Im walking on sunshine!


Jag tänkte säga gott nytt år redan nu för snart blir det utgång, med Tilda! Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra så vi går se vart vi hamnar och vad som händer, spännande! Jag berättar mer sedan, hoppas ni får en trevligt kväll och ett riktigt gott nytt år!


Detta är kläderna för kvällen,  tunika och en kjol. Och lite nya smycken! Har fastnat lite extra för halsbandet måste jag bara säga!


    

Kram!


God Jul och Gott Nytt År!

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något, men har varit i skåne sedan den 22 december och nätverket där nere är nog det segaste som finns! Det funkar bättre på pappas ipad, men där är det jobbigt och skriva och det finns inga roliga bilder. Sedan har jag haft en del annat och göra så tiden har inte heller räckt till! Men nu ska jag försöka skriva igen allting som jag missat.


Självaste julafton firades i arlöv med pappas släkt, mammas bor i norrköping så det blir svårt att vara alltihop på ett bra ställe. Det blev inte så mycket bilder taget på just den dagen men jag lägger iallafall upp de som blev hyffsat bra.

 

Detta är jag, min kusin Victoria och min andra kusin Linnea på julafton!


Detta är taget precis utanför vårat hus på julafton och när vi skulle åka så kom vi bort till huset i det vänstra hörnet och sedan tog det stopp för det var för mycket snö för att kunna köra så vi fick ringa plogbilen innan vi kom iväg någonstans.             

Denna bilden är oxå från julafton och det blåste så mycket att på vissa ställen är det typ 3 meter snö och andra är det barmark.

            

Insnöade! 


            

Och våran jätte fina och "äkta" gran i skåne!

Det blev lite bildbomb nu, men nu är det lite uppdaterat iallafall! efter sista bilden här dog batteriet i kameran och laddaren låg kvar hemma så några bilder på Fredrik som det spenderades en del tid med, blev det inte!
Finns några fler bilder oxå och jag berättar om de när jag laddat in de på datorn!

Kram!


<3

Life is short.
Break the rules.
Forgive quickly.
Kiss slowly.


Live one day at a time and make it a masterpiece!

JUUUUUL LOOOOOOOOV! =D

Nu är julgranen klädd och alla julklappar är köpta, det vart mycket dyrare än vad jag räknade med! Även klänningen till julafton är införskaffad och det blev en ganska enkelt svart typ fodral, lägger upp bild på den
sedan!

Kom till skolan väldigt mycket för tidigt i morse för tågen går ju inte så tog tuben istället. Sedan höll rektorn tal och sedan fick vi lyssna på några sånger av kören och sen var det äntligen jullov! =D

Efter skolan åkte jag och några klasskompisar in till kungsan för att åka skridskor, men det var alldeles för kallt för det så vi åt bara lunch tillsammans, sedan mötte jag mamma och handlade allt som skulle köpas.

Kram!
Today I Don't Feel Like Doing Anything.

Hejsan!

Jag är helt död i dag, min kropp dödar mig efter träningen i går! Det var riktigt länge sedan jag hade sådan träningsverk som jag har nu! Och det var planerat för träning i dag med, men det orkade jag inte med och Vicks hann inte med ändå så.

Efter skolan i dag som slutade typ halv 12 så åkte jag och träffa Tilda, Vicks och Josi. Vi fikade och handla massa julklappar så nu har jag köpt den som var svårast iaf! Det är bara till mamma och pappa kvar!

Var ute och gick lite på tomten nu på kvällen i dag och jag hade snö upp till mitten på låren! Jag tycker verkligen att det räcker nu. "/ Men får hoppas på att det är lite mindre snö i skåne på onsdag.

Rubriken får stå för hur min kväll kommer se ut, jag har ingenting som jag verkligen måste göra så det kommer nog bli lite film tittande tror jag! =)

Kram!


Bild på Josi, Tilda och Vicks från sommaren =)


MVG!

Hejsan!

Jag sitter i skolan och fick nyss reda på mitt slut betyg i Religion A. Jag fick MVG, måste säga att jag är ganska nöjd med det! =D
Sitter dock brevid två töntar vid namn Jennifer och Michaela!
Snart är det engelska redovisningen så jag slapp sitta i skolan och vänta på redovisningen som igentligen skulle vara klockan 3!
Så jag slutar väl ungefär klockan 11 i dag, sedan ska jag handla de sista julklapparna!
Jag tror att jag ska fika med Matilda och Victoria innan dagen är slut och sedan avslutas den med träning!

Kram!Här är de två töntarna, Michaela till vänster och Jennifer i mitten ;)

 


I’d catch a grenade for you.

I dag har jag varit å tränat med vicks, vi var på gymmet i 2 timmar så nu kan man i alla fall äta med gott samvete!
Vi började med den tråkiga roddmaskinen, sedan körde vi vanliga maskiner i ungefär en timme. Och sist men inte minst så sprang vi 40 minuter! Det är då den vanliga träningen inför Beach 2011. =)


Min skoldag i morgon kommer blir otroligt rolig! "/ Jag börjar klockan halv 9, sedan ska jag visa upp ett arbete för en lärare. Efter det så är det lunch och det fram till klockan 3! Den lektionen varar i ungefär 2o min! Men det är i alla fall den sista "riktiga" dagen innan jul lovet!  Och på onsdag bär det av till skåne!<3
 
Denna bilen bara för att den påminner mig om sommar och det vill jag att det ska vara nu!


Baby I got a plan

Shooo, sitter och chillar galet med vicks nu :)


Vi just nu... :)

Meeen aa vi ses imorn , Xoxo ♥

20101218Igår var det fest, måste säga att den var lite misslyckad tyvär!=(
I kväll blir det att ta det lungt med Vicks :D


Jag!


Nu har jag bestämt mig för att börja blogga, men lite övertalning från två vänner. =)
http://victoriamatildas.blogg.se/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0