Goodby Wonderland.I miss screaming and fighting and kissing in the rain
And it’s 2 AM and I’m cursing your name
You’re so in love that you act insane
And that’s the way I loved you
Breakin’ down and coming undone
It’s a roller-coaster kinda rush
And I never knew I could feel that much
And that’s the way I loved you


Show me what you got because you know that you got more.

Hejsan!

Nu så sitter jag här och har lite små panik över vad jag ska ha på mig i kväll! Ska vara ute så det känns osm om man måste ha någonting ganska så varmt. Men vi ska samtidigt äta innomhus innan så man vill ändå ha någonting som är snyggt på sig! Snacka om att det är svårt! Men det lutar åt att det blir jeans och en kofta, det är lixom både och.
Här är en bild på vad jag fick i dag nu.
Kram!En jacka från Newhouse, ett par lacoste skor, samt ett par skor från Novita. Och sist och även minst så smink från jane iridale.


Set me free before you press delete.

Hejsan!

Jag har otroligt snälla föräldrar i dag för dom har låtit mig köpa två par skor, en jacka och dyrt smink! Så i dag blev det riktig shopping terapi, men som sagt man får verkligen stunder av lycka när man köpt någonting nytt.
Nu ska vi väl bege oss någon annan stans så jag skriver mer senare.
Kram!


Snälla bli min igen.

God morgon!

Valborg i dag så, och det finns mycket stora planer för denna dagen!
Men cet inte riktigt om detta är min favorit helg men det är ju alltid roligt att festa så man får se till det possitiva med det! Nu på morgonen så ska jag åka till stanen och hoppas på att pappa betalar lite kläder åt mig. Jag tycker att jag behöver en jacka och ett par skor och i alla fall en tröja! Vi får se om han håller med om det.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning innan han ändrar sig.
Kram!


Love is patient.Are you thinking like me of the laughing times of all the sad and loving times.
Everything that's left of us is fading away.
Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.
Promise me I will be fine without you.
Promise me There's more in my life to see you.


I keep trying to find my way, but I know is im lost without you.

Hejsan!

Jag har precis ätit och nu sitter jag och väntar på segona som båda är och kollar när dom ska äta. Jag hoppas det blir snart för mitt tålamod är inte på topp i dag. Eller ingenting är ingentligen på topp i dag, men det ska väl gå ändå.
Vet inte riktigt vad som händer sedan, men det får vi se. Lite spänning i vardags livet sådär! I morgon har jag i alla fall färdiga planer, och det ska bli super roligt.
Ska börja morogn dagen med en liten shopping tur, det känns som om jag har behov av det! Ska även gå och visa vad jag önskar mig i födelsedags present! Då det inte är allt för långt kvar tills jag fyller år.
Kram!


Someday, someone is going to thank you for letting me go.

Hejsan!

Nu sitter jag och planerar helgen, och i kväll så ska vi förmodligen gå bort till en sjö som ligger ganska så nära mig! Snacka om att det väcker gamla minnen, för det är nästan samma prersoner som var med där förra sommaren oxå. Såå härlig den sommaren var, men det var samtidigt väldigt tråkigt eftersom alla började på olika skolor efter den sommaren! Men det har gått hyffsat bra att hålla kontakten i alla fall.
Skoldagen i dag var inte så hemsk, vi fick jobba själva största delen av tiden. Nu ska jag gå och leta lite kläder.
Kram!Vicks och jag på teatern i går!


Reality.


Bröllop!

Hejsan!

Nu sitter stora delar av naturvåningen inklämd i arenan och kollar på englands kunga bröllop. Och gud vilken fin bröllops klänning Kate Middleton har! Tycket att det är lite mså kul att lärarna startar bröllopet på stor skärm i det största klassrummet på våran våning. Och nu har dom till och med sgt ja till varandra, det tycker jag är det roligaste under sermonin. Men herre gud va nervösa dom båda två är! Och nu är ringarna på!
Kram!Bild lånad från google.

If I lost you would I cry.

God morgon!

Nu är det ju fredag, och jag hade inte ens tänkt på att veckan börjar ta slut! Och då är det valborg! Det ska verkligen bli super skönt med helg nu, och i dag så blir det utgång tillsammans med Tilda, Vicks, Simon, kanske Chris och kanske Erik! Det blir lite som gamla tider om alla följer med.
Det är även tänkt att jag ska hinna med att träna efter skolan i dag, men det beror på när Alice slutar. Skulle dock behöva träna, sommaren närmar sig ju ganska så fort nu! Och det var jätte länge sedan jag tränade sist!
Kram!Jag i går kväll!


I dont want to feel like this.

Nu är jag hemma efter en super trevlig kväll! Och som vanligt när man är med Tilda eller Vicks så blir det otroligt många kort! Kan dock inte lägga upp någonting just nu så det får bli i morgon! Musikalen vi såg var intressant, kan man väl säga! Tyvärr så var det lite för mycket naket rycker jag! Men musiken var super härlig och skådespelarna hade fantastiska röster! Avsluter på denna dagen blev dock inte det roligaste, men nu ska jag sova. God natt!

Hair.

Hejsan!

Nu så jag varit ätit tillsammans med min mamma, Vicks och hennes mamma. Och nu ska vi gå och kolla på musikalen Hair, det ska bli riktigt roligt! Jag vet verkligen nästan ingenting om den musikalen, har bara hört några få låtar så har sett fram emot detta länge!
Kram!


It takes two to make a heart survive.

Hejsan!

Nu så är jag hemma efter denna skoldag. Simmningen var verkligen super rolig, och jag som var så nervös över det innna! Men gud så bra det blev, stannade till och med lite länge i badet än vad som var tvunget och vi aa hade super kul!
Nu har jag dock liute bråttom så skriver mer senare!
Kram!


Friends!Tack så otroligt mycket!


You're lucky if your memory remains.

Hejsan!

Nu är matte lektionen över och det är ändast idrott kvar, och just nu så tycker jag till och med att det ska bli roligt. För det är 5 tjejer från min klass här och 3 från den andra så det känns inte som om det kommer bli jätte jobbigt längre.
Efter att jag simmat så har jag lite bråttom hem för jag ska möta upp Vicks vid klockan 5, då vi ska bege oss till stan med våra mammor för att se musikalen Hair. Det ska bli helt sjukt roligt!
Det blir även middag innan, snack aom att det inte kan bli bättre!
Kram!


I'm down, but definitely not out.

God morgon!

Det är roligt att vakna på morgonen och vara nervös, ingen rolig känsla! Och ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag är nervös över, men det är jag i alla fall!
Jag tror ändå att detta kommer bli en super rolig dag, för jag har massa saker planerat i dag. Nu på morgonen så har jag matte, inte direkt det roligaste ämnet. Men nu förstår jag i alla fall vad det är vi håller på med! Efter matten så är det lunch och sedan så blir det simning med klassen! Det ser jag dock inte alls fram emot, men det ska bli kul att använda nya bikinin men aa det som inte är roligt är att visa sig i badkläder.
Nu ska jag leta lite musik.
Kram!


Sire, Mimmi, Vanessa, Paula, Josi, Emma, Alice, Julia och jag på balen i 9an. 


Having you was a dream, losing you was my reality.


Let the critics look upon you with a thousand eyes.

Hejsan!

Nu sitter jag här framför datorn igen, och jag pluggar faktiskt! Vilket liv jag har, gud va jag ångrar att jag valde natur linjen just nu. Men kommer känna mig ganska så stolt om jag klarar av dom tre åren som är trots allt. Det är väl det jag får tänka. Det känns ändå som om jag kommer få det lite roligare andra året, för då har jag valt specialidrott. Så jag får spela golf på skoltid, det kan ju inte bli bättre!
Jag kollade ju om jag fått sommarjobb förut, och det hade jag! Jag ska till och med få jobba med bloggen under några dagar i sommar. Och som om det inte kunde bli bättre så får jag betalt för att göra det!
Nu ska jag gå och fixa massa till i morgon, för jag har lite panik inför idrotts lektionen i morn.
Kram!


Honey, remember to breathe.

Hejsan!

Nu är jag hemma efetr mitt lilla utövande av shoppingterapi. Köpte dock bara en sak, men den var väldigt nödvändig och ganska så onödigt dyr. Jag ska ju simma med skolan i morgon så köpte en bikini, det hade jag faktiskt bara en som satt halvbra innan så var i stort behov av det. Och nu är jag till och lite gladare, att shoppa hjälper verkligen mot nästan allt. I alla fall för en liten stund, sedan får jag hitta på någonting bättre.
Nu ska jag se hur det gick med mitt jobbsökande.
Kram!


Truth.


Maby I was wrong to hold you up so high.

Hejsan!

Nu har jag slutat skolan för dagen och det var inte alls så hemskt som jag trodde. För den lektionen jag skulle ha i morse var inställd, eftersom läraren är i Danmark, riktigt skönt! Det var av samma anledning som jag inte hade franska i går. På den lektionen jag hade i dag så kollade vi bara film så det var inte så speciellt jobbigt det heller! Men filmen handlade dock om riksbanken så det var ju inte så speciellt intressant.
Nu ska jag i alla fall bege mig till stan för lite shopping terapi, det funkar alltid under mörka stunder!
Kram!


Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Hejsan!

Nu är denna dagen nästan gjort i alla fall för jag åt lunch på subway, så otroligt gott det är. Och nu var det faktiskt ganska så länge sedan sist jag åt där!
I dag så är jag så sjukt trött att jag skulle kunna lägga mig ner och sova här i skolan. Men det är verkligen inte okej att vara så trött!
Men efter skolan så blir det lite shopping teraps i alla fall, det känns som om det behövs i dag trots allt. Jag ska köpa solglasögon, ett linne, badkläder och sedan så ska jag även leta efter ett par skor. Det behövs ju så otroligt mycket nya saker nu till sommaren!
Kram!Julia och jag förra sommaren.


Just one more hit, and I'll be fine.

God morgon!

Nu sitter jag i skolan, och gud va roligt det är! Och detta är till och med en lång dag, det kan ju verkligen inte bli värre än det är just nu!
Just för att man längtar efter att skoldagen ska ta slut så kommer den säkert kännas ännu längre än vanligt! Men jag läste något om att våran lärare inte är här. Så jag får hoppas att jag förstod den lappen rätt, och om jag förstod den rätt så slutar jag klockan 9. Men jag tror dock att den andra läraren är här för alla andra sa det.
Nu ska jag sätta mig och kolla på badkläder.
Kram!Dagens klädval.


It's not too late for us.

Hejsan!

Nu så känner jag att jag fått lite ordning på allt igen efter turen ner till skåne. Det ända som inte funkar som ajg vill just nu är min mobil eftersom jag har använt slut på datavolymen. Men som tur är så är det ju inte så många dagar kvar på denna månaden så kommer få nytt ganska så snart!
I morgon så har jag två lektioner, den ena är 15 min och den andra är 2,5 timmar. Och därimellan så är det en jätte lång workshop, som betyder facebook tid. Men aa vi får se om jag kommer iväg till skolan i morgon.
Här kommer i alla fall en bild på mina naglar samt min parfym.
Kram!


Don't hang on, nothing lasts forever.

Hejsan!

Nu har jag målat naglarna och dom blev ljust lila! Jag tänkte försöka vara lite sommrig i morgon oxå så ville ha en ljus färg ändå. Det känns verklgen att sommaren är påväg för det var riktigt länge sedan solen var uppe så här länge! Och det har ju inte ens börjat mörkna än, såå skönt det är.
Jag borde verkligen gör skolarbete nu, men har absolut ingen ork till det. Känner bara för att gå och lägga mig men det orkar jag inte heller så stannar nog här framför tvn.
Kram!


Guess I shold erase and rewind.I don't wanna feel like this,
I don't want to, I don't want to.


Gör mig lycklig igen!

Hejsan!

Nu sitter jag och försöker ta reda på vad jag har i för någonting att göra i skolan. Och jag såg även resultatet på mitt förra matte prov. Och det gick faktiskt mycket bättre än på de förra proven jag har gjort under matte B kursen. Jag fick till och MVG poäng på detta provet. Det är lite skillnad mot IG som jag hade förut. Känner mig faktiskt lite stolf över att jag klarade det.
Jag har bestämt mig för att måla naglarna, vet dock inte vad för färg! Någon som har ett förslag?
Kram!


There´s a hole inside of me, slowly killing me.

Hejsan!

Nu sitter jag och kollar tv, och jag kan lova att detta har varit den värsta eftermiddagen på väldigt länge! Har suttit och skakat i någon timme nu. Och det finns inga roliga program alls på tvn, så det fick bli någon gammal repris på topmodel. Det funkar alltid!
Måste börja med lite skolarbete snart, men jag vill verkligen inte! Orkar inte med skolan just nu, finns så mycket annat jag vill göra.
I morgon tänker jag i alla fall köra me dlite shopping terapi, måste köpa en bikini och i alla fall ett linne!
Nu tänker jag återgå till tv tittandet och se om vi har något ätbart hemma.
Kram!


Love hurts.


You keep leaving me with nothing at all.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en 60 minuter lång skoldag, riktigt härlig dag var det. Efter att lektionen var slut så gick jag och Jenniföör till globen centrum för att jag skulle leta efter ett linne, jag hittade det. Men det fanns inte i min storlek! Sedan fick jag reda på att vi ska simma på idrotten på torsdag. Vilket innebär panik för jag vill inte alls det! Då måste man ju lixom visa sig i badkläder, vilket inte är okej! Men mamma lovade mig att vi skulle åka till stan och kolla på badkläder i morgon och vi ska även kolla på linnet jag sett och sedan ska jag även kolla på ett par skor.
Nu ska jag ta tag i allting och ställa ett ultimatum till Fredrik som inte alls är snäll just nu.
Kram!


My heart is wild and free, because it's easyer to be.

 

God morgon!

Nu är det tillbaka till fängelset, skolan. Gillar det verkligen inte, jag har fått höra att jag slutar kvart över 10 i dag, men just nu så är jag lite osäker på om det stämmer. Men jag hoppas verkligen det för jag har värsta planerna för dagen. Men måste jag gå till klokcan 3 i dag så kommer jag inte att hinna med det jag ville göra!
Det var otroligt svårt att komma upp i morse, jag skulle utan problem ha kunnat sova fortfarande. Men det får man ju såklart inte. Men som tur är så är det otroligt fint väder i dag och jag försökte köra på en lite somrigare outfit i dag.
Kram!


What dosent kill you makes you stronger.

Hejsan!

Jag kom nyss på att jag ska till skolan i morgon och jag har verkliegn 1000 saker som jag måste hinna göra innan det börjar! Kommer inte alls att hinna! Jag vill vara ledig en vecka till, detta funkar inte!
Men hur som helst så ringde min 6 åriga syssling för en liten stund sedan, och gud så gullig han är! Snacka om att det samtalet gjorde min dag! Har ju inte haft världens bästa dag direkt men nu är jag i alla fall super glad, tack vare honom!
Sitter även och gör upp massa planer till sommaren med Tilda och Vicks. Gud vad jag längtar efter sommar lovet nu när man sitter och pratat om allt som vi ska göra.
Kram!Tilda, Vicks och jag förra sommaren.


You´re not easy to love...

Hejsan!

Nu så är allt upppackat och jag ar städat mitt rum! Känner mig lite stolt faktiskt, har inte åstakommit så poass mycket på en enda dag på bra länge!
Jag har även hunnit prata killproblem med både Tilda och Vicks. Dom två är riktgit bra på att hjälpa mig i den situationen som jag sitter i just nu! Inte roligt alls, men som sagt love hurts. Och så enkelt är det bara!
Nu ska jag gå och leta upp alla saker till i morgon.
Kram!


Guess I should leave this behind.

Hejsan!

Nu så jag är hemma efter den hemska bilresan utan internett, trodde ärligt talat att jag skulle dö där ett tag. Såå hemskt det är när man är utan det. Och mamma påpekade nyss att jag pratar skånska just nu, vilket inte är okej. Men stockholmskan kommer säkert komma tillbaka om några timmar, det brukar den alltid göra.
Nu så ska jag packa upp min väska, och som jag gissade på så använde jag inte ens hälften av alla dom kläderna jag hade med mig!
Kram!


You dont even know me.

Just nu håller mitt liv på att gå under, för jag har använt upp all datavolym på min mobil! Så jag kan inte fixa bloggen därifrån som vanligt. Men efter mycket om och men och lite fjäsk så fick jag nu låna pappas en liten stund. Jag är i Norrköping strax så ska försöka fixa så jag kan använda min mobil igen så fort jag kommer hem. Kram

I close my eyes, only for the moment and the moment's gone.

Hejsan!

Nu är allt nerpackat och jag ska snart bege mig hemmåt mot stockholm. Ska bli riktigt skönt just nu för finns så mycket saker som inte blev som jag ville här nere. Men jag fick i alla fall träffa mina kuser hela kvällen i går och det var jätte trevligt. Jag tycker att det är synd att vi inte träffas oftare än vad vi gör, men eftersom stora delar av sommaren kommer spenderas här nere i skåne så kommer jag nog att kunna träffa dom mer då.
Det som ska bli mest tråkigt med att åka härifrån är Fredrik, det fina vädret och att kunna spela golf varje dag.
Nu ska jag gå och hjälpa till.
Kram!


Give me something that'll haunt me when you're not around

Hejsan!

Nu så är jag hemma efter att ha firat Idas 18 års dag, och nu är jag så mätt så at jag tror min mage kommer spricka igen! Och jag som håller på ska komma i form till sommaren, det känns ju lite som om det inte går så bra. Men det är ju inte kört än, ska bli hård diet och hård träning när jag kommer hem härifrån. Det ska även bli ordning på bloggen för detta är inte okej. Men jag har hela bilresan på mig att fixa en del oxå. men här i huset så finns det ingen 3G teckning så kan inte blogga från mobilen som vanligt!
Men nu håller jag på att dö av trötthet! Har inte alls fått sova mycket detta lovet.
Kram!


Where is your heart?

Nu så sitter jag med hos Ida som fyller 18 år, stort grattis till henne!:D Jag och mina kusiner sitter och diskuterar några låtar och skillnaden mellan stockholm och Skåne. Riktigt spännande faktiskt! Vet dock inte hur detta kommer sluta! Vi har även kollat en hel massa konstiga videoklipp. Men nu börjar den riktiga festen! Kram!

Everyday is ordinary.

Hejsan!

Nu har jag lyckats fixa lite, men jag jobbar på att snabba mig med komentarerna så jag ber som hemsk mycket om ursäkt för sega svar!
Men just nu ska jag bege mig till en 18 års fest Arlöv, det ska bli riktig roligt! Men jag är så sjukt trött just nu så vi får se hur rolig jag kommer att vara i kväll. Jag har ju trots allt gått upp väldigt tidigt nu dom senaste dagarna! Men jag ska sova helva vägen hem till stockholm i morgon hade jag tänkt och då kan jag i alla fall ta igen lite sömn då innan skolan börjar igen. Jag längtar verkliegn inte!
Kram!


You let me in, just to get out....

Nu är jag hemma efter att ha spelat golf och vi lyckades att gå 18 hål på 3 timmar i dag! Det brukar ta runt 4 så vi gick ganska fort. När vi spelat klart så skulle jag å köpa en tröja som jag varit och kollat på länge! Den är svin dyr men pappa och jag körde match och om jag vann så skulle han köpa tröjan åt mig. Och gissa vem som vann? Joo jag:D men sen när vi ska köpa den så fanns den inte i min storlek:( Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Och just nu har jag inget Internett alls så kan inte göra något normalt inlägg! Kram!

Truth.


I hate being second to those I put first.

God morgon!

Då är det sista dagen i skåne, och jag fick inte alls som jag ville denna gången! Men det blir ju fler gånger trots allt!
Nu på morgonen så ska jag spela golf, och i dag ska det vara 100% fokus, tänkte gå för sänkning i dag. Vi fårväl se hur det blir med den saken för jag har så sju kt ont i ryggen! Det är inte okej, men tror att jag har träningsverk fårn allt spelande. Jag har även träningsverk i hela bene, det tycker jag är skumt för jag har ju bara gått inte någonting annat.
Nu måste jag gå upp och göra mig i odning.
Kram!


With you is where I'd rather be.

Hejsan!

Jag kom nyss på att det bara är 3 dagar kvar på lovet, och det är verkligen inte okej! Jag som hade så otrolit mycket planer för detta lovet, men vad har jag hunnit med? Ingenting alls!
Men aa jag har hunnit spela golf i alla fall, och jag har haft riktigt roligt! Ska fixa bloggen på söndag när jag kommer hem tänkte jag och sedan så är jag öedig hela  tisdags eftermiddagen så hinner göra det då med,
I morgon så blir det hur som helst sista golfrundan här nere och sedan bär det av till en 18 års fest några mil härifrån! Det ska bli super roligt, och jag har bestämt mig för att jag ska ha mina klackskor och kjol samt tunika! I dag så blev det nämligen bara jeans och pojkvännströja, men jag orkade inte riktigt fixa mig i dag!
Nu ska jag fixa med allt till i morgon.
Kram!Jag, Jenniföör och Patryk innan jag åkte ner till skåne!


Every night I'm talking to the moon, still trying to get to you.

Hejsan!

Nu så har vi bakat en tårsta, den kanske inte blir jätte god men det är får vi trots allt se lite senare.
Den ska igentligen göras med jordgubbar coh då är den så god att man inte kan sluta äta den, men eftersom det är påsk så gjorde vi den med mandrariner istället. Påsken i ära med färgen lixom.
Nu blir det upp till besvis och se hur den smakar.
Kram!


You are my sweetest downfall.

Glad påsk!

Nu sitter jag och kämpar med datorn och jag har verkligen 100o saker att å igenom, mestadels mail och saker i skolan! Men internet är så otroligt segt, det tar flera minuter att bara öppna en sida, men det kunde trots allt ha varit värre! Tänk om jag inte haft något internet alls? 
Men jag ber om ursäkt för att jag är seg på att svara på komentarer men ibland vill det verkligen inte fungera! Inläggen blir oxå väldit mycket färre nu än vanligt, vilket inte är okej!
Men jag åker hem om två dagar så sedan blir det som vanligt igen!
I morgon så blir det sista golfrundan här nere, kommer sakna att bara kunna gå ut genom dörren och över en väg för att komma till golfbanan! Men ska ju ner ganska snart igen så!
Nu blir det påsk middag.
Kram!


Time after time I question myself.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter denna dags golfrunda och i dag gick det till och med riktigt bra, det var nära sänkning men sedan så fick jag något ryck och kunde inte putta längre! Men det säger vi beror på den dimma som kom för jag blev verkligen distraherad av den! För den kom så plötsligt, först var det ganska så vart och jätte soligt men sen kom dimman och då blev det jätte kallt!
Just nu sitter jag och kollar på någon film på tv som var lite små konstig, vet inte ens vad den heter!
Jag har verkligen ingen ork till någonting i dag, känner för att gå och lägga mig och dra täcket över huvudet!
Kram!Så såg  det ut på banan, från detta läget brukar man se klubbhuset och parkeringen.


Reality.

"Du säger att du älskar regnet, men när det kommer fäller du upp ditt paraply. Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr. Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du. Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig."

God morgon!

Nu så ska jag ut och spela en golfrunda i dag med och gud va bloggen blir lidande av mitt golfspelande! Men ska ta igen allting i morgon för då kommer jag inte att orka spela någon mer golf nu! Nu ska jag i alla fall bege mig till golfbanan!

Kram!


Am I that easy to forget?

Hejsan!

Nu så sitter jag och tar det lungt och jag måste säga att det är nog första gången på detta lovet det händer! Jag som tänkte att jag skulle göra så lite som möjligt denna veckan men så blev det ju verkligen inte har nog nästan haft mer att göra än när jag var i skolan, det känns inge vidare! Skulle ju fixa bloggen och svara på massa saker men det har jag inte heller hunnit! Kanske hinner det på måndagen efetrsom jag är ledig då med.
I morgon så ska jag gå upp vid halv 7 och det kommer så inte gå för jag är så sjukt trött just nu, trött på en person samt trött för att jag inte sovit!
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket.
Kram!


How do you love someone without getting hurt?

Hejsan!

Nu har jag stillat min hunger med god marginal! Kommer ju inte att behöva äta dom närmaste 4 dagarna nu, så mätt är jag! Men vi grillade i dag så det var så gott att jag var tvungen att äta mycket, och efetr det så blev det efeträtt! Jag missar Vampire Diaries i dag, vilket inte är okej! Men som tur är så går det i repris i morgon! Men i morn blir det fest så kommer inte kunna se det då heller kom jag på nu!
Men aa vi får ta det problemet en annan gång, för jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter!
När golftävlingen var klar i dag så vann jag pris för längsta drive och för bästa sportsmananda, det känner jag mig ändå lite smått stolt över!
Jag fick en liten pokal till och med.
Jag får ingen sov morogn i morn heller för jag ska slå ut klockan 10 minuter i 8, det kommer ju gå så bra och spela när man går och halv sover!
Kram!


Någon dag, någonstans.

Hejsan! Nu så har jag spelat klart och det gick väl inte så jätte bra. Men jag vann längsta drive och något med bästa sportsmannaanda. Och just är jag så hungrig så att jag håller på att dö så måste gå och äta något! Kram!

I need you.


Golftävling!


Nu så ska jag bege mig till golfbanan för att spela årets första tävling!
Ska faktiskt bli riktig troligt, har ändå längtat riktigt mycket efter denna tiden.
Kram!
I don't want to forget.

God morgon!

Eller aa glad påsk kankse för det är trots alls långfredagen och jag hade helt glömt bort att det är påsk. Har inte ens tänkt på attjag har lov, men eftersom jag var i skolan två dagar så känns det inte riktigt som lov tycker jag.
I dag är i alla fall tävlingen som jag åkt ner hit för, och konstigt nog är jag inte ett dugg nervös inför den.
I dag är det verkligen perfekt golfväder, det är ganska så varmt och dt blåser ingenting alls. Eller det är inte ganska varmt det är jätte varmt, för det var 20 grader i solen när jag gick upp i morse.
Nu så kommer våra gäster så skriver mer senare.
Kram!


God natt!

Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag får ingen sov morgon i morn heller! För det kommer gäster hit redan vid halv 10 och sedan så börjar golftävlingen vid klockan 12. Jag är sjukt trött så ska försöka räkna ut när jag måste gå upp för att få så mycket somn som möjligt! Hoppas ni haft en super bra dag!
God natt, kram!


This feels like the first time.

Hejsan!

Nu börjar jag få lite ordning på saker och ting! Fast inte riktigt men som sagt golfen tog över i dag och det kommer den tyvärr att göra i morogn oxå! Men vi säger att jag är på lite semester så det får bli så nu!
I morgon är tävlinen hur som helt, och det är ju inte en jätte stor tävlign så tar det inte på super stort alvar! Men det är ju ändå alltid någonting att spela tävling, det blir ändå skillnad mot att bara spela själv.
Jag är sååå mycket mer koncentrerad på tävling, i dag när jag spelade så var jag väl med koncentrerad på att fota allt som hände.
Efter jag spelat i dag så åkte vi och handlade lite, köpte en piket och två par chinos som jag tänkte ha och spela i morgon.
Kram!


You're so hypnotising.

Hejsan! 

Nu gick det lite bättre att ladda upp bilder, det är så dåligt internet här så att allting tar så sjukt mycket längre tid! Det är nästan 25 grader här nere och det gillas starkt! Jag tyvärr redan bränt mig lite på armarna efetrsom jag var ute i 6 timmar i dag så får jag skylla mig själv lite! Får bli en jätte kort inlägg för nu blev maten precis klar så jag ska gå och äta!
Kram!I miss you, body and soul.

Hejsan!

Jag ber om ursäkt för urursel uppdatering men aa golfen tog överhand i tag. Men gud så härligt det var, och det gick till och med helt okej för att vara första rundan för året.
Efter golfen så var jag tvungen att följa med och fixa massa saker till festen som är i morgon samt förbereda mig för tävlingen. Men nu är allting klart och jag hade tänkt fixa en hel massa saker men bloggen.
Kram!Det går inte att ladda upp bilder just nu så det får bli en gamal bild! Riktgit irriterande att det inte går för har massa roliga bilder från golfbanan i dag!


Love.


Love me to pieces.

God morgon!

Jag fick ingen sov morgon alls i dag, och det känns! Jag är riktigt sliten om jag ska vara ärlig! Och i morgon kommer jag inte hller att få sova något speciellt!
Nu på morgonen så ska jag spela golf, så uppdaterningen kommer att bli lite halv dålig för det tar ändå nästan 5 timmar. Men när jag kommer hem så är det inga planer för eftermiddagen och den kommer med största sannolikhet att spenderas framför datorn!
Nu måste jag gå och göra mig i ordning.
Kram!


Things we're said, words that we'll try to forget.

Hejsan!

Nu är jag äntligen frammte i skåne, och sla försöka rätta till allting tänkte jag! Tycket att det är lite tråkigt när man mobil bloggar för inläggen blir jätte korta och bilderna hamnar inte alls som jag vill ha dom. Men dom tur är så går det ju att uppdatera så oxå. Men det är i alla fall riktigt skönt att vara framme, man sitter verkligen inte jätte skönt i en bil i 7 timmar. Jag har till och med hunnit packa upp alla mina kläder som jag har med mig.
Och en golftid är boked till i morgon och det blir ingen sov morgon då heller, känns inte som om jag har fått någon lång sovmorgon på detta lovet! Eller i dag fick jag det, men inte annars!
Nu ska jag gå och fixa det sista till i morgon.
Kram!Jag och Jenniföör.


Love!

 

Nu har jag nyligen passerat Markaryd så nu är det inte så speciellt lång kvar! Å det är jag glad över, men aa musiken gör att jag överlever detta! Det som är så fantastiskt är att det fortfarande är över 10 grader här nere! Såå skönt att de börjar bli sommar! Och har redan bokat start tid till morgon så jag hoppas att det är bra väder då. Kram

SMS-inlägg

img_7777 (MMS)


Jag har nyligen passerat norrköping så det...

img_0402 (MMS)

Jag har nyligen passerat norrköping så det känns som om resan kommer ta väldigt lång tid! Längre än vanligt. Men jag har mitt favorit godis, dricka samt ny musik i öronen så tror jag överlever i dag med!  Kram!


Nu så är jag på väg mot Skåne! Som jag skr...

img_3347 (MMS)

Nu så är jag på väg mot Skåne! Som jag skrev tidigare så är det mycket blandade känslor krig detta. Men jag har ändå inte så mycket till val så det var bara att åka! Och jag fastnade absolut inte på bild i dag så därför får det bli en bild från härom dagen!  Kram!


Streeeeeess!

Hejsan!

Rubriken säger allt, jag håller på och slänga ner allting jag ska ha med mig i väskan och det blev en hel massa saker kan jag lova! Innan jag började så tänkte jag, ähh det kan ju inte vara så mycket, ska ju bara vara borta någon dag. Men nu så känns det som om jag har hela garderoben med mig!
Och det är så mycket jag måste hinna göra innan vi åker, det känns inte som om jag kommer hinna!
Nu ska jag sätta igång med att ladda ner musik så jag klarar mig hela vägen, men aa jag måste lägga ner kläderna packa ner sminket och packa golfklubborna och allt annat som ska med! Ska även på fest där nere så måste ha med mig saker till det! Nää nu måste jag verkligen fixa allt!
Kram!Tilda och Jag för ett tag sedan!


I wanted you here, the way that I wanted you last time.You stood there in front of me just
Close enough to touch
Close enough to hope you couldn't see
What I was thinking of
Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'Cause I see, sparks fly whenever you smile
Get me with those blue eyes, baby
As the lights go down
Something that'll haunt me when you're not around.


Boy, you're an alien, your touch so far away.

God morgon!

Nu är alla avsked tagna och alla hejdån är sagda! Nää så illa är det faktiskt inte, ska bara vara borta i några dagar! Och på något konstigt sett så känner jag mig faktiskt riktigt ledsen över att åka, men samtidigt så ska det bli så otroligt roligt att spela golf. Men jag har mina anledningar till båda två sakerna!
Men jag kommer helt klart att få tid till att fixa i ordning bloggen när jag är där nere, för Fredrik är dum och inte säger någonting!
Men jag tror nog att jag kommer att spendera ganska så mycket tid på golfbanan, eftersom det är rännu varmare där!
Denna förmidagen kommer att gå åt till packning. Inte det roligaste men det är så sjukt mycket golfsaker som ska med och sedan vanliga kläder oxå!
Nu ska jag gå och durscha.
Kram!


Nu drog Niklas för han skulle kanske upp o...

img_0242 (MMS)

Nu drog Niklas för han skulle kanske upp och jobba i morgon! Tilda och vicks är i alla fall kvar ett tag till! Trevligt värre!  I morgon tänker jag sova ut, ingen ska få väcka mig! Jag ska även ladda ner massa musik så jag klarar mig hela resan till Skåne. Nu ska jag göra ett till försök att få tag i Fredrik... Kram!


Nu har vi 4 kommit hem från den lilla ture...

img_5033 (MMS)

Nu har vi 4 kommit hem från den lilla turen till Coop. Vi har inte bestämt riktigt vad vi ska göra i kväll men vi kanske åker till liljeholmen och festar! Vi får helt enkelt se, måste upp relativt tidigt i morgon eftersom jag ska packa så vi kanske stannar här!  Kram!


Nu är jag på väg ut för att möta upp dessa...

img_6631 (MMS)

Nu är jag på väg ut för att möta upp dessa två plus Niklas! Vet inte riktigt vad vi ska göra men det lutar åt att vi ska sitta ute och äta jordgubbar. Kram!


Nu så ligger jag på min baksida och solar,...

img_3049 (MMS)

Nu så ligger jag på min baksida och solar, det är så sjukt härligt väder! Dock är det lite små kallt när det blåser, inte så skönt men det får man stå ut med! Kram!


Nu har jag ätit på mitt älskade subway, oc...

img_3446 (MMS)

Nu har jag ätit på mitt älskade subway, och Gud så gott det var! Det finns ingen bättre mat! Nu ska vi till och med äta glass till efterrätt, det kan ju inte bli bättre! Kram!


Nu sitter jag i skolan tillsammans med Jen...

img_0633 (MMS)

Nu sitter jag i skolan tillsammans med Jenniföör och det är snart lunch! Längtar! Och jag är till och med här frivillgt på lovet, men Gud va jag ångrar det just nu!  I dag så tänker jag äta subway, för det har jag längtat efter hur länge som helst! Var riktigt länge sedan jag åt det. Kram!


Nu sitter jag på bussen till gullmarsplan ...

img_9343 (MMS)

Nu sitter jag på bussen till gullmarsplan igen och det är alldeles för tidigt för detta! Men det är sista dagen för i morgon bär det av mot tävlingen och sommarhuset!  Tyvärr så är det kallare i dag men å andra sidan så är klockan inte så mycket så förhoppningsvis så blir det bättre. Kram!


The show goes on!

Hejsan!

Just nu sitter jag och skriver något träningsprojekt! Riktigt roligt det är, säger vi i alla fall!
När jag är klar med det så drar jag nog till stan och möter upp några vänner för att gå till något ställe där det skulle festas tror jag, det är ju alltid trevligt. Men jag vet inte riktigt när jag är klart med detta så vi får se hur det blir med det hela! Men i morgon så blir det avsked i alla fall, för sedan åker jag och förbereder mig för årets första tävling, jag längtar faktiskt riktigt mycket efter det! Ska bli såå roligt att få spela på banan igen!
Kram!


Let´s make better mistakes tomorrow.The best way will be to avoid each other without appearing to do so -
or if we jostle, at any rate not to bite.

- Lord Byron


I won't cry, not tonight, cause there is somebody waiting for me.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter denna super härliga dag! Vädret har varit lika underbart i dag som det var i går! Men tråkig nog spenderades en del tid innomhus i morse men det var ju som tur var på morgonen så missade inte allt för mycket av värmen!
Efter vi åkte från skolan så mötte jag och Jenniföör upp Eric och Patryk som sedan åkte för att fixa en fotboll. Medans dom gjorde det så mötte vi upp Maria, Bohman, Jupiter och Viktor. Och vi åkte till Västberga och spelade fotboll, ska väl erkänna att jag kankse inte spelade allt för mycket men jag satt i alla fall och solade. Riktigt härlig eftermiddag!
Senare i kväll kankse dom skulle åka till en sjö i närheten av mig och om dom gör det så ska jag förmodligen träffa dom.
Nu ska jag ladda ner lite musik och skriva ett träningsprojekt.
Kram!


Hejhejhej nu är det så att vi sitter och h...

Hejhejhej nu är det så att vi sitter och har det supermegaroligt på matten. Det går riktigt bra för oss! Vi har ungefär gjort två tal. Dock Vi vill hellre gå ut och sola! Just nu väntar vi på att bli räddade från denne grymma värld - är det du som är vår tapper riddare?? Vi väntar i kunskpasgymnasiet i Globen. Planerna för kväller är att jag (Jennifer) ska på Håkan Hellström vilket kommer bli supermegaroligt! Dessi ska väl å andra sida inte göra så mycket. Troligen kommer hon blogga... No suprise there ;) Ni får ha det så bra! Kommentera gärna om er idag! Kram kram Jennifer och en sovande Dessi


Nu så har vi precis haft lunch och det ble...

img_1590 (MMS)

Nu så har vi precis haft lunch och det blev inte alls hälsosam mat i dag och om jag ska vara helt ärlig så är inte donken det godaste heller men det gick snabbt trots allt! Och snart får jag åka hem igen. Gud va jag längtar. Kram


Why cant you just love me back?

img_4678 (MMS)

Why cant you just love me back?


Nu så sitter jag på ersättningsbussen mot ...

img_2468 (MMS)

Nu så sitter jag på ersättningsbussen mot gullmars, ska nämligen till skolan på någon extra sak! Det är helt värdelöst att gå upp så här dags och jag lovar att jag skulle kunna stå upp och sova just nu! Så trött är jag. Kram!


Nu så blir det hem gång för i morgon ska j...

img_0639 (MMS)

Nu så blir det hem gång för i morgon ska jag upp sjukligt tidigt! Och jag vill verkligen inte det för jag är helt otroligt trött just nu, man ska inte gå upp klockan 7 på mornarna! Kram!


Let me be around.


If this ground gives way I just hope that you'll catch me.

Hejsan!

Nu sitter jag och väntar på lite samtal som är helt avgörande för denna kvällen, man måste ju ha lite spänning i vardagslivet så säga.
Vicks smsade nyss mig och sa att Erik Hassle är på coop här där jag bor! Och jag kan lova att mitt hjärta slog några extra slag, jag kan ju så kalrt inte gå dit för mina föräldrar fick för sig att vi skulle bära bord precis nu. (Heartbroken)
Han är verkligen min favorit artist och så får jag inte gå den 5 min långa vägen till där han är just nu, gud så ledsen jag blev!
Men jag kankse hinner dit innan som stänger och hoppas att han är kvar då!
Kram!


He's disappearing, fading steadily.

Hejsan!

Nu har jag kommit hem eftr den lilla promenaden tillsammans med Tilda och Vicks. Den blev dock inte så liten, men trevligt var det i alla fall!
Vi har tagit nästan 200 bilden på denna lilla tiden vi var ute nu, eller aa på två timmar i och för sig. Vi fick för oss att vi skulle skriva några ord som vi skulle göra och fota oss själva samtidigt som vi föröskte föreställa olika bokstäver. Vi skrev HEJ, LOVE och YEAH. Riktigt roligt hade vi under tiden och dom som såg oss måste oxå haft ganska så roligt.
Nu ska jag städa lite grann.
Kram!Jag, Tilda och Vicks.


That boy is a monster.

Hejsan!

Nu har jag gjort mig i ordning och ska väl så småning om gå ut. Sitter och väntar på att Tilda och Vicks ska bli klara, för när dom är det så ska vi ta med oss kamerorna och gå ut på en liten promenad i det fina vädret. Det kommer säkert att bli en hel del bilder. Bi tar en promenad istället för träning efetrsom det tar emot ganska så mycket att gå in på gymmet med tanke på vädret.
Jag funderade på att ta jeans jackan ett tag i dag men den är så kort och det känns som om det är lite tidigt att bara ha den och ett linne. Och det var inte snyggt när jag testade med en tröja under. Men jag hittade en svart jacka så jag tar den istället.
Nu ska jag se om dom är klara!
Kram!


I'd rather be anywhere but here without you

Hejsan!

Nu har jag varit hemma ett bra tag efetr golfen, så roligt det är att få spela utomhus igen! Träningarna blir så mycket roligare när man inte måste stå i ett tält och slå!
Just nu sitter jag och gör upp dagens planer med några stycken på facebook, det låter som om det kommer bli en liten promenad nu på morgonen och sedan så skulle Jenniföör och jag fota någonting, men hon skulle fira sin mamma så jag vet inte riktigt när det blir!
Vädret nu är ju helt otroligt, jag vill absolut inte sitta inne i dag heller! Det är ju till och med varmt ute, det kan verkligen inte bli bättre!
Nu ska jag gå och klä på mig.
Kram!


Hi Wonderland.

God morgon!

Just nu är jag ute i haninge och har golfträning. Eftersom årets första tävling är på fredag! Så måste träna lite nu innan den börjar så jag hinner komma lite i form. Men jag kommer hinna spela på banan dagen innan tävlingen är oxå jag har trots allt några träningsmöjligheter.
Senare i dag så blir det kankse träning med Tilda och Vicks, men eftersom det är så otroligt fint väder så känns det lite synd att gå in på gymmet. Så det kankse blir en långpromenad i stället. Och efter det så ska jag troligtvis träffa Jennifööör.
Jag har bestämt mig för att jag ska svara på erbjudanden i dag och jag ska även hinna fixa med den reklamen som ska läggas in!

Nu ska jag slå lite till.
Kram!


Nu har jag gått från Jennifer och har prec...

img_0437 (MMS)

Nu har jag gått från Jennifer och har precis kommit till vicks! Blir ju en super kväll det här!  Kram


Nu är jag på väg till Jennifer för att let...

img_4365 (MMS)

Nu är jag på väg till Jennifer för att leta efter lite saker, har precis varit och ätit! Och herre Gud va mätt jag är, åt nämligen pizza med ost kanter! Dock riktigt gott så det är så värt det. Kram!


Just nu så sitter jag och gungar på något ...

img_6997 (MMS)

Just nu så sitter jag och gungar på något ställe jag inte har en aning om vart det ligger! Men det var inte så långt i från stan där jag var innan. Jag skulle leta efter ett par solglasögon men jag hittade inga så det blev gungor i stället. Kram


I almost had you.

Hejsan!

nu är jag helt i ordning gjord, fullt sminkad och de nya skorna är på! Och strax så ska jag bege mig till stan, det rä ju så fint väder i dag att det är inte går att sitta inne. Jag får även mitt gymkort påfyllt just i denna sekund så i morgon blir det hår träning. Eller aa om Tilda och Vicks kan träna i morgon så blir det så.
Det blev inte så mycket med övingskörningen som var tänkt. Men dagen är inte slut än jag kankse hinner det lite senare. Jag tänkte även kolla på några solglasögon nu i stan, har alltid svårt att hitta några bra!
Men nu måste jag gå.
Kram!


I am a little obsessed.

Hejsan!

Nu har jag bestämt mig för att inte göra så mycket som det var tänkt i dag, hela morgonen har spenderats framför tvn och jaa nästintill halvsovit! Ritkigt skön morgon, och det blir en jätte bra start på lovet!
Men jag tänkte gå och börja göra mig i ordning snart för pappa ville att jag skulle med och kolla på en tv som vi ska ha i köket då den vi har är gammal! Då hade jag täntk inviga mina nya skor men jag blir nästan längre än pappa i dom så vi får se hur det blir med den saken!
Blir lite fix med bloggen senare i dag eller i morgon, det ska bli fixat innan helgen är slut i alla fall!
Nu ska jag hoppa in i durchen.
Kram!


I can´t breath without you, but I have to.

God morgon!

Nu är det första dagen på lovet och den är redan nästan helt planerad. Det känns inte bra, jag som tänkte att jag skulle göra så lite som möjligt detta lov. Men som sagt det blir aldrig riktigt som jag tänkt mig.
I dag så ska jag ta och övningsköra lite, sedan så ska jag fixa lite reklam och lite med designen på bloggen. Senare bär det kankse av till stan och i kväll så vet jag inte riktigt.
Jag är fortfarande helt lyrisk över skorna, och det första jag gjorde när jag gick upp i morse var att ta på mig dom!
Nu protesterar min mage så ska gå ner och äta.
Kram!


I am done living for everone else.Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much


Every rose has its thorn.

Hejsan!

Nu har jag precis kollat vampire diaries i väntan på vicks och Tilda. Men aa vi får se vad som händer med det!
Avsnittet var riktigt bra, men jag har missat ganska så många innan så det var ett tag sist. Hade lite svårt att förstå allt men har trots allt läst hur många av avsnitten var så hade ändå ganska så mycket koll!
Jag har suttit i mina nya skor nu hela kvällen så dom börjar till och med bli riktigt bekväma nu, inte dåligt!
Nu i kväll s får vi se vad som händer, det är tänkt att jag ska träffa Tilda och Vicks i alla fall!
Men nu ringer det så vi hörs sen.
Kram!


Every single promise I´ll keep.

Nuu sitter jag och pratar tele med Jenniföör som inte vet vad hon ska köpa för kött. Den lilla hemmafrun ska laga middag åt sig och Patryk.
Jag köpte i alla fall mina skor, jag är ungefär lika kär i dom som jag är i min långklänning!
På matten i dag så vart våran lärare lite smått konstig och kastade matteboken i golvet minst 20 gånger, men roligt var det att kolla på i alla fall. Och sedan blev han arg och tvingade oss att skriva hur vi skulle förbättra lektionerna  och sedan så var det bara slut på lekltionen, och även dagen och det var lov! Den bästa kännslan är nog när man får gå ut ur skolan och vet att det är lov!
Nu ska jag se om Tilda och Vicks svarar!
Kram!


Love me to pieces.

Nu är jag i stan och har kollat runt i någon timme. Och jag har hittat världens snyggaste skor! Och jag har världens bästa föräldrar som ska betala halva dom åt mig. Så jag får mina skor!:D Kram!


Looooooov!


Truth.Life is about change,
sometimes it's painful,
sometimes it's beautiful,
but most of the time it's both.


Try to stop my head from spinning.

Hejsan!

Nu har jag precis gjort klart biologiprovet, och det känndes ändå som om det gick helt okej. Att plugga löar sig faktiskt ibland, även om det är svårt att tro när man håller på. Fast nu kommer det massa folk hit och frågar massa saker som jag inte alls har skrivit, så vi får väl helt enkelt se senare.
Nu är det över i alla fall, såå skönt att det är lov om 4 timmar! Jag längtar riktigt mycket! Har bara lunchen och matte lektionen kvar, och matten känns inte så jätte jobbig eftersom vi ska börja med statestik i dag.
Jag måste försöka övertala dom andra om att äta subway för jag är rikitgt sugen på det!
Efter skolan i dag så blir det lite shopping och sedan så frågade Tilda om vi ska träna nyss. Och det var även tal om bio så vi får väl se hur det blir med det.
Nu ska jag gå och se om de andra är klara.
Kram!


I love the way you lie.

God morgon!

Nu är det äntligen fredag och sista dagen på den värsta veckna i hela mitt liv! Den har varit så hems att det inte ens går att beskriva! Det var länge sedna ajg var så här glad över att det är fredag! Och denna helgen tror jag kommer bli super bra! Dock blev det inte riktigt som det var tänkt till i dag. Vi skulle fortsatt med halv 8 hos mig saken, men det gick inte för mina föräldrar ska ha gäster så vi får ta det en annan gång!
I dag måste jag gå upp extra tidigt eftersom jag har prov och vill absolut inte komma försent! Men mamma är jätte snäll och kör mig till skolan så jag tror jag kommer hinna med ganska så god marginal till och med!
Nu ska jag gå och durcha.
Kram!


It feels like my heart is nailed to the floor.

Hejsan!

Nu ger jag upp pluggningen helt, för detta är så inte min dag alls! Är helt allmänt nere just nu, lyckan efter klänningen räkte uppenbarligen inte hela dagen! Men som tur är så ska jag ändå lägga mig och sova nu så tur att detta kom just nu i alla fall!
Jag hoppas verkligen att biolog provet i morgon går bra för det börjar bli ont om chanser för att höja betyget nu. Men det är inte riktigt kört än så, allt hänger faktiskt inte på detta!
Har lyssnat på samma låt sedan jag kom hem i dag, men jag har fortfarande inte tröttnat på den! Det är fatansktiskt hur bra den låten är. Det är What are Words med Chris Medina, har helt fastnat för den!
Tror jag hinner lyssna på den i alla fall 3 gånger till innan jag lägger mig i sängen!
Kram och god natt!Got to hide my desperation before it shows.

Hejsan!

Nu sitter jag och pluggar igen, snacka om no lifer! nää men nu är det snart slut på elendet! Sitter med biologin nu, och aa det är absolut inte det roligaste men det funkar faktisikt för det är inte så jätte svårt! Det är inte direkt någonting nytt så behöver kanske inte läsa set så många gånger!
Nu när jag har köpt min långa klänning så funderar jag på att fixa en ny header, en lite ljusare efetersom det börjar bli sommar. Plus att jag har haft den ganska så länge, så blir lite roligt med förändring. Men vi får se hur det blir med den saken.
Nu till helgen så har jag lite erbjudanden att svara på och jag tänkte att jag ska fixa en hel massa med bloggen på lovet. Då har man ju en massa tid, men om jag känner mig själv så kommer jag inte att ha så mycket tid för den lyckas jag alltid fylla upp med massa saker! Men jag måste i alla fall fixa bloggen ordentligt!
Nu ska jag leta kläder till i morgon och plugga det sista.
Kram!


Goodby Wonderland.Everyday,
I fight back the urge to text you or call you,
telling myself that if you wanted to talk to me,
you would.

What are words, if they're only for good times.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter denna riktigt sköna dag! Och jag fick till och med skjuts hem, och nu finns det bara en sak till som skulle kunna göra denna dagen fulländad. Jag Saknar Dig! Jag tror dock inte att det kommere hända, men man får väl hoppas i alla fall!
Nu har jag båda klänningarna hemma, och till min otroligt stora glädje så var båda super fina i verkligeheten, coh båda passade utan problem. Så det gillar verklilgen!
Denna eftermiddagen kommer som alal de andra denna vecka att spenderas med plugg, jag hatar verkligen mitt liv just nu! Och jag ångrar djupt att jag valde natur! Men som tur är så är det bara så här veckan innan loven! Hade det varit så hela tiden hade jag inte gått kvar! Men nu är det ju bara en dag kvar som tur är! Men sen kommer ju tyvärr dom nationella proven innom en ganska så snar snar framtid, jag längtar inte!
Här kommer två bilder på klänningarna.
Kram!


Första klänningen som jag beställde från bubleroom!Den långa klänningen från HMs conscious collection.


Everyday I wear my heart on my sleeve.

Hejsan!

Nu är jag suuuuuuuuper glad! Jag köpte klänningen och den var om möjligt ännu snyggare i verkligheten! Och nu är den min! Men den fanns dock inte Globen så vi fick åka till drottninggatan och där så fanns den i alla fall! OCh sedan så kommer jag att få den andra klänningen i kvällen! Tänkte  att jag skulel lägga upp bilder på dom båda då!
Just nu är jag helt sjukt glad för att jag köpte den kläningen, såå fin!
Snart så ska jag ha dagensprov, vilket är i idrott. Och det verkar inte som om det är jätte svårt. För man är i grupper om 4 personer och det är bara 10 minuter per grupp så man lär ju inte hinna med så speciellt mycket på den tiden. Men det passar mig väldigt bra!
Nu ska jag ringa ett litet samtal och börja plugga det sista till idrottsprovet.
Kram!


I know I'm meant to be where I am.

Hejsan!

Nu är matte lektionen över och jag ska gå och kolla om klänningen finns! Jag är faktiskt sjukt nervös, och just nu vet jag absolut inte varför! Men aa sjukt jobbig kännsla, tänk om den inte finns eller om den inte passar! Det måste dn göra för den är sååå sjukt fin!
Matten var för övrigt inte jobbig alls, vi behövde inte göra någonting alls faktiskt! Jag fick till och med ha datorn uppe, och vi fick sluta tidigare för han hade ingenting förberett!
Senare i dag så lovade mamma att hon skulel hämta ut den andra klänningen oxå, så jag kankse kommer hem med två nya klänningar i dag! Hoppas hoppas!
Nu ska jag springa bort till Globen.
Kram!Inspiration!


Those words, they never go away.

God morgon!

I dag är det dagen med stort D!
Detta är igentligen den värsta dagen! Jag måste gå upp så sjukt tidigt att det borde vara förbjudet! För jag börjar igentligen klockan halv 9, vilket oxå är för tidigt! Men i dag så har jag tur för basgruppsamligen som är första lektionen är inställd! Vilken drömm! Så i dag börjar jag klockan 9 istället! Dock med matte så det blev inte så jätte mycket bättre, men lite i alla fall!
I dag så släpps H&Ms conscious collection, och gissa om jag är glad! Så klockna kvart över 10 i dag är matte lektionen slut och då kommer jag bokstavligen springa bort till globenscentrum och panik leta efter den klänningen som jag är totalförälskad i! Men och andra sidan så börjar jag bli lite små nervös, tänk om den inte är snygg på? :O
Nu måste jag gå och leta upp några kläder!
Kram!


Love!

img_4207 (MMS)

Nu har jag nyligen passerat Markaryd så nu är det inte så speciellt lång kvar! Å det är jag glad över, men aa musiken gör att jag överlever detta! Det som är så fantastiskt är att det fortfarande är över 10 grader här nere! Såå skönt att de börjar bli sommar! Och har redan bokat start tid till morgon så jag hoppas att det är bra väder då. Kram


What are words, if you really don't mean them.

Hejsan!

Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låt! Den är helt sjukt fin så jag känner att jag måste lägga upp den! Tack till Julia Fälling och Jennfiöör som tipsade mig om den! Den har dock fått mig att gråta någon gång, eller i alla fall när jag såg videon, men det är det såå värt för det är sjukt bra! Det är min nya favorit låt!
Jag kund einte hämta ut min klänning förut i dag för jag måste ha mammas legg eftersom jag inte får beställa den själv, då jag inte är 18 år. Men hon lovade mig att hämta den åt mig i morgon! Så då lägger jag upp en bild på den tänkte jag! I morgon släpps ju även den andra klänningen som jag planerar att köpa! Sedan måste jag ju köpa skor nu när jag har presentkort på scorett! Men det har jag och andra sidan hela lovet på mig att göra.
Denna kvällen har spenderats med att läsa om hur man ska träna rätt då jag har ett idrotts seminarium i morgon, och det gjorde att jag inte hann se glee! Det är inte okej, men jag tänkte att jag tar och ser det i helgen!
Nu ska jag fortsätta plugga!
Kram!Chris Medina - What are words. Sååå fin!

Stay with me, forever.

 


I hate those moments right before you go to sleep,
when you are forced to think about all the things you tried so hard to forgett.

 


Testar mobilblogg.

img_0551 (MMS)

Nu så jag har även gjort första biologi provet, och det var faktiskt inte alls så svårt som jag trodde. Det känns riktigt skönt! Jag har nyss kommit på hur man mobil bloggar så jag sitter tillsammans ned eric, Viktor, Patryk, fetlummer och Jenniföör och äter glass!  Kram!


Did I grow up according to plan?

Hejsan!

Nu har jag precis haft min bokredovisning! Och jag är fortfarande helt skakis och har hjärtklappning efter det, det känns inte riktigt jätte bra! Men han hade ingentingt dåligt att säga denna gången i alla fall så jag tror att det gick bättre än den förra redovisningen jag gjorde. Det känns så i alla fall, för dom andra gångerna har han alltid haft något att gnälla på. Men nu när vi fick respons direkt efter vi presenterat boken, och aa han sa inte att något var jätte dåligt så! Han sa inget dåligt allt faktiskt!
Men nu är jag nervös för biologi provet tror jag, för det känns inte alls så bra! Men jag har ändå pluggat hyffsat ganska så mycket så det borde väl gå bra! Har mina knep annars oxå ;)
Min klänning som jag beställde i söndags har oxå kommit så jag är verkligen super glad, vet dock inte riktigt om jag hinner hämta den i dag. Men det får vi ju se lite senare!
Nu ska jag plugga det sista till provet.
Kram!


Hope.

img_6801 (MMS)

Hope.


Walk with me.

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting! Men det är riktigt skönt eftersom jag inte riktigt har vaknat än, och det är nästan ingen här heller så man kan sitta och lyssna på hög musik utan att någon säger åt än, det kan inte bli mycket bättre!
I dag så är det mycket som ska göras känns det som! Jag måste hinna plugga massa inför provet senare i dag och sedan ska jag hinna förbereda mig för bokpresentationen så jag inte blir så sjukt nervös som sisst! Men det ska väl gå bra det med, det är ju trots alls bara små grupper och inte en hel klass!
Så fort dom andra kommer hit så bär det av till subway, och som jag har längtat efter det! Subway in my <3! Det är typ det bästa som finns! Dock tar jag bara samma sak hela tiden, men den tröttnar man aldrig på!

Men nu ska jag fortsätta med att plugga det sista till biologin!
Kram!Dagens klädval!

Take my hand I'll lead you down these city streets.

God morgon!

I dag får jag lite sov morgon fsaktiskt för jag behöver inte vara i skolan förens tidigast kvart i 9. Och mamma hade lovat mig skjutts till ersättningsbussen! Snacka om att det blir en bra morgon då! Dock är det fortfarande för tidigt för att vara uppe! I dag börjar de riktigt allvarliga med denna veckan! Bokpresentationen och första biologiprovet! Jag är nervös redan nu, det känns inte som något bra tecken!
Det är oxå en dag närmare tills dom släpper den klänningen som jag har hållt koll på sedan jag fick reda på att den kolektionen skulle släppas! Och jag har bestämt mig för att jag ska byta header när jag fått den klänningen, blir väl någon liknande bild men med annan håruppsätning och med den klänningen. För den kläningen har verkligen vunnit mitt hjärta om man kan säga så om ett klädesplagg! Jag är helt såld! Och det roligatse är att det är gjort av enbart ekologiska material så det är på något sätt endå bra att köpa den!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning!
Kram!


Your the only thing thats on my mind.

Hejsan!

Nu ger jag upp pluggandet till provet i morgon, eller nä inte riktigt än jag har nästan hela förmiddagen på mig i morgon. Eftersom jag har workshop mellan klockan 9 och halv 1. Det vill säga att jag får göra precis vad jag vill, men aa lärarna vill att man ska jobba med skolarbete, tyvärr så blir det ofta en hel del annat som kommer i vägen. Men i morgon så måste jag faktiskt änvända tiden, både till biologin och för att bearbeta den nervositet jag har för bokpresentationen som jag oxå ska ha i morgon. Jag ska "sälja" boken Gucci Krigen, det är en bok jag tycker väldigt mycket om så det känns ändå som om det inte kommer bli så svårt. Sist jag gjorde en uppgift till den läraren så gnällde han om att jag läste inantill så denna gången har jag bara skrivit stödord, och då kan jag ju inte läsa inantill!
Nu ska jag gå och se om jag har någon klänning jag kan ha på mig i morgon. Eller en kjol kankse!
Hur som helst, efter det ska jag sova!
God natt!


I wish that I was stronger so that I had more to give.


Dont forget to fly.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter den värsta skoldagen på hela veckan! Eller man kankse inte ska se den som värst eftersom det är den dagen med minst jobbiga saker, men det är franskan som gör den jobbig i vanliga fall. Men den var helt okej i dag, trots provet. Men eftersom jag var dum och valde natur som program på gymnasiet så måste jag sätta mig och plugga biologi direkt nu när jag ätit någonting. Men får se det som att tiden går ganska så fort när man måste stressa för att hinna med allt som ska göras, och då kommer lovet och min klänning fortare!
Jag har även fått hem ett litet present kort på scorett där jag köpte skor för inte så länge sedan. Så på torsdag när jag ska köpa den klänningen som jag väntar på tror jag nog att jag tar en liten tur till scorett oxå, när jag ändå är i farten!
Dom höll inte vad dom lovade om vädret, det är ju jätte målnigt och tråkigt ute!
Men det är ändå tur att det är ganska så varmt ute, men det ser dock ut som det skulle börja regna!

Jag funderar på att köra frågestund, vad tycker ni om det?

Nu ska jag plugga biologi.
Kram!


I thank god that you're here with me.

Hejsan!

Nu sitter jag på franskan med Helge. Vi hade nyss prov, eller aa prov och prov. Det var delstegs redovisning, jag kan väl inte riktit påstå att det gick stårålande, men jag var inte så många poäng ifrån MVG trots allt. Vi fick ha en liten rast nu efter provet, och den är på 10 minuter. Och det är den ända rasten vi får under denna 3 timmar långa lektion! Det är därför man inte känner för att gå upp på tisdagsmornar, överhuvetaget! Men som tur är så finns Helge här och gör lektionerna lite roligare!
Efter franskan nu så blir det att åka hem och fortsätta med skolarbetet då jag har första biologi provet i morgon. Som tur är så behöver jag bara ha baskunskaper till de provet! Och jag har till på fredag att fördjupa mig!
Guuud vad jag längtar till lovet, det ska bli så skönt när denna veckan är över för den rä verkligen jätte hemsk!
Nu är våran lilla rast slut så måste återgå till arbetet.
Kram!En bild från lunchen, får ni en liten blick på mitt fantasilösa klädval!


Saknad.


Im gonna lose control and party all night long.

Hejsan!

Nu sitter jag på biologi lektionen och läser om valenselektroner. Det är otroligt ospännande! Men jag har prov på massa sådant i morn så det måste ju göras! Men det jag tycker är lite skumt är att vi har glosförhör i biologi, för mig är det någonting man har i språk. För det har jag lite senare i dag. 
Det känns verkligen som om denna veckan kommer gå så sjukt segt, bara för att jag vill att den ska vara över jätte fort så kommer den att var långdragen! Men jag har jätte mycket att göra så igentligen så borde det gå fort, men det gör det verkligen inte.
Nu så tänkte jag sätta mig och läsa lite mer om alla dom biologiord vi har prov på i morgon, och Jenniföör berättade nyss att hon kunde gå och köpa gratis choklad på pressbyrån. Så det kommer även att bära av dig ganska så snart!
Kram!


Move over and love me or let me go.

God morgon!

Nu är jag nyvaken och det är inte okej att gå upp så här dags! Kommer inte funka i längden känner jag, men det är ju bara 4 dagar kvar till lovet nu så man börjar se ljuset i tunneln eller hur jag ska säga!
Känner att detta inte kommer vara någon bra dag, jag vaknade nämligen av att jag hade jätte ont i magen! Och det hade jag i går med, det gör inte lite ont heller!
Dom har ju lovat att det ska bli riktigt bra väder i dag med, precis som det var i går! Så jag hoppas verkligen på att det stämmer för det skulle göra den dåliga starten på dagen lite bättre i alla fall!
I dag har jag franska prov, men det känner jag mig ganska så förberädd till så jag hoppas att jag inte har missat någonting!

Nu ska jag kolla om dom ljög om vädret i dag, skriver mer senare!
Kram!


God natt!


I dream of you dreaming of me kissing your face.

Hejsan!

Nu så sitter jag och håller på med det nedrans skolarbetet, tycker verkligen inte det är roligt! Men jag ska ta och skörpa mig och ta tag i allting ordentligt nu efetr lovet tänkte jag! Då är det full speed fram till sommarlovet, som inte är så långt borta heller! Och sedan på lovet tänker jag inte ens titta på några skolböcker! Men jag tror att tvåan blir roligare för då kommer jag att få plugga golf på skoltid, kan det bli bättre lixom?
Men alla säger att tvåan är jätte mycket jobbigare, så jag kanske inte ska hoppas på för mycket!
Ska ta och skriva klart min bokpresentation nu så får det vara nog med skolarbete för i dag. Och i morgon blir det Grundkemi till tusen!
Jag är super nöjd med mitt hår så bestämde mig för att lägga upp en bild på mig med den nya frisyren. Men jag har inte alls fotodag i da så det får bli en lite äldre bild!
Kram!


I lose myself here right before your eyes.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter klippningen och slingningen! Jag lyckades lura några stycken i min klass att jag skulle slinga mitt blånda hår svart, och dom gick verkligen på det helhjärtat! Jag hade lovat mig själv att hålla masken i fall dom skulle tro på det, och så blev det oxå. Jag dog dock innombords, dels för deras minser och komentarer. Två av dom sa att det var väldigt vågat, haha riktigt roligt jag hade åt det!
Istället för svarta slingor så gjorde jag ljusare än vad jag har, och till dom som frågade om det var möljligt, så jaa det gick riktigt bra, men dom är nästintill vita! Men jag är i alla falls uper nöjd!
Lite tråkigt att det är någon cm kortare nu men det växer ju ut ganska så snabbt igen som tur är!
I kvällen i dag kommer att ägnas helt åt pluggning! Jag hinner inte ens gå och träna, eller jag får inte! Har så sjukt mycket i skolan så det inte är möjligt!
Nu ska jag börja med biologin!
Kram!Så blev det!


Hope.


A thousand miles ain't really that much space.

Hejsan!

Nu har jag englska, och någon form av halvprov. Jätte seriöst oxå, nää men vi ska bara sammanfata två texter så det är inte så jätte svårt. Dock inte såå speciellt roligt!
Men jag måste ändå bege mig till Karlaplan alldeles strax så jag kommer inte att hinna klart. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det, men vi får se. Just nu är jag så sjukt trött att jag gissar på att jag kommer att somna när jag får håret klippt. Och jag har även helt sjukt ont i magen!
Efter klippningen i dag så måste jag skynda mig lite hem för att jag ska träna tillsammans med Tilda och Vicks. Det var sjukt länge sedan jag gjorde det så det känns faktiskt väldigt bra att få det gjort i dag med! Och jag har fakitskt inte ätit med än någon liten godisbit heller så håller meíg just nu till det jag lovat mig själv!

Nu ska jag fortsätta skriva på engelskan.
Kram!


I miss you.

Hejsna!

Nu sitter jag på tema lektionen med datorn i knät! Och vi går igenom att nytt moment, vi ska agera miljörätt. Det ska ändå bli lite roligt tycker jag för helsa saken handlar om miljön! Det är ju faktiskt väldigt viktigt! Vi ska även kolla på en film snart så det är ju riktigt skönt tycker jag!
Vädret i dag var inte alls vad jag hoppades på, det var nämligen någon som sa att det skulle vara sol och fint väder i dag! Men det är det ju verkligen inte! Det ogillas verkligen! 
Jag som vill kunna vår kläder nu, men det går ju inte om det ser ut som om det håller på att börja regna!
Men jag invigde i alla fall min trenchcote i dag, för det är verkligen jätte varmt ut! Dock är det väldigt fuktigt! Så håret sammarbetar inte alls. MEn som tur är så ska jag gå och klippa mig sen så får det lite fixat då i alla fall!
 
Nu börjar filmen.
Kram!Har lite dåligt med bilder på denna datorn så får bli en gammal bild på mig!


It hurts, really bad!

God morgon!

Eller jag ska inte säga att den är god än för det är alldeles för tidigt för att vara uppe! Till och med helt ordning gjord!
Nu ska jag snart bege mig ut för att möta Tilda, och jag får skjutts av pappa till henne! Det uppskattas riktigt mycket! Men först sås ak vi åka och ta ut pengar efetrsom jag ska ska klippa mig och göra slingor i dag, det ska bli riktigt roligt! Dock är det riktigt dyrt, men som tur är så har jag en riktigt snäll pappa som sponsrar mig med pengar till det!
Börjar hur som helst dagen i skolan med eget genomgång av redovisningen jag hade förra onsdagen! Det är ganska så skönt, för då behöver man i princip inte göra någonting alls!
I dag hade jag otroligt dålig fantasi så har inte inte världens bästa klädeer på mig men det får duga för i dag!
Men jag tor att det blir första dagen i år med trenchcote i alla fall! Det har jag längtat efter!
Nu måste jag i alla fall gå!
Kram!Jag, Tilda och Vicks i fredags!


You might say this is a fairy tale.

Hejsan!

Nu ger jag upp pluggandet för i dag, jag orkar inte mer! Hann inte ens träna, och det ogillas! Det är ju snart sommar lixom, måte börja träna ordentligt! Så i morgon blir det träning efetr klockan 6 tillsammans med Tilda och Vicks istället! Jag har även beställt den ena kläningen nu, och den andra ska jag gå och köpa den 14, så jag ska inte handla någonting alls fram till den 14, men som tur är så var den kläningen så jätte dyr!
Så nu kommer jag längta jätte mycket till på torsdag, dels för att innan dess så skulle den beställa klänningen ha kommit och då släpps den andra! Det känns som om den dagen kommer att bli super bra! Förutom att jag måste göra fystest och idrotts prov oxå! Men får tänka på det andra istället!
Nu tänker jag gå och kolla på tv istället!
Kram!Den kläningen blev det i dag!

My love, you're perfect for me.

Hejsan!

Nu har jag faktiskt hunnit med riktigt mycket tycker jag, jag är klar med hela franska delen, jag kan allti till engelskan och jag har svarat på alla frågor till svenskan! Har dock inte börjat med varken idrotten eller biologin så jag har en hel del kvar!
Och äntligen är statestiken lite igång i alla fall, fast den visar ju helt och hållet fel! Men det är ju i alla fall ett steg åt rätt håll! Så det börjar väl stabilisera sig igen!
I morgon så ska jag åka till karlaplan och klippa mig så jag slipper till och med lite av skolan, och det kan jag verkligen säga att det gillas starkt! Och det är även sista veckan innan lovet börjar! Jag längtar helt sjukt mycket! Och då bär det av till skåne för årets första golftävling!
Vicks hade lagt upp bilderna från fredagen nu, och aa det var en bild på när Tilda och Johan misshandlar mig med varsin kudde, men den kommer jag inte lägga upp för det var inte från min bästa sida om vi säger så!
Men nu ska jag kolla på lite kläder!
Kram!Våra ringar från den kvällen!


Live.Where do I go from here... tell me baby
If I can't have you near
I've been running in circles for you
Got a fever of a hundred and two
Can't fake how I feel for you

This foolish heart of mine... gets frustrated
Can't read between the lines
And the signal that I'm waiting for
Is always locked behind the door
And It makes me want you more

So let your love shine down on me
And I will surrender
Wear my heart upon your sleeve


The two coldest places on earth is antarctica and your heart.

Hejsan!

Nu har jag pluggat i några timmar och jag har redan tröttnat helt på det! Så gick det med min självdiciplin i dag, rakt ut genom fönstret! Och appropå det, så är det verkligen super fint väder ute i dag! Och så klart måste man sitta och plugga då, jag känner för att ta en promenad eller någonting bara för att gå ut! Kan ju ta med biologiboken och gå ut och gå! Mamma lovade mig att vi skulle beställa två kläningar i dag när jag har pluggat färdigt det som måste göras! Men jag dåg nyss att den ena kläningen jag ville beställa inte släpps förens den 14 april så jag får vänta 4 dagar till, men då hittade jag en till men jag vet inte hur jag ska göra med den. Kankse kan beställa den ena klänningen i dag i alla fall! Det är vad jag kommer bosätta mig i så fort det blir lite varmare!
Senare i dag så blir det kanske träningen tillsammans med Tilda och Vicks, det skulle verkligen behövas för det var ett tag sedan jag tränade sist!
Men nu måste jag fortsätta plugga, tycker inte om mitt liv just nu!
Kram!


Dom tre klänningarna är det de handlar om, och speciellt den i mitten och sen till höger! Den i mitten släpps den 14 så får vänta på den men den till höger tror jag kankse blir beställd i dag!


100% äkta kärlek!


Forever I pray those beautiful eyes wanna fall upon me.

God morgon!

Jag gilllar inte alls att inte statestiken funkar, den som är så rolig att kolla på! Men min har fastnat på den 7/4 och det datumet står två gånger, och har stått så sedan vid typ klockan 5 i förrgår!
Lyckades fixa lite med reklam och sådant i går, satt där och var lite små stolt över mig själv faktiskt! Nää men skämt och sido, jag la faktiskt till lite reklam.
I dag så ska jag fakitiskt beställa två klänningar, tror jag. Men framför allt så måste jag plugga! För jag har helt sjukt mycket saker till den veckan som kommer nu! Men det är blir på något konstigt sätt alltid så innan loven! Jag har engelska till i morgon, sedan har jag franska prov på tisdag. Biologi prov och bokredovisning på onsdag. Idrotts seminarium på torsdag och på fredag så är det biologiprov och då ska även träningsdagboken inlämnas! Jag kommer såå inte hinna med allt! Men jag måste, så vet inte riktgit hur jag ska göra det!
Men nu fick jag panik bara av att tänka på det! Så skriver mer senare!
Kram!


Reality.


Can't you see I'm down on my knees now?

Hejsan!

Det är verkligen suepr fint väder i dag, solen är till och med framme! Det är verkligen inte dåligt! Så mycket trevligare när det inte blir kolsvart klockan halv 4 på eftermiddagen! Och man blir ju så sjukt sömnig när det är mörkt oxå! Så det är ent ill fördel med vädret nu!
Jag såg filmen black swan för en litet tag sedna och det var verkligen den hemskaste filmen jag har sett i hela mitt liv! Den var väldigt bra, men på samma sätt så var den helt sjukt vidrig! Och jag kan lova att jag aldig någonsin kommer se den igen! Men förstår på något konstigt sett hur den kan ha fått så många utnämnigar som den har fått! 
Hann  med att baka världens godatse kladdkaka i dag, den blev verkligen super god! Hann dock inte fota den innan de andra två åt upp den så kan inte visa hur den såg ut.
Nu ska jag gå ner och se vad det blir för mat i dag.
Kram!


Kärlek!
Glädje!

Jag såg nyss att jag är på mest aktiva på blogg.se´s startsida!
Eller aa en vän sa det, gjorde några glädje skutt nu när jag såg det! Hahah måste bara försöka hålla mig där. MEn hur som helst jag har bestämt mig för att jag ska hinna fixa massa saker med min blogg senare i kväll så att allt är i sin ordning! Men haha nu är jag verkligen jätte glad!:DSå glad är jag just nu!!


I’m caught in the tide but I don’t mind if you don’t mind.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter den lilal turen vi tog till solna.
Det var helt sjukt kallt ute så det var inte jätte roligt där eftersom allting var utomhus! Men vi provade att slå med några klubbor i alla fall, för det varsmå tält med alal märken där man fick prova hela deras sortiment! Så börjar fundera på om jag ska köpa nya golfklubbor, men då måste jag åka till västerås och göra det hur som helst.
Jag köpta i alla fall två tröjor och siktpinnar när vi var där. Så nu måste jag ut och träna lite golf snart med dom nya sakerna!
Nästa fredag är det den första tävlingen för året så måste ta tag i träningen nu så man hinner spela lite innan oxå! Vicks och Tilda har fortfarand einte laddat upp bilderna från i går så har inte så mycket roliga bilder just nu!
Ska strax bege mig till coop så skriver mer senare.
Kram!


Now I'm missing you so much.

God morgon!

Nu var det lördag, och det är en dag med mycket planer!
Kvällen i går vart jätte trevlig, men hann dock inte med allt som jag ville=(. Jag Tilda och Vicks kom till Johan strax efter halv 8 och så vart det mat på en gång! Och Johan var ritkgit duktig på att laga mat tycker jag!
När vi ätit så skulle vi försöka oss på att leka med självutlösaren på Vicks kamera för att ta dom klassiska hopp bilderna, vi lyckades väl inte super bra med det! Jag hade dessvärre glömt min kamera hemma så får vänta tills någon utav de andra lägger upp bilderna så snor jag dom då!
Nu så ska jag snart åka till ullriksdals golfklubb för det var någon demo visning av någonting där. Så fort snön är borta så drar alla golf sakerna igång igen, jag tycker det är lite små kul. Och skönt på ett sätt för då känns det ändå som om somamren är på väg!
Nu ska jag gå och göra mig helt i ordning.
Kram!


Truth.


I picked up the phone and then put it down, cuz i know im wasting my time.

Hejsan!

Nu har jag gjort matte provet och det är helg! Det kan ju verkligen inte bli bättre!
Provet var verkligen sjukt svårt, men som tur var så var jag inte ensam om att tycka det denna gången! Nästan alla tyckte det, så det känns ändå skönt! Och det känns ändå som om det gick bättre än dom andra provet har gjort! Så jag kankse får ett g i alla fall!
Kvällen är redan fullspäckad, vid 7 så bär det av till Johan för middag! Och jag får träffa både Tilda och Vicks, det var ju ett tag sedan det hände så det ska bli super roligt!
Jag är även sjukt trött just nu, men det är ju trots allt fredag och var super nervös inför provet så jag gissar på att det är därför!
Nu ska jag ladda ner lite låtar!
Kram!


Love.


I wanna see the light.

Hejsan!

Nu så har jag ätit hamburgare och det är den 3 dagen i rad nu som vi har gjort det. Vilket verkligen inte är okej! Måste sluta med det, men å andra sidan så har jag inte ätit något anant dåligt så det är nog inte världens största katastrof.
Nu har jag snart det fruktade matte provet som kommer att betyda min död, för det kommer sååå inte gå bra! Men nu får det inte göra det i så fall, orkar inte bry mig! Har ialla fall pluggat sönder mig så det känns ändå inte som om jag kan göra så mycket mer just nu! Det får helt enkelt gå som det går!
I kväll så bär det av till Johan tillsamans med Tilda och Vicks för att fullfölja våran lilla ide om att köra halv 8 hos mig. Och denna gången så är det Johan som ska laga maten, och han avslöjade att det blir kinesiskt!
Nu ska jag räkna lite till matte.
Kram!


Am I a stupid girl, for even dreaming?

God morgon!

Nuu är det äntligen fredag, det är sjukt efterlängtat! Och jag har stora planer för denna helgen, så jag har längtat väldigt länge!
Det var helt kaos i tågtrafiken, så jag nästan försent nu på morgonen! Inte okej, och det är sjukt kallt nu på morgen så det är inte så speciellt roligt att stå ute och vänta på tåget heller. För jag kte med Tilda i morse och vi skulle ta ddet tåget som skulle gå 5 över 8 men det var jätte fullt så vi kom inte ens på det. Och då går nästa tåg en kvart senare, så vi fick stå ute och vänta jätte länge! Och på nästa tåg var det oxå super fullt, och en gubbe kom och knuffade in mig så fick stå jätte obekvämt! Men som tur är så skulle vi inte åka så långt!
nu börjar jag!
Kram!


God natt!

Hejsan!

Nu har jag räknat matte så jag spyr på pq formeln, man skulle säkert kunna väcka mig klockan 2 i natt och jag skulle kunna räkna den utan minsta tvekan! Det är ett helt kapitel om exakt samma sak!
Och jag HATAR matte! Mer än allt i hela världen!
Nu går jag och lägger mig!
God natt.
Kram!


I've been running in circles for you.
You're so far away, I'm missing you.


Hejsan!

Nu är jag hemma efter en skoldag med bara matte! Det känns som om det  är det ända jag gör på dagarna, och det tycker jag inte om! Men jag tycker inte om matte heller så det blir lixom inget bra alls av det! Varför ska matte vara så svårt för?  Jag har aldrig tyckt att det var svårt förut, men nu så förstår jag verklgen ingentingt!
Vi satt och räknade i dag i skolan, jag Jenniföör och Michaela! Det går så mycket bättre när man hjälps åt och diskuterar vad man håller på med! Men hur som helst, jag klarade alla uppgifterna vi gjorde! Och det är jag riktgit stolt över om jag ska vara ärlig!
Så jag är faktisitk inte lika super nervös som jag var till förra provet, och det gick ju inge vidare bra så! Men jag hoppas verklgen inte att det är smama lärare som rättar denna gång för då kommer jag att få ig!
Men nog om matte nu. Vi hann oxå kolla på massa kläder och smycken och badkläder och sådant på lektionen. Och jag har hittat såå mycket saker jag vill köpa! Så nu bär det av till stan snarast möjligt!
Måste räkna matte nu.
Kram!Sometimes it's hard to follow your heart.

God morgon!

Nu är det bara en dag i från fredag, och gud va jag längtar! Ska bli såå skönt, har dock en hel massa skolarbeten att göra i helgen! Har nämligen tre prov nästa vecka! Det tycker jag inte är okej,  men nu har jag inte så mycket att säga till om så att jag kan ändra det. Får helt enkelt ta och kämpa mig igenom det istället!
I dag så har jag matte hela förmoddagen, det är faktiskt bra för en gångs skull för jag har matte prov i morgon, och då har jag massa mer tid at träna. Jag har oxå idrott i dag men eftersom det är fystest och jag har fortsatt sjuk hosta och har fått ont i halsen igen! Så det blir ingen idrott för mig i dag! Sjukt långdragen förkylning jag har fått, och nu har även mamma och pappa samma sak!
Blev lite dålig uppdatering i går men jag var på mattecentrum hela kvällen och efter det så gick vi och åt så jag kom hem vid halv 10 typ.
Nu ska jag ta och leta lite bilder!
Kram.En bild från i går, på mig, Jenniföör, Viktor, Michaela och Fetlummer.


Seeing is deceiving, dreaming is believing.My best friend gave me the best advise.
He said ´each day is a gift and not a given right.
Leave no stone unturned.
Leave your frears behind
and try to take the path less treaveled by
that first step you take is the longest stride.


Just be tru to who you are.

Hejsan!

Nu funkar sidna igen, äntligen! Det tog väldigt lång tid tycker jag!
Redovisningen av talet hade jag klockan 9 i more, och jag har nog aldrig varit så nervös tror jag. Eller joo det har jag, men jag var verkligen jätte nervös! Men jag tror att det gick helt okej, jag tror inte att jag glömmde någonting i alla fall. PÅ ph samtalet i morse så satt jag och klagade lite på¨våran matte lärare, som är helt störd! Hon förklarare för mig hur jag hade täntkd jag sagt utan h på provet, hon lyssnade inte på vad jag hade att säga utan hon hade redan bestämt hur jag hade gjort när jag skrev sista matte provet.
Men nu så har jag varit ledig sedan klockan 10 ungefär. Och nästa lektion börjar klockan 2, så jag har en riktigt skön dag. Första lektionen var mellan halv 9 och 10 och andra lektionen är mellan klockan 2 och 3. Sedan så är jag ledig till klockan 5, och då blir det matte centrum i två timmar!
Nu ska jag och Jenniföör gå och ta lite bilder.
Kram!Jag i dag när vi var och åt.


Wear my heart upon your sleeve

God morgon!

Då har nästan halva veckan gått då, det känns faktiskt som om det går med en väldig fart juts nu! Det tycker ja är rätt så skönt, dock har jag massa skolarbeten som måste bli gjorde och det hinner jag inte riktigt med när allt går så fort! Men hur som helst så är det ju snart helg igen och det ska veckligen bli super skönt!
Vädret i dag är väl ganka så härligt, för jag hade 7 plus grader hos mig när jag gick hemmifrån i morse, det börjar ju lika lite vår i alla fall tycker jag!
I dag så ska jah hålla mitt fruktade tal om Kashmir, jag längtar verkligen inte. Men som tur är så är det klockan 9 nu på morgonen så det kommr att vara över ganska så snabbt! Talet skulle vara mellan 5 och 7 minuter men när jag testade mitt i går så var det 9,5 minuter. Men när jag blir nervös så pratar jag alltid jätte fort så jag är i alla fall på den säkra sidan när det gäller tiden!

Nu ska jag ringa ett samtal!
Kram


Tell me baby, where do I go from here?Dont tell me the sky is the limit,
when there´s footprints on the moon.


This foolish heart of mine... gets frustrated.

Hejsan!

Nu är jag hemma eftern en liten fika på vägen, verklgen super trevligt!
Det blev inget matte cetntrum i dag för jag fick inte tag i Jenniföör, men hon lovade mig att vi skulle gå på det i morgon i sätllet! Det är ingentligen super tråkigt, men måste verklgen få koll på vad jag håller på med. Men istället för matte cetrum i dag så ska jag sitta och räkna själv hemma. Inte riktigt det roligatse det heller men det måste göras. Jag måste även träna in talet som jag ska presentera i morgon! Börjar redan bli nervös nu, för jag gillar verkligen inte att prata inför grupp. Men som tur är så består gruppen endast av 7 personer, varav en är jag och Viktor är en anna så det ska jag nog klara av.
Jag har verkligen en super roligt kväll framför mig känner jag! Men jag har ju som tur är musiken, för annars hade jag såå inte överlevt!
Men nu måste jag sätta i gång!
Kram!Jag i dag!

A million more years if that what it takes.

Hejsan!

Nu sitter jag på franska lektionen tillsammans med Helge, och det är lika roligt som vanligt. Humor är verklgen på topp så här dags på dagen, just nu så kom vi fram till att hans arm håller på att mögla, vilket jag även har en bild på.
På biologin i morse så satt vi och läste om radiaktivt jodd, och sedan gav våran lärare oss jodd tabletter så att de tinte skulle vara någon risk att vi får i oss radoaktiv jodd från den olyckan som var i Japan. Ska väl erkänna att jag tyckte att kameran var ganska så mycket roligare än den arbetsuppgiften vi ska göra. Men trots det så blev uppgiften faktiskt gjord.
Nu så måste jag ta och börja med dom  uppgifterna vi ska hinna med att göra till kvart över 2.
Kram!Jag på Biologin i morse. Med grått hår och helt likblek.Helge med hans mögliga arm!


Love.


Isn't it obvious that I need you?

God morgon!

Det är ganska så fint väder i dag och jag är super glad, för det är till och med varmt ute! Det tråkiga med dagen är att jag har ful dag och en sjukt dålig hår dag, och plus det så kommer int Jenniföör i dag för hon är sjuk, krya på dig! Men hon skulle typ komma till matte centrum senare i dag ändå!
Jag har haft dålig hår dag i några dagar nu så det fins absolut inga bilder från de sista dagarna, men jag lockade håret i morse så det kankse är lite bättre.
Men mitt hår är kaos, som tur är så ska jag klippa mig om 6 dagar och då blir det även slingor! Tror jag ska göra lite ljusare än vad mitt hår är just nu, eftersom det blir mörkare på vintern!
Jag måste även ta tag i träningen snart igen, börjar få lite halv panik till sommaren! Men från och med i dag så ska jag inte äta något onyttigt alls, det är slut med det! Måste även prata med Tilda och Vicks om när vi ska träna nästa gång!

Nu ska jag ta och kolla vad som ligger på schemat för i dag!
Kram!
You are unreachable about as possible as me touching the moon.

Hejsan!

Nu har jag pluggat klart för i dag, jag orkar inte mer! Ska väl erkänna att jag kanske lagt lite mer tid på anant än på själva pluggandet men det är riktigt jobbigt ändå! Men nu är jag i alla fall helt klar på hur konflikten i Kashmir ser ut och hur man kan göra för att lösa den. Jag ska nämligen lösa en 60 år gammal världskonflikt på två veckor och helt själv, det känns lite som om det är omöjligt men ändå lite roligt. Matten började jag bara lite grann med och kollade på andra gradsekvationer, för det är inte så hemskt svårt så klarade de jag räknade i dag ganska så mycket utan problem!
Nu börjar bachelorette snart, som jag hade tänkt att jag skulle kolla på. Jag tycker dock att det är en riktigt dålig program ide, men eftersom jag känner en av deltagarna så kollar jag för jag vill se hur länge kan klarar sig!
Kram!En gammal bild!


With no sense of time, I got it all wrong.

Hejsan!

Vädret i dag har verkligen blivit super fint! Det har blivit en sådan dag då man bara nästan måste gå ut för att vädret är som det är! Men nej då det går ju inte för jag har matte prov denna veckan och eftersom jag fortfarande inte riktigt fått koll på allt så spenderas tiden nersjunken i matteboken! Just nur håller vi på med andra grads ekvationer och funktioner, ekvationerna är inge svåra och har inte så svårt för andra gradsfunktionerna heller! Men jag har såå fastnat på ekvationssystem, det går verkligen inte in! Men i morgon blir det matte centrum igen!
Med tanke på hur vädret är just nu så längtar jag ännu mer till sommaren! Jag satt och kollade igenom lite bilder från förra sommaren och hittade en jag var lite små nöjd med!
Nu ska jag fortsätta med matten!
Kram!


A day to remember.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter skoldagen och även super mätt eftersom jag fick skjutts en liten del av vägen hem samt fika då! Riktigt trevligt.
Skoldagen var faktiskt helt okje, vi gjorde i princip ingenting! På temat i morse så var det egetarbete eftersom många skulle redovisa, och efter det så var det lunch. Då gick jag, Jenniföör och Viktor till globen centrum för och kolla vad som pågick där, samt för att Viktor behövde en kaffe. Efter lunchen så var det engelska och då så skulle vi slå upp ett antal ord och sedan bara prata om vad dom betydde. Och efter det var dagen slut, tyckte faktiskt att det var helt okej.
Och det jag tycker är det bästa med denna dagen är att det är över 10 grader varmt ute, nu känns det i alla fall lite som att våren är på väg! Det har jag längtat efter sedan december började!
En till sak som är super bra med denna dagen är att jag och världens bästa pojkvänn firar ett halvår tillsammans! Det känns verkligen inte som om det har gått så pass lång tid, men tiden går ju fort när man har roligt så!

Nu ska jag sätta mig och räkna lite matte!
Kram!


Trust.


I´m With You.

God morgon!

Då var det måndag igen, vilket inte är okej! Helgen har gått allt för fort och jag har inte hunnit med någonting som jag velat! Högskoleprovet tog ju hela lördagen så den dagen försvann och i går så var jag ju tvungen att skriva talet! I alla fall, jag fick en mail nyss som sa att jag får redovisa talet på onsdag! Känns riktigt bra faktiskt! För i dag är min hosta  helt sjuk, får hostattack typ var 5 minut och som är inte dirket små!
Jag skulle åkt med Tilda nu på morgonen med hon har försovit sg så jag fick åka själv, det är inte alls lika roligt. Och jag kom till skolan väldigt mycket tidigare än jag brukar, men det har ju trots allt sina fördelar!
I dag så har vi bara tema och engelska och på temat så är det bara redovisningar så jag tror denna dagen kommer vara ganska lungn.
Jag hppades verklgen på bra väder i dag så man kan gå ut och fota massor, men så blev det ju självklart inte=(
Nu ska jag fixa lite saker!
Kram!Dagen klädval!


Want it. Need It. Must have it.Satt och kollade på lite kläder igen här om dagen och detta kom jag fram till att jag verkligen behöver! Eller snarare, jag vill verkligen ha det!
Nu är jag nästan klar med allt skolarbete för i dag, ska bara göra en power point presentation så är jag helt klar med allt till talet! Hoppas i alla fall att jag får ha det på onsdag för jag hostar helt sjukt mycket! Och hur kul är det att hålla tal om man måste avbruta var 4 sekund för att ha en liten host attack!
Men nu ska jag göra klart det sista!
Kram!


I really miss you.

Hejsan!

Nu har jag suttit och kämpat med den jobbiga konflikten mellan Indien och Pakistna i många timmar! Och det är verkligen jätte tråkigt, men jag tycker ändå att det är mycket bättre med ett jätte stort arbete än många små. Men man kankse inte ska börja med arbetet dan innan det ska presenteras, men det är en annan historia. Men jag hoppas verkligen att jag får redovisa på onsdag för jag hostar helt sjukt mycket i dag!
Pappa har varit i frankrike i nästan en vecka nu och just för tillfället så sitter han i bilen på veg hem från arlanda! Och han sa att han skulle köpa något åt mig när han var på flygplattsen i Frankrike! Det är alltid lika spännande när han kommer hem efter en resa. Jag kommer i håg när jag var mindre och han reste ännu mer. Då fick man alltid en ny leksak när han kom hem!
Nu måste jag fortsätta med skolarbetet.
Kram!


Maybe I was wrong to hold you up so high.


You blew my mind away.

God morgon!

Då var det söndag igen, gud va fort helgerna går! Det är såå inte okej, vill att det ska hinna kännas att man är ledig. Det hinner man ju inte göra nu!
I går kväll åt jag nog den godaste pizzan i hela mitt liv! Det är sådan stor skilnad mellan pizzeria pizza och den man äter på resturang, vi var i gamlastan i går och åt på resturang Agaton. Riktigt mysigt ställe, fast jag har har dock varit med om trevligare personal.
I dag så kommer jag behöva använda stora delar av dagen till att plugga, ska nämligen hålla ett tal på antingen måndag eller onsdag. Jag hoppas verkligen att det är på onsdag för min röst är inte helt tillbaka efter att jag varit sjuk. Jag har även matte prov på torsdag så har det att börja plugga till med, för matte är svårt! Dock är det vi ska ha prov på nu mycket lättare än det kursen började med.
Måste ringa Fredrik nu.
Kram!Hade inte fotodag alls i går och en dålig hårdag på det gjorde inte saken bättre!


I miss you more each day.
I just wondered how you are and if you miss me at all... Because I miss you. A lot!


I almost had you.

Hejsan!

Riktigt dålig uppdatering nu! Men jag kom precis hem från högskoleprovet, och på det stället fanns det ingen dator så kunde inte göra mycket åt det just då! Men nu är provet gjort i alla fall, och jag tyckte faktiskt inte att det var så hemskt svårt. Fast det får vi ju se på resultatet senare, men jag var klar mycket tidigare än utsatt tid så fick bara sitta och vänta för man fick inte röra någonting heller. Riktigt tråkigt.
Går kvällen med Tilda, Vicks och Johan blev riktigt trevlig! Vi lagade tacos och spelade kort, precis som vanligt! Var dock tvungen att gå hem ganska så tidigt eftersom jag skulle gå upp klockan 6 i morse för att inte komma för sent till provet. Och nu har jag offrat nästan hela min lördag för att göra ett prov, det känns otroligt fel. Men samtidigt så har jag varit med om tråkigare saker.
Nu i kväll så blir det middag i stan så jag måste gå och göra mig i ordning nu!
Kram!Jag och Jenniföör för någon dag sedan!


I don’t agree with him half the time, but, damn I’m glad he´s mine.

Hejsan!

Nu är jag hemma och det är fredag!! Bästa dagen på veckan, eller det blir den bästa dagen i veckan klockan kvart i två för då är det helg! Och jag är på riktigt bra humör i dag, jag vet inte varför men det är jag!
Efter skolan så åkte jag, Jenniföör och Patryk till stan för att kolla på lite kläder. Michaela skulle oxå följt med men hon skulle åka och peirca sig så det gick inte. Men ska åka och shoppa med henne någon dag snart oxå! Riktigt roligt! I dag köpte jag i alla fall ett par svarata jeans, då mina gamla är helt urtvättade!
I kväll så ska jag träffa Tilda, Vicks och Johan. Det blir middag hur som helst men det blev inte varianten av halv 8 hos mig som det var tänkt. Men det får vi ta en annan gång. Jag vet inte riktigt vad vi ska laga, men det får vi se!
I morgon ska jag skriva högskole provet så jag borde igentligen plugga lite smått till det, men jag har varken tid eller ork till det. Det är ju inte direkt avgörande så jag har andra skolsaker som jag prioriterar högre.
Nu ska jag gå och leta upp några kläder!
Kram!Vi satt och lekte med kameran i skolan och kom fram till att så här kommer jag att se ut när jag är gammal!


Love.Jag kan inte svara på några komentarer, så fort jag tycker på skicka så stängs hela internet ner eller så str det bara att servern är över full=( Inte okej!
Nu blir det i alla fall mat!
Kram!

Shine for me.

God morgon!

Nuu är det fredag, vilket alltid är efterlängtat! Inte för att jag kan påstå att min vecka har varit så speciellt lång med det är ändå riktigt skönt med fredag!
Vi börjar dagen med lite reng oxå, kan det bli bättre?  Nää men jag som hade tänkt ha mina nya skor, men dom är i mocka så det gick ju inte riktigt eftersom de inte är inpringerade (stavning på det). Men då lägger man ner dom i väskan så kan man ha dom inne eftersom man måste ha skor på sig i min skola.
Jag har även upptäkt att mina svarta jeans inte är svarta längre så efter skolan och matte föreläsningen i dag så bär det av in till stan för att införskaffa ett par nya!
Senare i kväll så skulle jag, Johan, Tilda och Vicks köra en liten variant på tv-programmet halv 8 hos mig. Men när jag träffade Tilda i morse så lät det inte som om det var helt säkert att det blev av. Men vi får se!
Och stort tack till Patryk som lade in en g-klav i mitt komentarsfält. =)
Nu ska jag fixa lite saker och sedan börjar biologin.
Kram!Jag och Jenniföör i Romme, och sen gör jag lite reklam för Mathias som tagit bilden!


RSS 2.0