I wish that you were here with me.

Nu har jag blivit sjuk igen! Det är 3e gången på 2 månader och jag börjar tröttna väldigt mycket på de! Men denna gången är det inte så farligt, som tur är!
I förrgår kväll så fick jag och Tilda för oss att vi skulle gå från henne och till snättringe, och det är långt! Vi orkade inte vänta på bussen. Väl framme så visade Josi oss massa tv-spel så vi värmde upp med DJ hero, sedan fortsatte vi med dansmatta och sist spelade vi ett krambjörnspel. Det kanske låter lätt, men det var det verkligen inte!
I går kväll så stannade jag hemma och blev lite ompysslad av mamma och pappa för att jag inte mådde bra, riktigt skönt var det!
Men i dag var jag tvungen att åka till stan och det kunde ingen sjukdom stoppa mig ifrån att göra! När jag väl åkt till stan så bytte jag de saker som jag skulle gjort tidigare men glömmt. Jag har lyckats övertala mina föräldrar att jag ska kunna ha ett abonemang istället för kontantkort och efter de så beställde vi en Iphone 4 så nu är den på väg! Sedan gjorde jag vad jag åkte dit för att göra, jag köpte en plånbok som jag gått och tittat på länge. Den var dyr, men väl värd varenda krona. Jag hade fått pengar för att jag lyckats bra med betygen i skolan så jag använde de för att köpa plånboken.Här är plånboken! Och nu ska jag försöka få tag på Tilda så ha det bra!

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0