Boy, I hear you in my dreams.

God morgon!

Söndag= ful dag.

Kommer inte orka sminka mig i dag och klädvalet lär väl bli mjukisbyxor och någon tröja bara. Men det känns så onödigt att fixa sig i dag. Ska ändå inte göra någonting, jag varken orkar det eller har lust så aa det blir en fuldag i dag.
Jag har ett stort biologi prov nu i veckan så jag måste börja plugga ordentligt inför det nu. Det kanske blir att övningsköra senare i dag och jag hoppas det i alla fall. Jag har även ett litet test på engelskan i morgon så ska förbereda mig för att skriva en novell och så skulle vi ha läst en annan till lektionen i morogon.
Men nu är det bara två veckor kvar till sportlov så det är inte så farligt. Och nästa vecka så får jag oxå lite ledigt. Vi har studiedag både måndag och tisdag så det blir en riktigt långhelg, jag tycker att vi behöver det så tack!

Kvällen i går blev lyckad tycker jag, jag hade i alla fall väldigt roligt. Men det var länge sedan jag var så mätt som jag blev efter allt som vi åt.
Skulle ha tränat i dag men de jag tränar med kunde inte så det får bli en annan dag och lite övningar hemma istället. Börjar få lite halv panik till sommarn så.
Nu ska jag ladda ner lite musik så.
Kram!Ända bilden jag hittade på oss alla tre från i går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0