All i can be is human.

Hejsan!

Just nu sitter jag och kollar igenom gammla bilder, eller aa jag går igenom alla bilderna som jag har på facebook. Det var riktigt roligt och se vad man hittade på i början. Och så mycket fina bilder det finns från sommaren och från grundskolan. Det väcker många minnen, så jag tänkte att jag skulle lägga upp några så småning om. Måste g igenom allihop först. Just nu har jag ungefär 300 bilder kvar att kolla igenom. 

Annars i dag har det inte hänt mycket, jennifööör var tillbaka i skolan så det fanns en del att snacka om och så. Hade ju betygssamtalet i svenska och det gick jätte bra! Våran lärare, som är jätte rolig, jätte nervös och från skåne, han sade ialla falla tt jag låg på en gämnhögpresternade nivå och att jag troligtvis kommer att få MVG i svenska A.

Sedan så fick en uppgift om att vi skulle ta reda på vilka länder som var fattigast på vissa ställen, det var inte så svårt men en otrloligt tråkig uppgift.

Nu ska jag fortsätta kolla bilder och sedan börjar glee!
Kram!En bild från balen i 9an, lite försmak på vad jag hittade.


Kommentarer
Postat av: Viktor Frisk

Sv: Tack så mycket :D

2011-02-23 @ 20:45:37
URL: http://www.viktorfrisk.com
Postat av: Viktoria

Tävla hos mig om en BH utan band från Freebra.se! :)http://vikzan.blogg.se/2011/february/v-i-n-n-en-bh-utan-band-lottas-ut.html

2011-02-23 @ 22:02:49
URL: http://vikzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0