Paperweight on my back.

God morgon!

I dag ska valblanketten till individuella valen in, det blev special idrott som första val, idrott och hälsa B samt Internationell ekonomi som andra hands val. Och som tredje val blev det psykologi A och Rättskunskap. Sen får vi se vad det blir, men jag hoppas verkligen på specialidrotten.

Kvällen i går blev inte riktigt som det var tänkt, några av de som skulle varit med hoppade av. Men jag tyckte att det var roligt ändå. Det slutade med att vi spelade ett kortspel som vi körde nästan varje rast i mellanstadiet.

I dag är det matte och Idrott som gäller, och vi har ju bara en matte lärare nu, men det kan ju i alla fall inte bli sämre än vad vi hade det på föreläsningen i fredags. Vi ska typ gå igen om den raka linjens ekvaktion i dag, jag har inte så speciellt mycket koll på vad det är. 
Senare på idrotten är  det BodyPump igen, jag var ju inte med förra veckan, men det ska jag vara i dag. Efter förra passet så var det nog inte någon som klagade på träningsverk så det får jag väl förbereda mig på att ha ett tag efter. Det ska trots detta bli lite roligt, för jag har inte testat det än så.

Men nu ska jag gå ner och kopiera ett papper så vi hörs.
Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0