You don’t know what you mean to me.

Hejsan!
Nu sitter jag och diskuterar lite planer till helgen, Tilda och Vicks är paxade och ska komma hit på lördagen! Det ska bli grymt roligt! =) Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir fin middag i alla fall.

I dag var det lite konstig dag i skolan, kom dit och då fick vi massa oegriflig information om de individuella valen till resten av gymnasietiden. Jag tror jag ska välja special idrott och sedan blir det natur - natur. Det var de eller natur- matte data och programering känns inte riktigt som min grej så.

Sen skulle vi debatera om döds straff på engelska och man fick inte välja om man var för eller emot det. Jag fick vara för och det går inte riktigt att argumentera för något man igentligen är emot så hela grejen gick väl sådär. Efter det var det slagsmål i koridoren, eller det såg ut som de. Men det gick ut på att smutsa ner Fetlummers nya byxor. Roligt var det i alla fall!

Det var meingen att vi skulle dra och träna nu i kväll men Vicks är fortfarande sjuk =( Men Tilda har skaffat gymkort nu så blir roligt om vi tränar alla 3.
Nu ska jag börja plugga matte, det är prov på torsdag, så vi hörs!
Kram!En bild från skid åkningen och jag har sådan träningsvärk att jag typ inte kan gå! :O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0