Am I the only one?

Hejsan!

Nu har jag till och med hunnit inviga det jag köpte förut! Och det var ett par skor som jag har gått och kollat på hur länge som helst! Dock inte i samma färg som jag tittade på från början, för först ville jag ha dom i svart men hittade dom i beige så det blev det istället.
Tyckte att det var lite roligare för jag har så mycket skor och ytterplagg i svart redan.
Det är lite klack på dom så jag lever faktiskt upp till det jag skrev förut, att jag skulle komma över mitt längdkomplex. För jag är 176 cm lång och jag blir så mycket länge än dom flästa jag känner om jag sätter på mig en sko med klack.
Men dom är ju så snygga så det struntar jag i nu!
Kram!


Just like the movies, that's how it will be.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter den första skoldagen denna veckan och en liten shopping tur.
I skolan så hade jag ju bara matte och där hade vi betygssamtal, mycket spänande. Eller inte, nä men jag visster redan vad han skulle säga, nästan i alla fall. Han sa att jag kankse kan uppnå mitt betygsmål, som är MVG. Vilket jag betvivlar strakt med tanke på att jag tycker att det är så otroligt svårt. Men och andra sidan så har vi bara gjort två delmoment än så länge så det är ju inte helt kört än. Det kändes ganska skönt att läraren sa det, så nu handlar det bara om att öva ännu mer!
Senare efter lunchen så hade vi idrott och det var dans. Jag fick inte vara med eftersom jag inte är helt frisk än, men det gjorde mig inte så speciellt mycket eftersom det dom gjorde såg riktigt svårt ut. Jag som satt på sidan hade riktigt roligt åt det dom gjorde i alla fall, för det var tv-shops dansen Zumba! Några fick till det ordentligt, men andra inte. Jag kan säga att för mig hade det inte gått så bra om jag varit med!
Nu ska jag städa mitt rum lite och fota det jag shoppade förut!
Kram!I slutet av danslektionen!


Hope.


Stop me and steal my breath.

God morgon!

Nu är jag i skolan, första gången på evigheter! Och för första gången i världshistorien så tycker jag nästan att det är roligt att vara här. Fast bara nästan för vi ska ändå ha lektioner och det är matte halva dagen, vilket jag inte riktigt kan säga att det är mitt favorit ämne. För det är så sjukt svårt! Men jag får i alla fall träffa några människor så det är en förbättring från tidigare dagar denna veckan!
Och när man väl ska gå ut så har det fina vädret oxå försvunnit så klart. I går var det ju så sjukt fint väder ju, men då fick jag inte gå ut. Men i dag när man ska gå ut så är det typ jätte målnigt och minus grader! Det var inte vad jag ville!
Men nu börjar jag så skriver mer senare!
Kram!


The affliction of the feeling leaves me wanting more.

Hejsan!

Nu har jag suttit inne en hel dag till och inte gjort någonting alls, det är inte okej!
Men det är sista dagen, för i morgon bär det av till skolan igen. Men det blir inte så lång dag ändå för hela eftermiddagen har vi idrott och den kan jag inte vara med på för jag har fortfarande lite feber i dag. Men matten och basgruppsamlingen på förmiddagen kan jag vara med på.
Det är tragiskt att sitta innuomhus en hel dag när det är sol ute, det känns inte bra! Det är ju tyvärr alltid så att när man vill vara ute så kan man inte men när man kan vara ute så vill man inte!
Jag ska fira denna lilllördag kväll med att kolla på Glee, jag missade tyvärr förra avsnittet så vi får se om jag hänger med i dagens avsnitt. Den serien är en av mina två absoluta favritserien.
Den enda serien jag vet som kan mäta sig med den och nästan till och med slå den är Vampire Diaries. Riktigt bra serie, har tyvärr missat några avsnitt där med så ska ta och kolla dom någon dag snart tänkte jag!

Men nu börjar glee.
Kram!


I am better where you are.When I need to hold you
close, miles keep us apart,
  I close my eyes to dream
and find you in my heart.....

Skor, skor, skor, skor, skor!
Jag har ägnat mycket tid denna förmiddag till att kolla på skor och kläder i största allmänhet. Jag fyller år typ en och en halv månad så kännde att det var dags att börja kolla på saker jag önskar mig. För det brukar ta så mycket tid innan jag hittar något!
Men jag hittade SKOR och några väskor och kläder med för den delen.
Jag har bestämt mig för att komma över mitt längdkomplex, så i sommar blir det klackar!
Det kommer bli en massa grillfester och fester i almänhet, har jag oxå bestämt. Så då kan jag ha höga klackar, det och klänningar kommer jag bo i i sommar!
Jag ska även ha ballerina skor ganska ofta för eftersom jag spenderar mycket tid på golfbanan så fårt jag så fula ränder på fötterna efter golfskorna.
Jag älskar skor så det kommer läggas mycket pengar på det i framtiden!
Nu ska jag kolla Toddlers and Tiaras!
Kram!


Kärlek är fint.

God morgon!

Ännu än dag hemma från skolan, på ett sätt är det skönt att inte behöva gå upp så tidigt på morgonen och man kan inte göra någointing. Det går snarare inte att göra någonting, så fort jag reser mig upp så får jag en sjuk huvudverk.
Men jag tror att jag ska försöka gå till skolan i morgon, för vi har matte hela förmiddagen och sedan idrott. Den tänker jag inte vara med på, och jag får inte heller. Så den dagen kommer ändå inte bli så lång så tror nog att jag kan gå då.
Jag kollade på fotbollen igår, jag tyckte att den matchen var ganska så tråkig. Hände inte mycket, men vi vann ju trots allt och det är ju det viktigaste!
Jag har hittat det sjukaste programmet som går klockan ett varje veckodag på TLC. Det heter toddlers and Tiaras, och det handlar om skönhets tävlingar för barn. Vissa föräldrar börjar tävla med sina barn när dom är 3 månader gamla. Och då har dom smink, hårförlångningar, lösnaglar och allt. Jag tycker att det är sjukt, att man gör det på så små barn.
Nu ska jag se om jag hittar någon rolig film.
Kram!Dagens frukost! Kanske inte det nyttigaste och bästa, men gott var det!


Love!


Take me somewhere new.

Hejsan!

Det blev en biskvi i dag oxå, verkligen det godaste som finns! Men gud va tjock man känner sig efter att ha legat ner i 3 dagar och det ända man gör är att äta och kolla på film! Inte okej igentligen, vill träna men det får jag inte! Känner mig så sjukt fräch oxå, pyjamas i 3 dagar och helt ofixad! Tur att jag inte behöver träffa någon!
Lyckades ta mig igenom några filmer i dag oxå, och med tanke på att jag känner mig lite bättre så sov jag inte alls under någon av filmerna.
Jag har även hittat en ny favorit film, letters to Juliet. Snacka om att den filmen var bra! Det var inte en vanlig tjejig kärleks film. Okej den är riktigt tjejig, men den är faktiskt väldigt bra!
Kommer bli tvungen att stanna hemma i dag med då jag fortfarande har ganska så hög feber! Men det är sista dagen jag sitter instängd, det börjar bli riktigt tråkligt! Har inga nya roliga bilder att lägga upp heller!
Nu ska jag gå ner och äta!
Kram!Tänkte lägga upp en bild på mig i brudklänning, till filmen i ära!


Truth.


I thought that you'd be here by now.

God morgon!

Det blir en till dag i sängen! Men i dag känner jag mig ändå lite bättre så jag kankse kan gå upp lite i dag i alla fall. Men jag fixade lite nya filmer i går så dagen är räddad i dag oxå!
Jag har börjar dagen med att kolla på lite Beverly hills, det är verkligen en jätte rolig serie. Det var något gamalt avsnitt på tv11 så det kollade jag på innan jag startade datorn.
I dag känner jag mig inte lika eländig som jag gjort dom andra dagarna, men jag har lite feber så jag är inte helt bra, tyvärr.
Min rullgardin har varit nerdragen i snart 3 dygn så jag känner mig ganska så instängd i mitt rum. Men det är så mycket lättare att sova när det är mörkt och jag har inte orkat dra upp den heller så mitt rum är helt mörkt!

Nu ska jag kolla "Letters to Juliet".
Kram!Love.If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die.

-William Shakespeare


Without a sound we lose sight of the ground.

Hejsan!

Nu är nästan denna dagen oxå slut och jag har absolut inte gjort någonting i dag heller. Men fort jag ska gå ur sängen eller ens ställa mig upp så känns det som om jag ska svimma. Men jag har ändå lyckats ta mig igenom två filmer än så länge i dag, och jag sov faktiskt inte igenom hela filmerna i dag. Jag har sett filmerna dear John och Changeling. Och jag tror faktiskt att jag har skaffat mig en ny favorit film, för changeling var verkligen en film jag fasstnade för. Så den filmer rekomenderas starkt!
Nu har mamma kommit hem och hon hade köpt en biskvi åt mig, då var dagen gjord! Det är nästan det bästa som finns!
Det blir ingen skola för min del i morgon heller då jag fortfarande har ganska så hög feber. Om jag skulle gå till skolan i morgon så skulle jag ändå ha slutat klockan kvart över 10. Så jag tror inte att jag missar så speciellt mycket i morgon heller!
Nu ska jag ta och se om det är något roligt på tv:n.
Kram!Smile.


Do you ever hear me calling?

God morgon!

Då var det måndag igen och jag trodde inte att det var möjligt men jag mår ännu sämmre i dag än vad jag gjorde i går.
Det känns verligen som om jag har blivit överkörd av ett tåg ett flertal gånger, och plus det så har jag jätte ont i halsen.
I natt kunde jag inte sova heller så jag är även jätte trött!
I dag blir det en till dag i sängen, jag kommer knappt upp ur den så jag stannar här i dag med! 
Jag laddade ner lite nya filmer i går och sedan så spelade vi in en som gick på tv så jag tror att jag klarar mig i dag med!
Sedan så går det ju massa tråkiga serier hela dagen så jag har att göra!

Nu ska jag se om jag kan äta något!
Kram! I wish that you were here with me.

Hejsan!!

Nu har jag sett ännu en film! Jag har lyckats ta mig igenom 4 filmer i dag, det tycker jag är ganska bra jobbat va mig. Men jag har typ halv sovit igenom alla dom filmerna så det var tur att det inte var några filmer som jag inte har sett förut.
Jag har legat i sängen hela dagen, ända gångerna som jag gått upp var när jag skulle gå ner och äta. Men så fort jag reser mig upp så känns det som om man har blivit överkörd av ett tåg. Inte en härlig kännsla.
Det var tänkt att jag skulle träna tillsammans med Tilda och Vicks i dag, men så blir det ju inte eftersom jag mår jätte dåligt! Det blir förmodligen inte någon träning i morgonen heller då jag med största sannolikhet kommer att stanna hemma från skolan.
I kväll är det tvserien Bachelorette på trean och en kille jag känner ska vara med där så det kommer jag garanterat att kolla på!

Kram!


Want it, need it, must have it.Nu när andra filmen för dagen har tagit slut så satt jag och kollade på lite kläder! Och desto mer jag kollade desto mer längtade jag till sommaren! Kunna gå ut utan att ha en tjock jacka och gå i shorts.
Just nu tycker jag det känns som om man kan variera kläderna mer på sommaren än på vintern. Men det kan ha med min dåliga fantasi att göra oxå!
Kram!


I guess i've sacrifices everything for my dreams.

God morgon!

I dag mår jag inte alls bra, mår till och med sämre än vad jag har gjort dom andra dagarna! Så i dag tänker jag ligga i sängen hela dagen och göra så lite som möjligt. Tyvärr så har jag en stor sak att göra till skolan i morgon, då vi ska hålla tal om en frihetskämpe på engelska. Vi får se hur det går med den saken. Just nu håller jag på att ladda ner filmen black swan, jag hade typ sett alla filmer jag har så.
Filmen jag var och såg i går var riktigt bra! Jag är dock väldigt lättskrämd så hoppade till ett flertal gånger under den. 
Jag åkte till sergel tillsammans med Jenniföör och där mötte vi några av hennes gamla klasskamrater som vi skulle gå med. Tyvärr så hämtade vi ut biljetterna för sent så vi fick sitta några rader ovanför dom.
Efter att filmen var slut så kom Patryk och mötte mig och Jenniföör vid bion och vi gick och fikade.
Nu ska jag kolla på en film till!
Kram!Jag och Jenniföör på bion i går!


Truth.


Baby, I was born this way.

Hejsan!

Nu har jag tagit det lungt hela dagen så jag känner mig faktiskt lite bättre. Dock låter jag som jag vet inte vad, har nästan ingen röst alls kvar. Men det ska nog gå bra ändå, som tur är så finns ju mobilen.
Nu i kväll så blir det bio, och filmen I´m number 4. Det ska bli riktigt roligt.
Och jag ska strax bege mig till söder och mamma är jätte snäll och kör mig så ar lite små bråttom.
På dagen i dag så har jag sett filmen stolthet och fördom för säkert hundrade gången, men den är verkligen helt sjukt bra. Jag kan se den hur många gånger som helst utan att trötta på den. Och man märker en ny sak varje gång man ser den.
Sedan hann jag oxå se den morderna versionen av Romeo och Julia, oxå en riktigt bra film! Måste bara säga att det är mina två favorti filmer!

Nu ska jag åka så skriver mer senare!
Kram!


Faith.Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards.


I miss you more each day.

God morgon!

I dag har jag verkligen helt sjukt ont i halsen, kanske inte var en så jätte bra ide att gå ut i går kväll. Men jag hade roligt så det känns ändå som om det var lite värt det.
Festen var i midsommarkransen och han som hade den hette Marcus kom jag på lite senare.
Efter jag ätit i går så åkte jag hem till Jenniföör och åkte tillsammans med henne och Patryk till midsommarkransen. Bilderna därfirån kommer lite senare då kameran ligger där nere.
I dag har jag bestämt mig för att ta det lungt i alla fall på dagen så får vi se hur jag mår lite senare i dag.
Men jag har även hur mycket som helst att göra när det kommer till skolarbeten så jag tror att jag måste börja lite smått med det oxå.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen igen och kolla på en film.
Kram!


Be original.

Hejsan!

Nu är jag hemma och det är fredag! Riktigt skönt det är!
När jag hade slutat så blev jag hämtad och sedan fick jag skjuts till kungsholmen där vi hamnade på ett fik som var riktigt trevlig.
Men det var väl inte det seriösaste företaget som jag varit med om. Han vi handlade av frågade om jag ville ha kvitto, och jag sa att jag inte behövde det och då stoppade han ner pengarna i fickan istället för att lägga dom i kassan. Så han fick lite extra lön på det.
Sedan så begav jag mig till kungsgatan för att köpa lite underkläder så nu har jag det nytt oxå!
Det första mamma säger när hon ser mig är, du ser ut som ett lik.
Tack för den, nä men jag mår väl inte dirket jätte bra så!
Nu sitter jag och väntar på ett litet samtal.
I kväll kankse jag ska på fest, men med tanke på att jag inte mår helt super bra så kanske jag hoppar över det och sattsar på en ute kväll i morgon istället!

Nu ska jag städa mitt rum lite!
Kram!
Never say never.

Hejsan!

Nu har jag slutat för dagen! Riktgit skönt! Matte lektionen var  riktigt jobbig då han gick igenom andragrads funktioner, det har jag faktiskt förstått så jag behövde inte riktigt hänga med. Det passade mig väldigt bra med tanke på att jag är helt sjukt trött i dag.
Nu när vi slutat så bär det av till kungsholmen för att äta något och sedan kolla på lite saker. Sedan bär det av tillbaka till stan för att handla lite små saker som jag måste ha!
Och sedan ska jag hem och ta det lungt ett tag och så får vi se om det händer någonting senare i kväll.
Det kanske blir fest i kväll hos någon som jag inte minns namnet på just nu, men vi får se. Mår ju inte direkt super bra så vi får se hur det blir med den saken!
Kram!


Hope.


You don't even know me, cause you never took the time.

God morgon!

Äntligen så är det fredag! Det är verkligen på tiden, denna veckan känns som om den aldrig skulle ta slut!
I morse så vaknade jag med helt sjukt ont i halsen! Så jag tror faktiskt håller på att bli sjuk igen! Vilket inte är okej!
Men jag är i alla fall fortfarande mätt från pannkakorna i går kväll, så mycket åt jag! Så det blev ingen frukost i morse för det fanns inte en chans att jag skulle få i mig något mer!
Nu på morgen så träffade jag Vicks och det märktes att hon var riktigt trött hon med! För hennes mamma hade tagit hennes nyklas och då ringer hon sin mamma från hem telefonen, men hon bestämde sig för att gå ut medans hon pratade med henne så hon hade med sig hemtelefonen ute och gick en bit med den. Det hade vi riktigt roligt åt i alla fall!

Nu ska jag ha biologi så skriver mer senare!
Kram!Det vart lite ombytta roller mellan Jenniföör och hennes syster i går när vi kom fram till henne. Jenniföör kunde inte hålla balansen så hennes syster fick hålla i cykeln åt henne!Dagens klädval!


Someday, when I'm older...

Hejsan!

Nu är jag hemma och helt sjukt mätt! Jag har varit hos Jenniföör nästan hela eftermiddagen för att plugga matte. Då vi har problem med exakt samma saker. Men jag fick höra i dag i skolan att det är fler som har det.
Vi gjorde även pannkakor, och dom var helt sjukt goda. Vi hade i lite extra saker för att se om det gjorde någon skillnad. Och Patryk kom oxå dit och åt med oss och Jenniföörs lilla syser.
Efter att vi hade ätit så blev det lite krig med den grädden som var kvar efter maten och jag såg nyss att jag fortfarande har grädde i håret.
På idrotten vi hade under dagen så hade vi Cirkus, och vi skulle jonglera med massa saker och sedan skulle vi göra något akrobatiskt trick, som jag till och med lyckades fota.
När det var klart så satt vi och kastade jongleringssakerna på varandra och då så ramlade min kamera ner i någon sorts ventelations sak. Som var längs med golvet och det var en vägg hela vägen ner så vi fick gå och prata med vaktmästaren på gymnmet som stod och försökte fiska upp kameran i nästan 40 minuer.
Men till slut så fick vi upp den.

Nu måste jag plugga engelska!
Kram!På idrotten när vi gjorde akrobatik!


Believe.We´re a sentimental pepole.
We like a few kind words better than millions of dollars given in a humiliating way.
- Abdel Nasser


I wanna try to be the person you want.

Hejsan!

Nu har jag haft matte hela morgonen och jag förstår faktiskt det som vi gör nu, vilket är andragradsfunktioner.
Vi fick nyss reda på att idrotten är flamflyttat för att den andra klassen inte ville sitta och vänta tills klockanhalv 2 på att lektionen ska börja.
Det har dom nämligen fått göra hela läsåret. Men nu får vi göra dt istället, det tyckte inte jag var roligt för då kommer vi sluta senare än vad vi gjort hela året.
Mamma ringe nyss och sa att hon köpt den tröjan som jag varit och kollat på i två veckors tid nu, snacka om att jag blev glad.
Nu vet jag även vad jag ska ha på mig i morgonen. För min fantasi är så dålig så kommer aldrig på vad jag ta på mig på mornarna.

Nu ska vi gå ut i solan.
Kram!På matte lektionen.


Love.
I need you by my side.

God morgon!

Nu är det bara två dagar kvar till helg! Det är det jag går och längtar efter redan på måndag morgon. Men skoldagen i dag känns inte som om den kommer vara så hemsk.
Vi börjar med basgruppsammling, vilket är detsamma som klassråd. Och eftersom vi inte har några läxor denna veckan så tror jag inte att det finns så speciellt mycket att säga där.
Senare fortsätter vi med matte, inte så jätte kul. Men jag måste verklgen konsentrera mig i dag för det är såå svårt.
Och sedan är det lång håltimme igen och sedan efter det så har vi idrott och sedan var denna dagen slut!
Och även i dag så är det otroligt fint väder, dock inte så jätte varmt. Men det hoppas jag att det blir under dagen!

Nu ska jag kolla så jag inte missat något till i dag.
Kram!Dagens klädval!


Faith.


I'll be better when I'm older.

Hejsan!

Nu har jag och Jenniföör kommit tillbaka från en liten runda i stan.
Vi skulle igentligen bara till åhlens och kollat om det fått in ett sett med underkläder. Men det hade dom inte.
Så Patryk och Eric åkte med oss och vi gick till Carlings där Patryk köpte en tröja. Sedan lämnade vi av Eric vid slussen. Och vi begav oss till donken och åt varsin glass! Riktigt gott!
Sedan så gick bara runt och kollade i lite affärer ett tag.
Nu så blir det att sitta och vänta i nästan en timme på att matte cetrum ska börja. Ser inte riktigt fram emot det, men måste verkligen förstå matte och det gör jag inte just nu!
Senare så får jag skjutts hem, för det är så jobbigt at tåka hem nu när inte tunnelbanan går längre!

Men nu ska jag sätta mig och räkna lite mer matte innan mattecentrum börjar!
Kram!


Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Hejsan!

Nu har halva skoldagen gått och jag har i princip inte fått något alls gjort! Eller joo jag har läst lite om konglikten i Kashmir, den konflikten ska redovisas muntligt. Och man måste prata inför alla i minst 5 minuter, och prata infö grupper inte direkt min starka sida.
Jag blir alltid så sjukt nervös och snubblar över orden. Det blir aldirg riktigt bra, och detta momentet är betygsgrundande! Det gör ju inte saken lättare direkt!
I dag blir det en jätte lång skoldag igen för jag och Jenniföör ska stanna på mattecentrum igen, har fortfarande inte riktigt koll på matten så det är lika bra.
Men innan det börjar så måste jag åka till Åhléns lite snabbt och kolla om de har fått in en sak!

Nu ska jag ta och hämta lite böcker i skåpet.
Kram!Jag vid lunchen!


Hope.


I bet you've never felt so distant.

God morgon!

Nu så är veckan PH- samtal avklarat. Det var väl inte det bästa samtalet, men vissa saker måste man ändå få höra. Och då är det bättre att få det från en sådan lärare, trots allt.
Nu på förmiddagen så har jag workshop, och det betyder att jag i princip får göra vad jag vill. Fast lärarna vill ju att man ska jobba med just deras ämne. Men vi har en jätte stor uppgift till näta vecka som jag inte har kommit mer än halvvägs på.
Så jag vet i alla fall vad jag borde göra nu på förmiddagen. Tyvärr så är det väldigt mycket lättare att fasstna framför facebook. Men jag ska försöka få någonting gjort!
Kvällen i går blev inte riktigt som jag hae tänkt, jag hade tänkt att jag skulle kolla på en film innan jag gick och la mig. För vi har inga mer läxor denna veckan. Men jag fick sådan sjuk huvudverk så jag somnade verkligen jätte tidigt.
Nu ska jag ta och ringa ett samtal!
Kram!Har nästan inga bilder på denna datorn så det får blir en ganska så gammal bild på mig!


Everything that's left of us is fading away.Några bra låtar! =)

There's no escape for me this time.

Hejsan!

Nu har jag precis skickat in alla jobbansökningar och gjort klart det sista med mitt CV. Det ska jag gå och lämna till några ställen ganska nära där jag bor, tänkte jag! Det som skulle vara roligast att jobba med är nog barn, någonting liknande ett dagis. Men dom har ju inte öppet så länge på sommarn så vi får se hur det blir med den saken.
Franskan var lika rolig som de andra gångerna, men humor blir bara sämre och sämre för varje gång. I dag var det på den nivån att jag och Helge konstaterade att vi inte kan ett dugg franska. Och han försökte muta mig med 10 kronor om jag gjorde vågen helt plöttsligt när läraren stod och skrev på tavlan. Han lyckades inte direkt med det, men roligt var det i alla fall.

Nu ska jag ladda ner lite musik!
Kram!
Helge på franskan.

Jag och Patryk vid slussen.

 


It's all to late to set things right.Life isn´t about finding yourself.
Life is about creating yourself.


Our bond will break cause you can't relate.

Hejsan!
 
Nu kom jag precis tillbaka till skolan efter att ha ätit lunch på tacobar vid slussen tillsammans med Jenniföör och Patryk. Der var riktgit trevligt.
På Biologin i morse så började förberedelserna till provet precis som jag gissade på, vi fick börja och göra massa arbetsuppgifter som man ska kunna tills provet är, om ungefär 4 veckor.
När vi var borta vid slussen så tog vi massa bilder, och eftersom vi har så roligt så blev det nog närmare 20 hoppbilder.
Nu på eftermiddagen så har jag franska, och den lektionen är verkligen jätte lång! Den börjar halv ett och slutar 10 minuter över tre. Och det är inte direkt det roligaste ämnet heller.
Det blev nästan som dom lovade med vädret, för jag kunde gå ute i skinnjacka nu utan problem.
Det är verkligen jätte fint väder, och det var därför vi inte åt i skolan i dag.

Nu ska jag bege mig ner till franskan.
Kram!Jag på Tacobar.Jenniföör och Patryk på Tacobar.


17e bilden: En bild från i somras.Jag, Tilda, Vicks, Emma, Josi och Julia. Bilden är från sista gången vi var på skansen med gamla skolan!


You've already won me over in spite of me.

God morgon!

Nu så var jag i skolan igen , och det är tisdag! Inte så många dagar kvar till helg!
Eftersom inte tunnelbanan går mellan Hagsätra och Gullmarsplan längre så vart det väldigt mycket krongligare att ta sig till skolan i dag. Och det tog såå mycket längre tid, det är inte alls roligt. Så här kommer det att vara fram tills någon gång i September, det kommer jag inte att orka med. Men det kunde trots allt varit värre, så jag ska inte klaga!
Skoldagen börjar med Biologi, och jag har inte en aning om vad vi ska göra. Men det är prov om några veckor så jag tror att han kommer börja prata lite om det. Eller det kankse är lite för tidigt för det. Vi får se helt enkelt. Sedan är det en jätte lång håltimme, och jag har bestämt mig för att det ska bli massa kort tagna under den tiden.
Det sägs att det ska bli mellan 10 och 15 grader i dag så jag tog skinnjackan och solglasögonen med mig i morse. Jag hoppas verkligen på att de stämmer med vad som säger.

Nu börjar lektionen så skriver mer senare!
Kram!Nu vill jag att det ska bli sommar snabbt!

When is enough, finally enough?

Hejsan!

Nu är jag hemma efter ett riktigt ordenligt träningspass! Skämt och sido, jag var i alla fall och tränade tillsammans med Tilda och Vicks. Och vi körde ändå ganska så ordentligt, för jag känner att jag kommer att ha träningsverk i magen i morgon.
Det var verkligen jätte mycket folk på gymmet så mesta delen av tiden gick åt att vänta.
Vi träffade även två gammal klasskamrater där. Chris och Erik, trevliga typer.
Det var faktiskt riktigt länge sedan vi träffade dom senast. Vi har försökt träffa dom många helger, men det har inte passat.
Jag har även lyckats övertala Jenniföör att ha kläning i morogn i skolan för jag ville ha det och då så hakade hon på! Tack!
Nu när jag var och tränade med Tilda och Vicks så lyckades vi besämma lite planer till helgen. Vi ska börja köra en liten variant av halv 8 hos mig!

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt CV, jag är nästan klar faktiskt!
Kram!Jag i skolan för någon dag sedan!

 


You kept me guessing and now I'm destined.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter denna skoldag! Bästa kännslan på hela dagen är nog när man går in genom dörren och man har nästan 12 timmar hemma innan man ska tillbaka till skolan igen.
Nu är matte provet avklarat oxå, det gick väl helt okej. Kunde svara på alla uppgifter utom de sista två, men det får duga.
Nu är det överstökat hur som helst och nästa prov är inte förens om några veckor så har det ganska lungt nu ett tag.
Nu ska jag ta och skriva ett CV tills Vicks eller Tilda hör av sig och säger att vi ska dra och träna.
För i morgon öppnas lanstingets hemsida där man kan söka sommarjobb. Så måste ha gjort klart CVt och bestämt vad jag ska söka för någonting tills klockan 12 i kväll. Och senare blir det då träning.

Nu ska jag se vad det finns för jobb att söka.
Kram!Jag och min syssling i sommras! Längtar till sommaren!


16e bilden: En konstig bild.


Why's this make me so nervous?

Hejsan!

Nu så är den enda riktiga lektionen för dagen slut! Och nu så bär det av till Subway, och det betyder att hela denna dagen är räddad! På lektionen så skriver vi om olika konfliket så jag fortsatte mitt skrivande om Kashmir. Fast fick inte så jätte mycket gjort för jag hade lite bilder och lägga upp på facebook.
Jenniföör satt och var lite ego, och dom bilderna hamnar så klart på facebook. För så går det när man lånar min kamera.
Det var oxå några bilder på Tilda och Vicks från hockeyn i går kväll som måste läggas upp.
Jag lyckades även fota Niklas när han var på väg ut på isen eften en paus.

Nu är jag så hungrig att jag håller på att dö, så nu ska vi gå ner till Subway och äta. Skriver mer senare.
Kram!Jag i går kväll.Tilda och Vicks i går.Jenniföör.


Hope.


All the lights that lead us there are blinding.

God morgon!

Då var det måndag igen då, helgerna går allt för fort! Jag tycker att det borde vara tvärt om. Man går i skolan i två dagar och så har man helg i 5 dagar! Det hade varit så mycket bättre!
Nu på morgonen så gick jag till Vicks för vi skulle åka tillsamans, och sedan när vi var vid tåget så mötte vi Alice. Och det betyder att jag får sällskap hela vägen till skolan!
Mamma berättade för mig i morse att hon hade hittat ett lopp i Paris som är i September, så det kanske bär av till Paris då för att springa ett mini mathon.
Sedan hörde jag oxå att det skulle bli nästan 15 grader varmt i morgonen, så det känns i alla fall lite som sommarn är på väg! Riktigt najs!

Nu börjar jag så skriver mer senare!
Kram!


Love.


'Cause there is no guarantee that this life is easy.

Hejsan!

Nu är jag färdig med matten, jag har räknat så mycket som jag har kunnat känns det som. Och nu får provet gå som det går. Planerna för kvällen blev lite ändrade.
'Vicks smsade mig för ett tag sedan och frågade om jag vill med henne och Tilda och kolla på hockey. Och det är självklart att jag vill.
Så halv 8 nu så ska vi kolla på när Niklas lag möter Huddinge. Ska bli riktigt roligt.
Det där med träning blev inte av men har sådan träningsverk så för min del så gör det absolut ingenting.
Jag har även hunnit leta upp lite ny musik under dagen.
Jag lägger upp några låtar lite senare i kväll.
Jag har även kommit på vad jag lyssnar på för typ av musik, och det är unplugged eller akustiskt. Det är min favorit!
Nu ska jag ta fram det sista.
Kram!


Keep holding on to silly things.

Hejsan!

Nu har jag pluggat matte hela morgonen så jag bestämde mig för att ta en liten paus. Nu känner jag i alla fall att jag verkligen har koll på vad jag håller på med så känner mig ganska så säker till provet i morgon.
Jag har den värsta träningsverken någonsin. Det mesta är från Romme i torsdags då jag åkte skidor och bestämde mig för att åka ordentligt. Och aa böja på benen, det känndes oxå att jag lyckades med det.
Så jag kan knappt gå just nu för det bräner i låren hela tiden. Sedan så fick jag träningsverk i magen och i nacken från konserten i går, förstår inte riktigt hur det gick till men det har jag trots allt.
Jag läste oxå nyss att de kommer stänga ner tunnelbanans gröna linje nu fram till september så det kommer bli krongligt för mig att ta mig till skolan från och med på tisdag.
Men nu ska jag fortsätta med matten och gå ner och se om vi har något man kan äta hemma.
Kram!Här kommer en bild från torsdagen i Romme!

 


15e bilden: En bild på din vardag.


Find something that brings you closer to complete.

God morgon!

Nu var det söndag och bara en dag kvar till skola. Jag länftar inte alls, för nu är matte provet i morgon i stället så det gör inte måndagen bättre på något sätt.
Konserten i går var faktiskt bra, kända dock bara igen två låtar precis som jag trodde. Men det var roligt ändå, för det var nog ingen som stod stilla under någon tid av konserten så aa fart var det. Och hela golvet gungade. Resturangen det var tänkt att vi skulle äta på var stängd så vi hamnade på Donken så min middag blev några pommes frittes. Ska försöka lista ut hur man lägger upp egna videor här så ska jag lägga upp det jag filmade i går.
Dagen i dag kommer gå åt till att plugga matte och sedan så skulle jag träna med Tilda och Vicks. Jag ska även skriva ett CV för jag ska föröka hitt något sommar jobb i år.
Nu ska jag bege mig ner och äta frukost.
Kram!Patrk och Jenniföör.Michaela och Jenniföör.Jenniföör och Jag.

Love.
Now it's completely out of control.

Hejsan!

Nu har nästan hela denna dagen oxå gått! Och i morgon är det söndag!
Vilket inte kommer bli en jätte rolig dag, för jag har jätte mycket skolarbeten att göra!
I alla fall, i kväll så ska jag ut och äta tillsamans med de jag ska på konserten så jag måste strax bege mig till tåget för att åka till globen.
När vi har ätit så ska vi till Annexet och kolla på Rise against.
Som sagt konsert är ju alltid jätte roligt så jag tror nog att kvällen kommer blir rolig trots att jag bara kan två en deras låtar.
Pappa kom nyss hem med en ny dator så snart tror jag att det kommer bli lite bätre fart på tekniken i huset här. För just nu så är det sjukt segt. Och han har nästan fått igång min tv oxå. Vilket är nästan ännu bättre!

Nu ska jag gå och fixa det sista.
Kram!


14e bilden: En bild på en tid du saknarEn dag på Ikea med Tilda och Vicks. Riktigt rolig dag! =)


It feels like my heart is nailed to the floor.

God mrogon!

Nu har jag varit ute och övningskört ett tag. Och jag körde tilloch med på vägen denna gången. Det var såå mycket roligare än att bara köra runt på parkeringsplatser! Det var typ inga bilar där jag körde men det var ändå vägen.
Efter att jag hade kört runt där ett tag så åkte vi bort till kungens kurva för pappa skulle köpa en kabel så att min tv ska börja fungera igen! När vi väl var inne i en sådan affär så passade jag på att kolla på lite skal till min mobil. Så nu är mitt vita Iphone skal utbytt mot ett genomskinligt.
I dag så ska jag på konsert med Michaela, Jenniföör, Daniel och Patryk. Vi ska se Rise Against, jag kan väl inte påstå att det är dirket min favorit grupp men aa det är ju konsert och det är alltid kul så.
Jag måste även fortsätta att kolla på matten, eftersom provet nu är på måndag istället.
Men det orkar jag inte göra just nu.
Nu tänkte jag hoppa in i durschen.
Kram!Nytt skal till vänster och gammalt skal till höger!


Reality.


You’re not the person that I knew back then

Hejsan!!

Nu har jag precis vaknat. Jag var i skolan i morse, på biologi lektionen och någon timme till. Men jag är så sjukt trött efter skidresan i går och jag har feber så jag gick hem.
Brukar få feber när jag är riktigt trött, vet inte riktgit vad det beror på men jag mår verkligen inte bra.
När jag kom hem så skulle jag kolla film tänkte jag, men jag somnade nästan direkt och har sovit fram tills nu. Så jag känner mig i alla fall lite bättre nu. Så matte provet blev inte av i dag heller, jag har pluggat nästan 6 timmar varje dag fram tills i går för att jag skulle klara provet. Men känndes ändå inte som om jag skulle klarat det i dag så jag får i alla fall någon dag till på mig att plugga. För jag ska göra provet på måndag i stället.
Går dagen var riktigt rolig och nu vill jag åka skidor i alla fall en gång till innan vintern tar slut. Vet inte om jag kommer hinna det men det kankse blir så. Men sammtidigt längtar jag väldigt mycket till sommaren.
Jag har nog den värsta träningsverken någonsin just nu. Mina lår bränner så fort jag rör på mig. Och sedan har jag träningsverk längs hela ryggraden, det är inte skönt.
Men då känns det i alla fall att skidåkningen gav någonting i alla fall.
Nu ska jag se om jag hittar någon rolig film.
Kram!Jag, Patryk och lite av Jenniföör.

 


13e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.På vägen hem från Romme i går, jag var helt sjukt trött!


I´m Sorry.

God morgon!

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Dagen i går var verkligen jätte rolig, att åka skidor är bland det bästa jag vet i alla fall. Vi var dock inte så många från min klass som åkte, 4 stycken. Det var jag, Jenniföör, Patryk och Oliver. Och jag tror att jag tog lite över 100 bilder i går så jag har lite att ladda upp nu. Vädret i går var och helt otroligt, soligt och inte allt för kallt. Kan det bli bättre?
Nu i dag så är det de fruktade matte provet, men det är inte förens klockan 2 så jag hinner plugga lite under dagen oxå, tur det!
Nu börjar jag så skriver mer senare!
Kram!


Love me to pieces.


Love.


12e bilden: En person som är snygg.


Each day is ordinary.

God morgon!

Nu bär det srtax av till kungsbron för att sedan sitta i en buss i nästan 3 timmar. Men för en gångs skull så tror jag att det blir helt okej att åka buss, för det är med några från klassen och vi ska till Romme för att åka skidor.
Det är väl det ända som jag kommer hinna med i dag, eller jo jag måste plugga matte när jag kommer hem i kväll för i morgon sker avrättningen.
Nä men det får bli sista panik pluggningen innan provet. Kommer bli lite dålig uppdatering i dag, men det blir några tidsinställda inlägg i alla fall.
Det är folk från hela min skola som åker så det ska bli riktigt roligt att se vilka som är bra på skidor och vilka som inte är jätte bra.
Inte så jätte roligt att bege sig hemmifrån redan nu men aa jag kommer vara dödstrött både på vägen dit nu och på vägen hem.
Men laddade ner massa musik i går så får väl ta och slappa lite i bussen.
Nu måste jag gå!
Kram!


Smile!


Something´in my mind's not makin´sense.

Hejsan!

Nu sitter jag på den första och sista lektionen för dagen, det är tema. Och just nu så är det samhälle som gäller. Jag sitter och läser om en konflikt mellan Indien och Pakistan som har pågått i nästan 60 år. De slåss om en stat som heter Kashmir. JAg valde just dne konflikten för att jag gillade namnet. Denna dagen är riktigt seg, ingenting går riktigt som jag vill. Men å andra sidan så kan det ju bara bli bättre då.
Som jag trodde så ställde inte Jenniföör upp på de bilderna som jag ville ta. Men jag ska ju inte hem än på några timmar så kankse hinner få till det i alla fall.
Denna lektionen är slut kvart i 3 och då så blir det subway, det är verkligen det godaste som finns att äta. Efter det så ska vi tillbaka till skolan för att kolla sommar jobb hos Investor som sammarbetar med Kunskapsgymnaset. När dom är här så kan man även få hjälp med skolarbete så ska plugga matte där. OCh efter det så är det matte Center i dag med. Detta är den sista kvällen jag har på mig att plugga till provet. Så jag börjar bli riktigt nervös.
Så här ser dagens klädval och tröjan jag köpte i går ut.
Kram!


Happy.


11e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.Viktor med lite överskottsenergi!


You're exactly what I was looking for.

God morgon!!

Nu är jag i skolan, igen! Och även denna dagen blir väldigt lång, precis som i går! Men har workshop nu hela morgonen så det är nästan som om jag är ledig till klockan halv ett.
Men ska försöka räkna lite matte nu oxå, vi får se hur det går men borde verkligen försöka förstå det med funktioner nu.
Detta är sista dagen jag har på mig att plugga, så jag börjar bli lite små nervös!
I morgon bär det i alla fall av till Romme, det ska bli riktigt roligt!
Och Jenniföör har lovat att ställa upp på lite bilder i dag så jag hoppar verkligen att hon håller det. De är skillnaden i denna skolan och i grundskolan.
Men nu ska jag ha Ph- samtal. Skriver mer senare!
Kram!


Never thought I'd be the one who'd slip.

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma och har efter många försök så funkar även min vanliga dator!
Måste berätta om min franska lektion i dag! När den var över så hade jag nästan inge smink kvar, hade gråtit bort det. Och det är helt och hållet Helges fel, han gjorde så jag började skratta tills jag grät.
Men roligt var det i alla fall, kommer inte ens i håg vad vi skattade åt, men jag tror att det var nästintill allt som hände just då. Så de lektionerna som alltid har sett som riktigt hemska börjar bli helt okej nu.
I morgon så är det betygssamtal i samhälle och jag ska välja en bok att läsa på svenskan.
Just nu så står det mellan Gucci Krigen, Svindlande höjder och Flickan med de röda skorna! Man skulle inte ha läst boken innan och jag har läst de två första så det kankse blir de avgörande!
Jag var ju på matte centrum nu på kvällen, och det blir det i morgon med! Men jag lärde mig i alla fall några nya saker idag, men känns verkligen inte som om jag kommer att klara provet på fredag.
Nu ska jag plocka fram kläder och allt till i morgon!
Kram!Helge på franskan!Lite oförberedd bild på mig innan matte centrum!


Do you know your enemy?

Hejsan!

Nu har jag precis varit i Globen och köpt en tröja från JC. Inte så jätte olik en som jag köpte för ett tag sedan men jag var tvungen att ha den ändå så tyckte inte att det spelade någon roll!
Nu sitter jag, Jenniföör och Patryak och väntar på att matte centrum ska börja, inte roligaste kvällsysselsättningen men jag måste verkligen få bra resultat på matte provet på fredag så jag har inget som helst val. För just nu så känns det som om jag kommer att IG på det  provet. Senare i dag så är det golfträning, men jag vet inte riktigt om jag kommer att åka dit, med största trolighet så blir det inte så. Men aa får se vad jag känner för när jag är klar här i skolan.
Nu börjar det!
Kram!


Faith.To get a woman´s heart, a man must first use his own.

- Mike Dobbertin

What would you say, if I told you my secrets?

Hejsan!!

Har precis varit och handlat skidbyxor tillsammans med Jenniföör och Patryk, han hade inga så!
Efter att han hade köpt dom så gick vi tillbaka till skolan och åt, och maten vi fick var väl inte riktigt det godaste jag ätit, men det funkade.
På biologin så skulle vi kolla på det vi gjorde förra veckan då vi skösatte båtar i plastmuggar och glömmde skedar i aluminiumkastruller. Och det visade sig att alla sakerna rostade på ett eller annat sätt.
Sedan skulle vi skriva en labbraport om de, och det är typ det tråkigaste som finns.
Ska bege mig ned till franskan alldeles strax så skriver mer senare.
Kram!Några i min klass.Jag!Resultatet.


10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.En bild från den bästa sommaren någonsin. Detvill säga förra sommaren, detta var efter en kväll vi hade varit i stan.


I don't think that I knew the chaos I was getting in.

God morgon!

Tisdagar är verkligen den värsta dagen i veckan!
Värmer upp dagen med att gå upp vid klockan 6 vilket är minst 3 timmar för tidigt!
Sedan så är det minusgrader när man kommer ut, jätte skönt.
Första lektionen är biologi, det är helt okej för vi ska fortsätta med labben som vi gjorde förra veckan.
Sedan så är det en 3 timmar lång hål timme och sedan fortsätter vi med 3 timmar franska och efter det så måste jag stanna i skolan på matte center. För jag kommer verkligen inte att klara mate provet på fredag annars.
På franskan så är det redovisning, vet inte riktigt hur det kommer att gå för jag hade inget internet i går kväll heller så kunde inte göra den.
Nu ska jag försöka få tag i Tilda och Vicks!
Kram!Denna bilden bara för att jag verkligen längtar galet mycket till sommaren!

Let´s try and act like this didn´t happen.

Hejsan!!

Nu sitter jag och pluggar igen, det är verkligen den största nackdelen med att gå natur. Man måste plugga HELA tiden.
Men jag har nästan inget plugg om man gemför med dom som går komunala skolor. Så jag ska faktiskt inte klaga, men jag tycker verklgen inte att det är roligt att plugga så jag klagar lite i alla fall.
Just nu sitter jag och pluggar matte precis som de andra dagarna.
Men jag har prov på fredag och hela torsdagen så är jag i Dalarna, och i morgon så har jag träning hela kvällen. Sedan så hoppas jag att jag ska hinna med att träna tillsammans med Tilda och Vicks i veckan oxå. Så Vicks måste ta och skaffa nytt kort tycker jag!
Jag har sagt det förut, men matte B är verkligen inte lätt! Men nu börjar jag förstå vad jag håller på med i alla fall, men det tog ett tag.
Så här ser bordet jag sitter vid ut.
Kram!You know I like my boys a little bit older.


One Love. One Heart.

Hejsan!

Nu har jag slutar för dagen, det är verkligen jätte skönt!
Vi gick bara igenom en jätte stor arbets upggift som ska lämnas in om 3 veckor. 
Jag och Vicks tog som vanlig några bilder och även i dag blev det hopp bilder, men ingen av oss lyckades riktigt så bilderna blev lite små kul.
Det blir alltid så otroligt många bilder när man träffar någon utav Tilda och Vicks. Och om möjligt så blir det ännu fler när jag träffar båda.
Som i lördags, jag tror att det blev ungeför 100 bilder på bara dne kvällen.
Men det är roligt för då har man massa roliga kort att kolla på när man har tråkigt, och det blir minnen av det.
Här är i alla fall bilderna från i morse.
Kram!
9e bilden: Du och någon klasskompis.Jag, Jennifööör, Patryk och Eric.

You win 'cause I'm not counting.

God morgon!

Nu var det dags för skolan igen. Men som tur är så är denn veckna inte lika låna som de brukar vara. För på torsdag så ska jag åka till romme tillsammans med skolan!
I går så blev det inte så många inlägg, detta för att internet försvann hemma hos mig i går så jag kunde inte göra någonting.
Men jag kollade i alla fall på solsidan, jag tyckte inte att gårdagens avsnitt var något vidare roligt.
Det blev ingen träning i går heller för jag satt och pluggade matte nästan hela dagen, och Vicks firade sin födelsedag med sina systrar. Jag har typ sträckt magmusklerna så det kankse var tur att jag inte tränade. Inte för att jag är riktigt säker på om det går att göra det, men det är samma kännsla som när man har sträckt en muskel.
Nu fick jag precis reda på att den läraren vi har nu på morgonen och senare under dagen i engelska är sjuk, lite segt att behöva sitta och inte göra någonting till klockan 9, men det ska nog gå ganska bra trots allt.
Det var en himla tur att vi inte hade engelska efter lunch, eftersom jag inte fick igång internet i går så hade jag inte gjort den läxan som var till i dag. Det betyder oxå att jag slutar havl 12 i dag, kan det bli bättre! 

Nu ska jag ladda in bilderna som jag och vicks tog i Stuvsta nu på morgonen.
Kram!


Love.In the End,
It´s not going to matter
how many breaths you took.
But how many moments that
took your breath away.


8e bilden:. Någon du umgås väldigt mycket med.Jag umgås väldigt mycket med Tilda och Vicks.


I'll give you reasons but for what it's worth.

God morgon!

Just nu sitter jag och letar efter några tjej lopp utomlands, det är lite dåligt med det. Eller det finns men alla ligger i april och det funkar inte för då är det fortfarande skola.
Kvällen och eftermiddagen i går blev väldigt rolig. Vi skulle spela bowling, men när vi kom fram dit vi skulle vara så fanns det inga banor och det var samma på nästa ställe vi gick till.
Så det blev ingen bowling, men då åkte vi hem till Vicks istället. Alla var jätte hungriga så vi åt ganska snabbt efter vi kom hem till henne.
Det var Jag, Tilda, Josi, Anna-Clara och Madde som firade Vicks i går. Och av mig fick hon en ring i form av en uggla och sedan alla bilderna från i somras när hon var hos mig i skåne. Som vanligt när jag är med dom så blir det en massa bilder, så har en del att lägga upp nu.
I dag så måste jag plugga matte, för ja har prov på fredag och torsdagen är jag i romme. Och eftersom matte B är så sjukt svårt så måste jag börja med det redan i dag. Fast jag tycker att det vi gör nu är lättare än vad första delen av kursen var i alla fall.
Senare i dag så ska jag åka och träna tillsammans med Tilda och Vicks.

Nu måste jag plocka undan lite för det måste damsugas här i mitt rum.
Kram!Vicks när vi stod ute och väntade på Tilda.Anna-Clara, Josi och Vicks när vi åt.Tilda och Madde.Josi, Anna-Clara och Jag.Och sist Vicks med hennes lastbilstårta! ;)


Hope!


What’s the point in all of my waiting?

Hejsan!

Nu är det strax dax att bege sig ut i det jätte fina vädret!
Jag ska möta Tilda och Vicks om 40 min så måste faktiskt gå ganska så snart. Sedan ska vi möta Josi, som det var 100 år sedan ajg träffade så det ska bli väldigt kul!
Sen åker vi till mariatorget och möter de sista två! Jag tror att hela den här dagen kommer bli jätte rolig!
Jag satt och kollade på tv en liten stund i morse och då var Erik hassle med i morgon soffan eller vad det heter. Och han är min absoluta favorit artist, alla kategorier! Han berättade att han släpper sitt nya album om några dagar och sedan ska han turnera runt i Norden i sommar!
Blev lite glädje skutt för min del där! Och jag tänkte att då kanske jag hinner se honom två gånger, en gång här i Stockholm och sedan en gång nere i Malmö när jag är där! Om det är så så är hela min sommar nästan räddad! Nää då men det finns en massa roliga planer till sommaren redan!
Gud vad jag längtar till sommarlovet nu och jag längtar nästan lika mycket tills jag ska gå nu, ska verkligen bli jätte roligt!
Här kommer några bilder på hur jag ser ut i dag.
Kram!Inte bästa bilden på mig direkt men den får duga nu!


7e bilden: En person som du saknar.Min Fredrik!<3


Times will change.

God morgon!

Denna förmiddag kommer att gå åt till städning för mitt rum ser ut som värsta slagfältet, det är helt kaos här. Men jag orkade verkligen inte göra iordning det i går och i dag händer det ändå ingenting för klockan 3 så har lite tid på mig i alla fall.
Jag hittade en klänning i går när jag var i stan, men det tog sin lilla tid det. Det blev en typ gräddvit spets klänning, och när jag sa det till Vicks så kom jag på att den var ganska lik hennes. Men så får det bli, det är inte samma modell så.
När jag handlat klänningen i går så åkte jag och Tilda och tränade. Jag hade fortfarande träningsverk från gången innan. Men i dag är det 100 gånger värre, för jag dog verkligen när vi tränade i går, men som sagt sommaren börjar närma sig nu så det känns bra trots att det är hemskt under själva träningen.
När vi hade tränat klart och stod och väntade på att mamma skulle komma och hämta oss så skämde vi verkligen ut oss. För inne på gymmet så var det två killar i våran ålder, kankse något år yngre. De följde typ efter oss, eller det verkade som det först. Sen när vi står utanför så skulle Tilda förklara något å så sa vi massa om den ena killen som "följt" efter oss. Och sen visar det sig att han står ungefär 5 meter bakom oss. Lite pinamt bara!
I dag är det fest som gäller! Vicks ska firas eftersom hon fyllde år i tisdags vi ska bowla vid 4 och sedan bär det av hem till henne.
Men nu protesterar min mage så ska gå ner och äta något.
Kram!Så ser min kläning ut!


Why?


Why do you do this so easily?

Hejsan!

Nu sitter jag med Michaela brevid mig som sitter å gnäller över vem hon ska bjuda till någon fest i helgen. J
ag skickade ett sms åt henne som hon kommer döda mig för när hon ser det.
Om någon timme så börjar den sista lektionen för dagen som är matte, känner verkligen inte för det i dag.
Men det är ju ändå sista lektionen för dagen så. Sedan ska jag övertala Jennifööör och Gunnis att ställa upp på bild för jag vill ha några nya utomhus bilder, har så dåligt med det.
Och efter det så bär det av till stan för att köpa en klänning till i morgon.
Jag har suttit och kollat på massa klännigar hela morgonen, jag ar hittat några på Mango och några på Zara.
Nu är jennifööör klar emd sitt prov så vi ska gå ner och äta, det var verkligen inte god mat i dag så kommer nog bli sallad i stället.
Kram!


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.Caroline, som jag upptäkt går i min skola. Jag lite gömd i mitten och till höger Elin.


I'd had enough, I'd given up, I was broken.

God morgon!

Nu är det äntligen fredag, riktit efterlängtat! Och denna helg är redan fullplanerad. I dag blir det att kolla Vampire Diaries tillsammans med Tilda och Vicks och bara ta det lungt. I morgon måste jag fixa klart Vicks present och sedan så ska vi fira henne.
Jag åkte med henne nu på morgonen, det är allitd lika trevligt att åka men henne och Tilda. Men Tilda är fortfarande på praktik.
Men henne får jag träffa senare i dag då vi alla tre ska träna. Men hon slutar ganska sent så vi ska träna någon gång efter 4 i dag, men det funkar ju det med. 
Jag börjar inte förens klockan 9 nu på morgonen, men vad gör man inte för sällskap så.
Jag har bästa lektionerna i dag, not! Vi värmen upp dagen med en 1 timma lång biologi föreläsning för att senare ha hål timme till halv ett då vi avslutar dagen med en 1 timma lång matte föreläsning. Riktigt härlig dag! Och det har snöat hela dagen, kan det bli bättre?!

Nu kommer de andra så skriver mer senare!
Kram!


I've searched for something real, and I believe this
Några bra låtar!

He's disappearing, fading steadily.

Hejsan!!

Nu är jag hem kommen efter idrotten, och jag fick skjutts hem av min otroligt snälla mamma. Det finns inget bättre än att få skjutts, att slippa stå ute och vänta på tåget och bussen och allt.
Jag kommer med största säkerhet att ha träningsverk i armarna i morgon, boxning är verkligen jätte jobbigt. Men har en liten dålig dag i dag så det var en riktigt bra lektion till mitt humör. Men när man kommer ut från idrotten så snöar det och då förstördes verkligen hela dagen. Nää då men vill verkligen inte ha mer snö nu, det räcker! Men det verkar inte som om den snön som kommer nu stannar på marken. Den försvinner lika snabbt som den kommer så då är det ju ingen fara.
Det blir ingen träning i kväll heller tyvär, för jag ska på en föreläsning. Den handlar om hur man ska läsa greener, så det är en golfföreläsning.
Det sägs att den föreläsaren är jätte duktigt så det ska bli riktigt spännande.
Men i morgon så ska det i alla fall bli träning! Och det är även fredag, riktigt härligt!
I morgon måste jag till stan och hitta en klänning!
Nu ska jag packa upp väskan och försöka på tag i Fredrik.
Kram!


Why in the world do I feel so alone.

Hejsan!

Nu är den långa matte lektionen över. Och det är äntligen lunch, jag är så sjukt hungrig, jag hann nämligen inte äta så speciellt mycket till frukost i morse.
Men nu blir det subway, det är nästan dagens höjdpunkt, efter lunchen är det boxersize på friskis och svettis. Det ska bli lite roligt för jag ska kör amot jennfiööör, kan ju bli roligt att få slå henne för en gångs skull.
Efter det så får jag till och med skjutts, jag måste bege mig till stan då för jag tycker inte att jag har någon klänning som skulle passa bra till på lördag.
Allt annat till den dagen är klart så måste bara hitta en klänning oxå.
Just nu står fatlum och försöker härma Michel Jacksson, jag tycker inte riktigt att han lyckas, men det ser otroligt roligt ut. Och nu skulle även Viktor försöka, men det gick ännu sämmre.
Nu blir det mat så skriver mer senare.
Kram!


5e bilden: En gammal bild på dig själv.Här är en jätte gammal bild på mig och min syssling Victor.


You and I, It´s somethin´ different.

God morgon!

I dag är det en tidig morgon, jag börjar halv 9 så måste åka hemmifrån nu vid halv 8. Och det betyder att jag måste gå upp klockan halv 6 ungefär.
Det är inte det roligaste riktigt, men måste man så måste man. Och det absolut svåraste på morgonen är att hitta någonting som ör bra att ha på sig, fantasin är ju inte riktigt den bästa så dags på morgonen. 
Skoldagen börjar med en basgrupp samling, vilket är ungefär det samma som ett klassråd.
Efter det så ska vi ha matte, jag hoppas inte vi ska gå igenom så mycket nytt, för jag behöver fråga om det gammal så jag inte har missat någonting.
Men det känns ändå som om jag börjar få lite koll på hur matten fungerar nu, det är riktigt skönt.
Senare i dag så har jag idrott då vi skulle ha någon form av boxning, kan ju bli spännande. Och efter det så slutar jag och då bär det av hem och sedan piano lektion och så kankse det blir träning, eftersom det inte blev någon i går.
Men nu måste jag bege mig till bussen.
Kram!Här är en anna bild från i går, denna var ett försök till superman. Det gick väl sådär för mig, men desto bättre för Vicks.  


Let's unwrite these pages and replace them with our own words.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter ännu en väldigt lång dag i skolan. Eller nää den blev inte så lång men jag gick från skolan vid halv 6 ungefär.
Det finns ett mattecentrum där man får extra hjälp så jag, Jenniföör, Viktor och Patryk satt kvar på det en stund. Jag fick i alla fall lite gjort där även om en del tid gick åt till att kolla på youtube klipp och lyssna på låtar och ta bilder. Men roligt var det i alla fall.
Vi pratade även med några personer som har en anann studiegrupp men de sammarbetar med företaget Investor så man kan få sommarjobb där om man är med på de hjälptimmarna de har. Så nästa vecka ska vi stanna på den saken oxå.
Jag har många gånger undrat varför jag valde natur, och det gör jag fortfarande, det måste låta som om jag pluggar nästan hela tiden. Men i alla fall, jag har bestämt mig för att jag ska åka till stan och leta klänning någon dag snart.
För på lördag är det fest hemma hos Vicks. Vi ska fira hennes födelse dag och det ska vara riktigt uppklätt, men det gillar jag så ska bli grymt roligt. Jag är även bjuden till fest hos Helge, kommr dock inte ihåg om det var fredag elelr lördag så ska kolla upp det.
Nu börjar glee så måste kolla på det.
Kram!Så här bra blev en utav alla dom hopp bilderna vi tog, det var riktigt svårt att veta när man skulle hoppa. Men vi lyckades med någon i alla fall.


When did it ever begin?

Hejsan!!

Nu har jag precis kommit fram till min egen skola efter att hela förmiddagen tillsammans med Vicks på hennes skola. Det var riktigt roligt.
Hon lockade mitt hår och sedan sminkade mig. Men den strösta delen av tiden som jag på deras skola spenderades med att ta massa kort.
Vi tog en massa hopp bilder, de flesta är på Vicks kamera men jag tänkte lägga upp dom jag tog i alla fall.
Jag åt även lunch där men fick nyss reda på att det var samma mat här så det var inte så speciellt.
När dom senare skulle till åka till NK så åkte jag till min skola och det är där jag sitter nu.
Men det är nästan ingen här så det är otroligt roligt. Första lektionen för dagen är tema och den börjar klockan ett så ska börja förbereda mig för den lektionen.
Och nu kom jennfiöör så nu börjar festen.
Kram!Vicks när vi väntad epå tåget på väg till hennes skola i morse.Jag och Vicks när vi väntade på tåget i Stuvsta.Mitt hår när det var färdigt.Vicks och Anna-Clara utanför deras skola.


4e bilden: En bild på din fritid.Mycket av min fritid går åt till golf. Jag har även valt specialidrott och fick det som individuelt val till år 2 så kommer läsa golf på skoltid nu. Men träning överhuve taget är en stor del av min fritid, och mina vänner tar väl mest tid trots allt.


The grass is greener on the other side.

God morgon!

Denna dagen tror jag blir riktigt rolig faktiskt.
Nu ska jag strax bege mig till Vicks, för jag ska till hennes och Tildas skola i dag.
Tilda är dock på praktik så henne får jag inte träffa nu, men det kankse blir träning lite senare.
Dom två går stylist så Vicks ska sminka mig och fixa mitt hår nu, riktigt roligt ska det bli!
Dom är väldigt duktiga båda två så, och det är alltid roligare när någon anna gör det. Jag kankse hinner äta lunch med henne oxå.
Min första lektion börjar nämligen klockan ett i dag. Den brukar börja halv ett men den andra klassen är på det museumet som jag var på i måndags.
Dom måste hinna äta lunch oxå så då får vi alla börja lite senare. Det gör inte mig någonting.
Det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag sover, jag är lika trött ändå.
Jag gick och la mig rikgit tidigt i går och klockan ringde inte förens halv 7 nu på morgonen, så borde inte vara så trött som jag är.
Men nu måste jag gå, skriver mer senare.
Kram!


How are they the ones attracting us?

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en riktigt lång dag, och herre gud vad trött jag är. Tyckte att jag sov ganska mycket i natt, men det hjälpte tydligen inte jag är lika trött ändå!
Utvecklingssamtalet i morse gick faktiskt riktigt bra, hon sa ingenting som jag inte redan visste om. T.ex att jag måste lägga ner mer tid på matten för att lyckas bättre.
Sen på biologin så gjorde vi en labb, eller i alla fall den sista kvarten. För nästan hela den långa lektionen spenderaes åt att lyssna på läraren när han pratade om hur metaller är ädla eller inte.
Det läste jag i 9an så hade lite koll på det, det känns alltid mycket skönare när det är så.
Hur som helst, labben gick ut på att vi ska ta reda på när aleminium oxiderar mest, men en träsked i en alleminium kastrull eller med en träsked eller helt utan. Och efter det så skulle vi sjösätta några båtar, en av järn, en av koppar, en av zink och en som var kombinerad av allt.
Sen efter lunch så hade jag franska, och för en gångs skull så var den lektionen riktigt roligt.
Den är 2 timmar och 40 minuter lång så sista halvtimmen brukar inte vara så jätte bra för skolarbetet, men det funkade helt okej i dag.
Det som gjorde den så rolig i dag var att jag och Helge lyckades hitta humorn i nästan allt som hände under lektionen.
Våran lärare gav oss en sång vi skulle sjunga, och den handlade om att personen i frågas svaghet var frosseri och sen sjöng hon om allt som hon tyckte om. Melodin var nog den bästa jag någonsin hört oxå, men roligt blev det i alla fall.
Efter skolan på tisdagar och onsdagar kan man sitta kvar på någonting som heter mattecentrum, där man kan få hjälp av högskoleelever. Och efetrsom jag inte riktigt har fått kläm på matte B så hade jag Michaela och Jenniföör bestämt oss för att stanna på det i dag.
Men dom svikarna gick hem så det gjorde jag med. Men det kanske blir i morgon istället.
Jag hade golf träning nu i kväll så det gjorde faktiskt inte så mycket att det blev så i dag.
Nu måste jag plocka undan alla kläder i mitt rum.
Kram!Så här såg det ut under labben på biologin.


Life is like a movie.

I dag fyller min vän Victoria 17 år!
Så stort grattis till henne! Och hoppas att du får en jätte bra dag!
Jag har även en present till henne som hon ska få i helgen när hon ska bli firad.


3e bilden: En bild på någon i din familj.Pappa och mamma för något år sedan i sälen!

Let’s get together and feel all right.

God morgon!

Nu är det strax dags för utvecklingssamtalet! Jag vet inte ritktigt om jag ser fram emot det, men det ska väl bli bli spännande och se vad läraren tycker om mig.
Efter utvecklingssamtalet så har jag en lektion med BiNkA som för övrigt är Biologi och Naturkunskap A.
Jag har inte en aning om vad vi ska göra på den lektionen men förmodligen så blir det att gå igenom det provet som vi gjorde precis innan vi gick på lov.
Efter den lektionen så är det en jätte lång håltimme kombinerat med lunch fram tills franskan börjar, det är lite segt men jag tänkte att man kankse kunde gå och äta på Subway då, och då är ju hela dagen räddad faktiskt! Men nu börjar utvecklingssamtalet så skriver mer senare.
Kram!


I don't ever wanna leave him alone.

God kväll!

Nu har jag avrit och tränat riktigt ordentligt med Tilda! Jag var helt slut körd när vi var klara! Vicks hade inge kort, så hon var inte med =(
Jag kommer med största säkerhet att ha träningsverk i morgon! Men det är det utan tvekan värt, då känns det ju i alla fall som om man har åstakommit någon under träningen. Och eftersom sommarn, trots att det inte riktgit verkar som det, börjar närma sig så måste i alla fall jag träna riktigt ordentligt och väldigt mycke nu de sista månaderna som är kavar tills bikini sesongen börjar.
Men det var länge sedan jag var så trött efter ett tränings pass som jag är just nu.
Men det kan ju ha något med att det var länge sedan vi tränade att göra.
Men det måste de bli ändring på nu.
Nu ska jag gå och välja kläder till i morgon!
God natt, kram!

Här kommer en bild på Tilda från gymmet.
Happy.


You make me happy whether you know it or not.

Hejsan!!

Det var armémuseet vi skulle till i morse, och där skulle vi spela ett spel, som faktiskt var roligt. Vi blev uppdelade i 5 grupper som senare skulle visa sig representera olika länder.
Det landet som min grupp fick var det fattigaste i hela den regionen som länderna låg i. Det var inte så roligt men efter ett tag så lyckades vi får ganska bra ordning på landet genom några lån och bistånd från FN.
Samt sammarbete med två andra länder.
Dagen annars var oxå väldigt bra för vi hade bara en lektion och den blev bara 40 minuter lång eftersom vi inte skulle få någon lunch annat. Den lektionen brukar i vanliga fall vara nästan dubbelt så lång.
Och nu nyligen så fick jag reda på att jag har utvecklingssamtal klockan halv 9 i morgon bitti! Men det ska nog gå bra det med. 
Nu i kväll så blir det träning i alla fall med Tilda och Vicks skulle med om hon löste det med sitt träningskort som hade gått ut.
Jag ska kankse till deras skola och bli stylad på onsdag oxå, skulle vara jätte roligt om det blir så.
Nu ska jag ladda ner lite musik så hörs lite senare!
Kram!

Här är länderna som var aktuella på museet.


2a bilden: En bild som gör dig glad.


Love is patient.God morgon alla glada!

Klockan är kvart i 7 och jag är på väg till Vicks. Jag känner jag ser väldigt mycket ut som bilden ovan. Och det gick inte alls att gå upp i morse.
Jag kankse har vänt dygnet en aning under lovet.
Men aa det var verkligen jätte snällt av mina lärare att sätta en museé besök första dagen efter lovet. Så jag ska bege mig till Östermalmstorg nu. Och efetrsom Vicks är så snäll så fick jag henne att ta ett tåg tidigare med mig nu, detta för att jag skulle komma i tid till museét.
Jag kommer inte alls i håg vad det hette men det får vi se lite senare.
Senare i dag blir det i alll fall träning, och det var ett tag sedan sist så det ska bli riktigt najs!
Skriver mer senare nu måste jag bege mig ut i snön!
Kram!

Sometimes I jump into bed, just to think about you.

Hejsan!!

Nu är alla kläder uppackade och ingenting ligger och skräper i rummet längre. Eller joo det som låg på sängen var visst kvar, men det ska bara in i garderoben så det är bara det lilla kvar då ju.
Jag har även hunnit kolla på solsidan, riktigt roligt avsnitt. Tycker att dom har varit lite sega nu ett tag men i dag var det ändå lite bättre.
 Mådde dock lite illa va det i början men aa det andra var roligt. Men slutet var nog det roligaste på ett tag.
Jag måste gå upp extremt tidigt i morgon för ska på något museum med skolan, så ska vara vid östermalmstorg vid typ klockan 8.
Och jag ska möta Vicks klockan 5 över 7, inte roligt att börja dagen så dags direkt eftert lovet.
Men ändå så känns museum lite bättre än en vanlig lektion så det blir säkert bra.
Så nu ska jag gå och plocka undan det sista och durscha och så.
Kram!


1a bilden: En bild på dig du aldrig lagt upp förut.


What I have in me, in my mind is you.

Hejsan!!

Nu är jag hemma i stockholm igen, och i morgon börjar skolan. Ingen höjdare direkt.
Kunde inte skriva i går för internet funkade inte alls i huset i skåne. Och i morse funkade det inte heller så det gick bara inte men nu så är det inga problem.
Bilfärden i dag gick ändå ganska fort kändes det som, men det tog i allafall ungfär 6,5 timmar. Och jag tror jag sov 4,5 av dom så kändes inte som om det var speciellt långt.
Jag hittade en lista i går på någon blogg och kom fram till att jag skulle köra på de, det blir en bild per dag i 30 dagar. Jag börjar i dag så får vi se hur länge jag fortsätter med det.
I dag så måste jag börja med att fixa massa för skolan så ska plugga matte efter detta och kolla vad jag har att göra denna vekan. För jag har verkligen inte ens öppnat någon bok nu under lovet.
Senare i kväll är det ju solsidan så kvällen är räddad i alla fall.
Och nu måste jag packa upp det sista så skriver mer senare.
Kram!Light.


If this ground gives way I just hope that you'll catch me.

God morgon!

Nu är det tyvär inte så långt kvar på lovet! Jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan! Lovet borde vara i alla fall en vecka till tycker jag! Men som tur är så är det bara 6 veckor tills nästa lov.
Just nu sitter jag och sätter i massa bilder i olika ramar. Vi hade köpt massa vykort som vi ska sätta upp på väggen.
I dag sak vi åka in till malmö och shoppa lite och kolla runt och massa sånt. Och då ska jag typ träffa Fredrik i gen, och som i går hoppas jag verkligen jätte mycket på att det blir så.
Jag kollade termomtetern här nere för någon minut sedan och mot väggen där solen ligger på så är det 14 grader varm. Det ger ändå lite hopp om att det kommer bli varmt igen.
Det kommer blir tråkigt att komma hem igen där det ligger snö eftersom det är helt bar mark här och man kan gå i skinnjacka utan att frysa allt för mycket. 
Jag kollade lite halvt på Vampire Diares tillsamman med Fredrik i går men jag fattade inte riktigt det avsnittet så jag tror jag ska ta och se om det lite senare.

Här är det jag satte upp på väggen i mitt rum men nu måste jag gå och sminka klart mig.
Kram!


You make me feel like I'm living a Teenage Dream.

Hejsan!

Nu har Fredrik precis åkt, det var jätte tråkigt!
Men han kom i alla fall och jag hade en riktigt trevlig dag.
Men inte han heller ville vara med på bild.
Det verkar det inte vara många killar som vill!
Det tycker jag är tråkigt!
Jag och Fredrik har för övrigt varit tillsammans i fem månader.
I alla fall, i dag så kom han hit vid klockan fyra ungefär då åkte vi till mig och försökte komma på någonting att göra, jag tyckte att han skulle bestämma men det tyckte inte han så det gick inte jätte bra.
Men det slutade till slut med att vi gick ner till stranden, men då blev det jätte kallt.
Så sen bar det av hemmåt och det slutade med att vi satt och kollade tv och massa skit på mobilerna.
Men jag har väldens bästa pojkvän hur som helst!
Och det är tänkt att jag ska åka till honom i morgon, jag hoppas verklgen att det funkar!
Jag Fixade även mitt rum innan han kom hit.
Jag satte upp de latinska citaten på väggen, lägger upp bild på det i morgon för bilden jag tog nu vart inge bra! Jag lyckades inte riktigt smygfota Fredrik men aa detta var nog den bästa bilden jag lyckades ta.
Kram!
Everything doesn´t need a definition.

God morgon!

Nu är allting upppackat och ska börja fixa mitt rum aldeles strax.
Det ska bli riktigt roligt.
I går kom vi fram till huset här nere vid klockan 8 ungefär och då funkade inte intenet alls så kunde inte skriva något då.
Värdet här är såå mycket bättre än i stockholm, det är plus grader och ingen snö!
Och man behöver inte ha 100 tröjor på sig heller, riktigt najs!
I dag är det tänkt att Fredrik ska komma hit, vi får väl se om det blir så men jag hoppas verkligen på det! 
Jag lyckades även med den sjukt svåra upp giften att hitta en födelsedags present åt honom.
Det är inte lätt att köpa till killar alls. Internet här nere är inte alls min vän, det gör aldrig som jag vill!
Och det är nog det segaste jag någonsin varit med om!
Men som tur är har vi internet överhuvetaget.
Annars hade det inte funkat. Nu kom pappa hem så vi ska börja fixa mitt rum, men det gick inte att lägga in de bilderna på rummet som jag ville just nu så får göra det sen!
Kram!
<3


It's a little bit funny this feeling inside.

God morgon!

I dag bär det av söder ut!

Nu är exakt allting ner packat och det står färdigt i hallen.
Nu ska pappa bara komma hem så åker vi!
Han skulle ha ett möta till klockan 11 så han är säkert klar snart.
Om vi räknar med att vi kommer iväg härifrån vid klockan halv ett, för pappa har inte packat än.
Då kommer vi vara framme vid halv 8 sen i kväll. Så hela dagen går verkligen åt att åka bil, men med massa ny musik i mobilen och några att smsa med så ska det nog inte bli några problem.
Ska även fixa mitt rum där nere, eftersom vi inte har haft huset där så jätte länge så är inte allt klart.
Jag har köpt massa ordspråk på latin som jag ska sätta upp på ena väggen där nere.
I går så kom Niklas, Johan, Simon, Tilda och Vicks hit, det var roligt.
Och det var sista gången på detta lovet jag kan träffa någon utav dom.
Vi gjorde inte så mycket, spelade kort och satt och skrattade mest.

Nu ville mamma ha hjälp så skriver när jag är framme sen i kväll.
Kram!  

Niklas, Vicks och Jag.Tilda och Vicks.Och sist simon, med tre par solglasögon på sig!


Hope.


He´s all I want.

Hejsan!

Nu var jag varit min lilla sväng på stan.
Och jag köpte min tröja, jag är lite kär i den just nu!
Jag har även bestämt vad jag ska ge Fredrik i födelsedags presnet, eftersom han fyllde år för inte så jätte länge sedan.
När jag hade handlat så träffade jag pappa och åt lunch med honom, första gången denna veckan jag pratar med honom faktiskt.
Han hinner åka till jobbat innan jag vaknar och när jag kommer hem på kvällarna så sover han!
Det är nästan samma sak med mamma, fast hon ringer ändå någongång under dagen så får prata lite mer med henne.
Men i morgon har jag 8 timmars bilresa framför mig med dom båda så då hinner jag nog prata ganska mycket med dom.

Nu måste jag börja packa, men här är i alla fall tröjan jag köpte i dag.
Kram! 


Do you know where your heart is?

God morgon!

Nu är det sista dagen hemma innan jag åker till skåne.
Så i kväll så ska vi träffa ganska många eftersom det är sista chansen på lovet med.
Det ska bli riktigt roligt.
De som jag vet kommer hit i kväll är Tilda, Vicks, Simon, Johan och Niklas.
Jag och Vicks fick bruduppsättning i går när vi var hårmodeller, och hela grejen tog väldigt mycket mer tid än vad jag trodde.
Så vi kom till Johan vid 10 ungefär, bättre sent än aldrig.
Nu på dagen så måste jag in till stan och köpa en tröja som jag var och kollade på tidigare i veckan.
Den är vintervit och ganska tjock, jag lägger upp bild på den när jag kommer hem igen.
Jag har hela veckan sagt att jag måste börja packa, men det har jag fortfarande inte gjort så jag måste verkligen börja med det nu.
Sedan kom jag på att jag ska göra om ett matte prov nästan direkt när skolan börjar igen så jag måste börja plugga matte med.
Jag lägger upp lite bilder från i går nu ox¨å.
För jag måste gå ner och äta och sedan åka till stan så skriver mer senare.

Kram!Vicks när vi satt och väntade på att få börja.Och uppsättningen när den var färdig.


Want it. Need It. Must have it.
Jag satt och kolade runt lite och detta kom jag fram till att jag verkligen vill ha och jag fick nya pengar i dag så tror jag ska och åka en liten sväng till stan nu innan jag beger mig söder ut. 
Just nu sitter jag som hårmoddel på söder tillsammans med Vicks. En vän till mig, Carolina.
Som är stylist går en kurs här och de har hela tiden över på dockor, men nu är det dags att testa på rikiga människor.
Både jag och Vicks ska få stora lockar.
Efter detta så bär det av till Johan tillsammans med Tilda och Simon, tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir säkert jätte roligt i alla fall.
Jag har kameran med mig i vanlig ordning så ska fota en massa nu och senare i kväll.
Kram!


Life.


All I Need Is You.

God morgon!

Ännu en härlig dag utan skola och för sörsta gången denna veckan så vaknade jag inte så jätte tidigt.
Och än så länge har morgonen gått åt att reta Fredrik för att han är i skolan. 
Men nu har jag i alla fall durschat och allt, så nu börjar dagen ordentligt.
Nu på dagen så tänker jag inte göra någonting alls, fast jag kommer blir tvungen att städa lite, men ingenting mer än det.
Senare i kväll så ska jag och Vicks vara hårmodeller, så ungefär klockan halv 7 så bär det av till söder.
Och efter det så ska vi alla hem till Johan, där ingen utav oss har vairt förut. 
I går kväll var Tilda och Vicks här, de är nu mera även kallade Kerstin och Gunn-britt.
Det var lika roligt som vanligt, vi kollade film och spelade kort. Jag kan i alla fall säga att jag hade inte orkat göra något annat för jag var verkligen jätte trött.
Sedan måste jag verkligen börja ta tag i packningen oxå för det är ändå 4 dagar som jag ska vara borta!

Nu ska jag skicka bilderna från i går till Tilda, så jag skriver mer sedan.
Kram!Tilda och Vicks när vi var i stan.Jag oxå i stan .Det blev världens slagsmål lite senare på kvällen, men det såg ut så här när det var över. Båda två sitter och gråter =(.


RSS 2.0