I look up to the sky and now the World is mine.

Nu på efter middagen träffade jag make-up artisten som jag skrev om förut, Carolina Flodell. Det var en väldigt trevlig eftermiddag, mötte henne på söder och köpte det sminket som jag verkligen behövde, jag fick även en liten present, eller extra sak. Ett sample kit, men lite av varje vilket alltid är roligt. Man måste ju testa lite nytt ibland!
I alla fall, efter det så gick vi till medborgarplattsen och fikade i söderhallarna, hon visade mig även en jätte rolig affär som heter "The English Shop". Och den kan jag varmt rekomendera till alla som gillar godis, och vem gör inte det?
Jag köpte några saker där, jag gillar England och jag gillar godis så det var perfekt för mig! Men mitt löfte med att sluta äta godis får vänta tills jag ätit upp det som jag köpte nu. Men jag ska köra lite extra träning så kan jag äta det ändå.

Fuskaren Fredrik kom hem från mer än en vecka i Egypten nu och får känna på hur det är här nu, han var inte glad, men rätt åt honom;). Fast jag saknar honom när han är dålig på att smsa så för mig är det bra! 

Nu tror jag att jag ska ta och kolla en film, lutar åt att det blir The Notebook. Men först kommer lite bilder på godiset.


 Detta var vad jag köpta i den Engelska affären.

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0