Loooooooov!

Hejsan!

Nu är jag hemma från en tur på söder då jag bytte ringen, det var inga problem så nu har jag en helt ny ring. Det var tydligen inte första gången det hade hänt. Hon som jobbade där berättade även att hon hade varit i Kina förra veckan och fått in massa nya ringar. Så tänkte att jag skulle sätta mig och kolla deras nyheter, så de blir säkert en till tur dit snart.

Och nu är det sport lov! Äntligen, denna skoladag känder som om den aldrig skulle ta slut. Jag lyckades även tappa bort mina nyklar på förmiddagen så sprang runt och letade efter dom så ofta jag kunde. Men tillslut visade det sig att dom låg i innerfickan på min jacka och jackan var inlåst i skåpet. Men tack till Thomas som tog ett gem och öpnade det låset jag hade, så då slapp jag klippa upp det. 

Planerna för lovet än så länge är att i dag blir det typ Tilda och Vicks, i morgon har jag inte en aning om vad osm händer. Samma med söndag. På måndag ska jag göra ansiktsbehandlig. Tisdag blir det hårmodell hos Carolina med Vicks. Onsdag måste jag packa och fixa det sista, så blir säkert en tur till stan då oxå. På torsdag bär det av till skåne! Och kommer sedan hem på söndagen igen!

Nu ska jag kolla ringar så hörs sen.
Kram!Detta får beskriva kännslan över att det äntligen är lov.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0