SMS-inlägg

img_1096 (MMS)


It takes two to make a heart survive.


Love me to pieces.

Hejsan!

Sjuhustet gjorde inte alls mycket i går och jag har önnu ondare i dag. Kan i princip inte skriva så det kommer väl bli lite si och så med uppdateringen. Men ska försöka fixa det när jag kommer hem.
Dom sa inte mycket på sjukhuset mer än att det är något med nerverna och att jag förmodligen haft av en sena och en muskel.
Kram!


Nu sitter jag på sjukan och har suttit någ...

img_7168 (MMS)

Nu sitter jag på sjukan och har suttit några timmar. Riskerar tydligen att få nervskdor om man inte gör något åt armbågen. Ska in på röntgen nu. Kram!


Nu åker jag iväg och äter morsdag middag o...

Nu åker jag iväg och äter morsdag middag och sedan kommer det bli en natt på sjukhuset. Då min armbåge har svullnat upp och gör ännu ondare än tidigare i dag. Kan inte ens kamma håret nu! Kram!


Keep holding on to silly things.

Hejsan!

I dag är det ju morsdag, och min mamma fick lite kläder i morse samt frukost på sängen. Tycker ändå att det är en lite rolig dag att fira. För vi går alltid ut och äter när denna dagen kommer, och det tackar man ju inte riktigt nej till. När jag fyllde år var inte min pappa hemma  och om han varit det så skulle vi ätit på grand då, men så var han inte hemma så det blev inte det. Men det var tal om att vi skulle ta det i dag i stället.
Kram!Som sagt, bildbrist!


Havin you was a dream, losing you was my reality.

Hejsan!

Nu sitter jag i soffan och gnäller lite, men ärligt talat så var det länge sedan jag hade så ont som jag har just nu. Det är fruktansvärt! Något är helt enkelt inte som det ska vara i min armbåge, sjukt ont gör det i alla fall.
Är även lite halv deppig i dag så ingen bra dag alls detta. Sedan måste jag plugga oxå... FML.
Kram!


I miss you.

I wish it was sweeter The taste of your mouth Because right now it hurts too much to be Closer than this And with one hard look I can tell that you've had enough of these useless sunsets.. This could be a movie This could be our final act But we don't need these happy endings


Erica.


En jätte trevlig tjej vid namn Erica.

http://eriicasvardag.blogg.se/
http://eriicasvardag.blogg.se/
http://eriicasvardag.blogg.se/


Now it´s up to you.

Hejsan!

Jag måste bara berätta lite om dagens händelse. Jag har nämligen gjort något med min armbåge så jag kan inte lyfta någonting. Det gör helt sjukt ont, så det bär av till sjukhuset för att kolla upp vad som hänt med den. Först trodde jag att det var en nerv som hamnat i kläm men icke då, så var det inte.
Kram!


Truth.


You told me you would never let me fall, but I fell, for you.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter dagens övning, och jag kan lova att jag är helt slut. Kommer i princip inte orka göra någonting mer i dag.
Jag vann i alla fall tävlingen så jag är riktigt nöjd med min insatts. Vi vann även lagmatchen så det var en riktgit bra golf dag i da. Här kommer lite bilder.
Kram!Nu är halva golfrundan spelad å jag tycker...

img_0358 (MMS)

Nu är halva golfrundan spelad å jag tycker att det går ganska bra. Ligger ett bättre än mitt hcp och leder matchen. Men behövde äta något nu så detta blir dagens lunch. Kram!


Nu är jag på väg till Vallentuna för att s...

img_8841 (MMS)

Nu är jag på väg till Vallentuna för att spela lite golf. Det ska bli helt otroligt faktiskt, dock är det lite små jobbigt att vara uppe så här dags. Kram!


SMS-inlägg

img_9698 (MMS)


Tina.Tycker alla borde kolla in söta Tinas blogg!

http://tinaisaksson.blogg.se/
http://tinaisaksson.blogg.se/
http://tinaisaksson.blogg.se/


You keep leaving me with nothing at all.

Hejsan!

Nu har jag till och med lyckats åstakomma en del skolarbete sedan jag vaknade. Vi har nämligen en matte uppgift som skall vara inlämnad i dag, och jag fick i uppgift att skriva en utverdering av hur folk lyssnar på musik. Det var lite halv kul faktiskt så inga problem där. Nu skall den bara mailas till de resterande grupp medlemmarna.
Kram!Har lite bildbrist nu så lägger upp massa gamla bilder!


I look up to the sky and now the World is mine.

Hejsan!

Nu är jag helt vaken igen, och hu7vudet börjar kännas lite bättre! Mår dock fortfarande väldigt illa så ska väl sova lite mer sen. Nu kom i alla fall mamma hem så ska väl ta och äta något. Eller äta vet jag inte, hon hade köpt en beskvi så det blir väl dagens lunch det.
Kram!


Now it's completely out of control.Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig, tiden utan dig är hemsk. Känslan som beskrivs i filmer, den finns. Utan dig finns det verkligen ett hål, en känsla inte någon borde behöva känna. Men nu är det upp till dig, du har mitt hjärta i dina händer.  


I wish that I was stronger so that I had more to give.

Hejsan!

Nu är jag hemma efetr tandläkar besöket och jag har även hunnit sova en liten stund. För när jag vaknade i morse hade jag så ont i huvet att jag trodde mitt huvud skulle sprängas. Sen tog jag en huvudvärkstablett och det hjälpte i typ 5 min, så jag klarade tandläkaren. Men sen så fick jag lika ont igen och nu mår jag illa oxå så tror jag fått en migrän attack.
Här är i alla fall en till bild från i går.
Kram!
Jag och Tilda på vägen hem!


Jag och Vicks i går efter träningen. Nu är...

img_1634 (MMS)

Jag och Vicks i går efter träningen. Nu är jag på väg till tandläkaren för att kolla om jag behöver tandställning. Jag hoppas verkligen inte det! Kram!


It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside.


Nu har vi kört hård träning i någon timme,...

img_4070 (MMS)

Nu har vi kört hård träning i någon timme, och gissa om jag kommer ha träningsvärk! Men så här roligt kan man i alla fall ha i omklädningsrumet. Kram!


It's like he doesn't hear a word I say.

Hejsan!

Nu är det slut på det lata och vi är påväg till gymmet för ett riktigt hårt träningspass. Ska faktiskt bli riktigt roligt konstigt nog, men det var väldigt länge sedan jag tränade så. Och nu är det ju snart dags för första badet för i år oxå så måste börja få ordning på kroppen så att säga. Men efetrsom jag tidigare i dag hade prov på just träningslära så vet jag ändå vad jag ska fokusera på.
Kram!


I keep trying to find my way, but I know is im lost without you.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en dag fylld med prov. Jag har fått tillbaka ett matte prov, gjort ett annat matte prov och sedan så hade vi idrotts prov oxå. Snacka om jobbig dag. Men det känndes ändå som om de proven jag gjorde gick ganska så bra!
Nu så blir det väl att göra sig i ordning för träning och så skall jag följa med Tilda och Vicks påderas repition.
Nu måste jag springa och leta efter kläder.
Kram!Jag, Tilda och Vicks!


Nu skall jag strax ha idrotts provet så ja...

img_9123 (MMS)

Nu skall jag strax ha idrotts provet så jag sitter och kör lite sista minuten plugg. Funkar väl ärligt talat inte men gör det ändå! Vi har även fått tillbaka nationella provet i matte å jag är allt annat än nöjd. Kram!


Milena malmros.Detta är en suuuuper trevlig tjej med ett riktigt fartfyllt liv.
Hennes blogg är super rolig att läsa så det tycker jag att alla borde göra!

http://milenamalmros.blogg.se/
http://milenamalmros.blogg.se/
http://milenamalmros.blogg.se/


God morgon! Nu är det slut på ledigheten, ...

img_4096 (MMS)

God morgon! Nu är det slut på ledigheten, men kan lova att den var välbehövlig. I dag bär det av till skolan för att få tillbaka nationella provet i matte samt görs prov i idrott. Kram!


God natt!
I went out driving trying to clear my head
I tried to sweep out all the ruins that my emotions left
I guess I'm feeling just a little tired of this
And all the baggage that seems to still exist
It seems the only blessing I have left to my name
Is not knowing what we could have been
What we should have been


Never thought I'd be the one who'd slip.

Hejsan!

Nu sitter jag och kollar på glee, det är verkligen ett program som alltid gör en glad. Spelar ingen roll vilket hurmör man är på, och juts för tillfället är jag lite små ledsen så behövde något ganska upplyfftande.
Dagen avsnitt handlar om fleetwood mac, och Vicks visade mig en låt av dom för ett tag sedan. Och jag fastnade verkligen för den. 
Här är låten och en bild på killarna i glee.
Kram! 


Stop stealing my heart away.

Hejsan!

Nu så har jag pluggat ihjäl mig känns det som, det är verkligen jätte tråkigt! Men eftersom jag har bestämt mig för att komma i form till sommaren nu så känns det ändå ganska så bra att läsa om hur man bäst främjar hälsa.
Jag har även hunnit beställa en jumpsuit nu, jag såg den på någon blogg tror jag. Och jag blev verkligen helt kär i den.
Så här ser den ut.
Kram!


Reality.


Got to hide my desperation before it shows.

Hejsan!

Nu har jag pluggat nästan hela förmiddagen eller aa jag har kollat på toddlers and tiaras oxå! Har verkligen fastnat för det programmet av någon anledning. Men nu blir det i alla fall plugg på riktigt för jag msåte hinna bli klar till klockan 3-halv 4 för då blir det träning. Och eftersom provet jag har i morgon är riktigt omfattande så är det mycket att läsa.
Har i alla fall bestämt mig för att jag skall på ordning på formen till sommaren så har googlat massa kost och tränings tips så nu skall det göras ordentligt.
Kram!Dagens lunch!


I miss you more each day.

God morgon!

I dag så tog jag lite extra sov morgon i dag, för det blev ganska så sent i går så. Men roligt var det så det var värt det till 100%. Jag hittade dock inte nagellacket som jag åkte in för att leta efter, det är slut i varendra butik. Men jag tänkte jag skulle se om det går att beställa någonstans ifrån. För jag är helt kär i det så jag måste verkligen ha det!
Kram!Viiiiiiill ha!


Alice.I dag blir sista inlägget ett länkbyte med min vän Alice som fyller 17 år i dag. Stort grattis!:D<3

http://alip.blogg.se/
http://alip.blogg.se/
http://alip.blogg.se/


Nu är vi på väg hem efter en heldag på grö...

img_4001 (MMS)

Nu är vi på väg hem efter en heldag på gröna Lund och snacks om att personalen där är rolig! Vi blev stammisar på insane och behövde inte ens gå ur den. Kram!


Gud va fort tiden går när man är här och j...

img_1142 (MMS)

Gud va fort tiden går när man är här och jag tror att vi nästan åkt allt här snart! Eller aa vi har fritt fall kvar, men dagen är inte slut än. I alla fall, vi råkade ut för värsta saken här som jag måste skriva om sen, men hinner inte nu! Så här ser i alla fall dagens middag ut. Kram!


Vi har precis kommit fram till grönan och ...

img_7403 (MMS)

Vi har precis kommit fram till grönan och snacka om att vädret vände! Nu är det jätte skönt ute och solen är framme. Perfekt helt enkelt. Kram!


Nu sitter jag på tåget till stan och det s...

img_4174 (MMS)

Nu sitter jag på tåget till stan och det slog mig nyss att tänk om nagellacket är slut? För det var de ju där jag var i går! Då kommer jag inte alls bli glad! Sedan är det ju inte världens bästa väder i dag heller, men det skulle ju tydligen bli bättre sen. Så det håller jag tummarna för. Kram!


What are words, if you really don't mean them.

God morgon!

Snacka om att det var skönt med sovmorgon, det var otroligt välbehövnigt! Och inte nog med det så är jag ledig hela dagen både i dag och i morgon! Det kan ju inte bli bättre!:D
Nu på förmiddagen så skall jag bege mig till gallerian för att köpa ett nagellack och senare så blir det kankse grönan, jag hoppas på det!
Nu skall jag städa lite.
Kram!Dagens klädval!


Do you feel the same?

Hejsan!

 

Nu har jag målat naglarna igen, och det är väl typ 4 gången på 5 dagar. Men det riktigt roligt så. Satt och kollade runt i dag och såg detta nagellacket, och jag dog lite. Det är verkligen helt otroligt snyggt, och eftersom jag ska åka till stan i morgon så ska jag utan tvekan springa in och köpa detta. Märket är dock ganska dyrt, men det kvittar för jag måste ha det!

Även fast jag är ledig i morgon så skall jag gå och lägga mig tidigt, för så trött som jag är nu har jag nog aldrig tidigare varit.

Kram!!

 

 


Love.

img_6469 (MMS)

Love.


Want it. Need It. Must have it.Har suttit och kollat på lite kläder nu och jag måste säga att jag har fastnat lite för alla blommigt som kommer nu till sommaren.
Jag tycker verkligen att det är super snyggt, det och alla vita klänningar.
Gud va jag längtar tills man kan gå i klänning ute igen!
Här är i alla fall lite utav det jag fasstnade lite extra för i dag.
Kram!


You had me at first glance.Where do I go from here... tell me baby
If I can't have you near
I've been running in circles for you
Got a fever of a hundred and two
Can't fake how I feel for you

This foolish heart of mine... gets frustrated
Can't read between the lines
And the signal that I'm waiting for
Is always locked behind the door
And It makes me want you more

So let your love shine down on me
And I will surrender
Wear my heart upon your sleeve


I want to be beautiful, make you stand in awe.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter dagen relativt korta skoldag, jag hade bara det första biologi provet och sedan ett litet samtal för svenska uppdraget. Biologiprovet gick väl ganska så bra, det var bara kryss frågor i dag så.

Nu sitter jag i alla fall och kollar på toddlers and tiaras, det är verkligen hemskt hur brotskämda dom barnen som tävlar är. Men det är ändå roligt att se det så.
Kram!If you let me catch a ride on your road to recovery, you can fall apart on me.

Hejsan!

Nu har jag slutat för dagen men jag sitter ändå kvar i skolan, det känns inge vidare bra. Men jag ska försöka övertala dom andra att äta subway med mig för jag är helt sjukt sugen på det i dag. Och det var ändå ganska så länge sedan jag åt det sist.
Senare i dag så lutar det åt att det blir träning så det är en till anledning som gör det möjligt för mig att äta subway i dag. För nu har jag bestämt mig för att det skall bantas till sommaren.
Kram!


God morgon! Det är absolut inte okej att g...

img_3815 (MMS)

God morgon! Det är absolut inte okej att gå upp så här dags, men eftersom jag ska möta Tilda och Vicks kvart över 7 så är jag illa tvungen. Vet dock inte hur vaken jag kommer vara då, men nu ska jag hoppa in i durschen. Kram!


Show me what you got because you know that you got more.

Hejsan!

Jag såg nyss att dom skall köra solsidan igen, och eftersom det alltid är dom första avsnitten som är bäst så tänte kolla på det! Det är ju ändå äkta humor det programet!
Pluggandet går inte alls bra i dag känner jag, men det är ändå 33% chans att jag får rätt på varje fråga i morgon.
Men nu ska jag gå och vänta upp och ner på garderoben för jag vet inte alls vad jag ska på mig i morgon, men tror det blir favorit i repris. Med en vit Gant tröja och uppkavlöade jeans.
Kram!


You are unreachable about as possible as me touching the moon.

Hejsan!

Jag inte alls kommit långt med skolarbetet i dag känner jag och provet är i morgon. Det känns inte alls bra, men jag orkar verkligen inte. Jag har inte sovit mycket alls den sista tiden nu, har inte varit hemma så tidigt på kvällarna om vi säger så. Men det är väl och andra sidan priset man får betala för att ha roligt. Har i alla fall haft en helt underbart födelse dag coh dagarna som följde på den.
Och nu blir det mat.
Kram!Tilda, Vicks och Jag i går kväll!


Thoughts of us kept keeping me awake.How does it feel to know you're everything I need?
The butterflies in my stomach
They could bring me to my knees
How does it feel to know you're everything I want?
I've got a hard time saying this
So I'll sing it in a song
Oh I adore the way you carry yourself
With the grace of a thousand angels overhead
I love the way the galaxy starts to melt

Here we go again.Två killar med riktgit skön humor!! =)

http://pandanmedhatt.blogg.se/
http://pandanmedhatt.blogg.se/
http://pandanmedhatt.blogg.se/


This lifes so unpredictable.

Hejsan!

Nu sitter jag och pluggar biologi, och det rä verklgen de tråkigaste som finns! Har prov i morgon och det är på energi, och jag kan absolut ingenting!
Men nu börjar jag i alla fall få lite orning på allt på bloggen tycker jag att det känns som.
Här även fått alla bilderna från Vicks från i går så tror det blir lite bildbomb senare i dag. Måste även visa vad jag fick i går, det var en par suuuper fina örhängen och ett collage.
Kram!Osminkad


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

God morgon!

Eller aa jag har varit vaken ett tag, men ändå. Just nu sitter jag och försöker komma ifatt lite med bloggen, det går väl lite sisådär med tanke på hur mycket skolarbete jag har att göra till veckan. Men jag har bestämt mig för att jag ska hinna med både ock!
Kvällen i går blev hur som helt väldigt lyckadjag hade super roligt hela tiden.
Och nu måste jag sätta mig och plugga lite i alla fall.
Kram!Tilda och Jag i går!


SMS-inlägg

img_0235 (MMS)


Now I'm missing you so much.

Hejsan!

Jag ber om ursäkt för hur dålig jag har varit på att både uppdatera och svara på komentarer, men det kommer bli ändring på det från och med nu. Har haft så mycket i skolan och sedan har jag ju fyllt år, hamnade lite på efterkällken med allt där.
Nu på kvällen blir det i alla fall lite firande för att jag fyllt år, det blir grillat och så får vi se vad vi hittar på efter det. Ska hur som helst bli väldigt trevligt.
Kram!

 

Alice, Jag och Vicks på bion i går.


All i can be is human.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter att ha övningskört ganska så länge, och för första gången någonsin så körde jag till och med ute i trafiken.
Nu tänkte jag berätta lite om kvällen i går, vi var och såg Pirates of Carabbien. Sjukt bra film det där, och jag har hittat en ny favort och hans namn är Sam Claflin. Han spelade präst i filmen och han dog väl i princip 4 gånger och varje gång han blev så skadad så dog en liten bit av mig!
Här kommer en bild på honom.
Kram!Gör mig lycklig igen!

God morgon!

Nion i går var verkligen super bra, ska utan tvekan ta och ladda ner den senare. Men eftersom  Johnny Depp var med så kan ju inte filmen bli dålig, det är helt omöjligt!
Nu på förmiddagen så skall jag ut och övningsköra lite, det vcar ett tag sedan sist nu. Senare blir det kankse att träffa Victor och i kväll blir det storfirande. Skämt och sido.
Så här ser jag i alla fall ut nu på dagen.
Kram!


Nu är bion slut och herre Gud va bra den v...

Nu är bion slut och herre Gud va bra den var! Men dom tidigare var i och för sig bättre, men förälskade mig i en präst i filmen i alla fall.berättar mer senare. Kram!


Nu bär det av utåt till bio. Ser verkligen...

img_5114 (MMS)

Nu bär det av utåt till bio. Ser verkligen fram emot filmen vi sla se! Jag fick en locktång och så här blev det. Kram!


Dress me up in what you want me to be.Underskatta inte kärlek vid första ögonkastet.
Många klarar inte en andra granskning.


He´s all I want.

Hejsan!

Nu har jag varit hemma en liten stund och jag har hunnit sova en liten stund. För jag är så trött att jag kanppt vet hur jag tog mig till skolan i morse. Det känns inge vidare bra, men aa det är ändå värt det!
Senare i dag så blir det bio med hela gammal tjejgänget, det ska verkligen bli suuper roligt.
Nu ska jag iväg och fika lite.
Kram!Här är vi alla på den sista konserten i 9an.

Nu är jag på väg hem efter en otroligt lån...

img_4057 (MMS)

Nu är jag på väg hem efter en otroligt lång skoldag, skulle egentligen kompleterat ett prov men den läraren var inte där så fick åka hem istället. Kram!


God morgon! I dag är jag helt slut, kommer...

img_6294 (MMS)

God morgon! I dag är jag helt slut, kommer så inte kunna koncentrera mig skolan, men har inte så jätte viktiga lektioner så.  Detta är i alla fall vad jag har på mig i dag och nu bär det strax av till stuvsta för att möta Tilda och Vicks. Kram!


Hi Wonderland.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en super härlig födelsedag. Hela dagen har verkligen varit jätte bra.
Det hela avslutades på Mårten Trotzigs resturang, och det var nog den godaste middagen jag har ätit i hela mitt liv. Det var verklgen galet hur gott det var, och servicen var super bra den oxå. Så resturangen rekomenderas varmt!
Detta har verkligen varit en toppen dag och i morgon är det till och med fredag, det kan ju verkligen inte bli bättre. Men jag kommer vara otroligt trött i morgon, men det får man väl ta.
Kram!
Nu är jag på väg till stan för att fortsät...

img_0169 (MMS)

Nu är jag på väg till stan för att fortsätta fira min födelsedag. Det bli middag någonstans i gamla stan, vet inte riktigt vad jag är sugen på, men det återstår att se. En till bild på min väska, samt klockan jag fick, armbanden och även linnet. Kram!


I wish that you were here with me.Som sagt så fyller jag år i dag, och nu snart så bär det av in till stan för att äta 3 rätters middag. Ska bli suuper mysigt!
Vet dock inte vart vi ska äta, det sa dom skulle bli en överraskning.
Men innan det blir det lite piano. Skriver mer senare.
Kram!


Diamonds are a girls best friend.

Hejsan!

Nu är jag hemma och helt slut, detta har varit en riktig jobbig dag. Nää men skämt och sido, jag är fsktiskt helt slut. Men så glad att det inte är sant! Tänkte visa vad jag fått men hinner inte det nu, men hann ta en liten snabb bild på väskan jag fick. Nu snart så ska jag iväg en liten sväng med mamma, vet dock inte vart. Men senare ska vi i alla fall ut och äta.
Kram!En longchamp, och till och med lite special. Har inte sett just den modellen förut. Jag är KÄR!


Sånt ställe skulle jag vilja vara på nu! I...

img_3428 (MMS)

Sånt ställe skulle jag vilja vara på nu! I alla fall, jag är på väg hem från skolan nu och dom sjöng till och med för mig, och en kille i klassen som oxå fyller år i dag. Det var lite små kul. Kram!


Here we go again.Suuuuuuper trevlig och jätte söt tjej=)

http://duggin.blogg.se/
http://duggin.blogg.se/
http://duggin.blogg.se/


17 år I staden där jag växte upp.

God morgon!

Eftersom jag i dag fyller 17 år så tyckte jag att den rubriken passade lite. Och snacka om att jag är lycklig just nu, jag fick nämligen min drömväska. Så nu har jag dom båda:D. Jag hinner inte visa sakerna nu, men lägger upp bild på sakerna lite senare.
Jag har dock inte fyllt 17 riktigt än, klockan 6,39 blir jag det.
Nu måste jag i alla fall gå och göra mig i ordning.
Kram!Dagens frukost.=)


God natt!


I had my mind made up from the very beginning.

Hejsan!

Nu har jag verkligen panik, jag hittar verkligen inga kläder som jag kan tänka mig att bära i morgon! Ingenting sitter som jag vill, jag som tänkte vara lite uppklädd ändå. Men så bra gick det med de.
Men nu har jag hur som helst gett upp, och så får jag se vad jag känner för att ha på mig i morgon istället.
Kram!En sådan klänning skulle jag vilja ha, men det hittade jag ju ingen i garderoben så klart!


Take your memories, I don't need'em.

Hejsan!

Just nu är jag helt sjukt glad, och ärligt talat kan jag inte riktgit förklara varför! Men så är det i alla fall.
Mitt hemmaspa blev verkligen super lyckat, så nu känner jag mig lite fräch oxå. Men det största problemt jag har just nu är vilken färg jag ska måla om naglarna till och vad jag ska ha på mig i morgon. Det problemet har jag dock varje dag så det är väl inget nytt, men ändå.
Ska gå och rota igenom garderoben nu.
Kram!En sådan garderob skulle jag vilja ha, och det kan jag lova att jag ska skaffa när jag flyttar hemifrån!


There're so many things that I want you to know.

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och ska verkligen försöka att inte göra något alls, eller aa vila är vad jag ska göra. För jag är helt sjukt trött, men jag kunde i alla fall förmå mig att plocka undan alla saker i mitt rum!

Tänkte köra lite hemma spa nu i dag när jag ändå inte har något i skolan som måste göras till i morgon så jag har tiden i dag. Funderar även på att måla om naglarna igen, men jag vet inte hur det blir med det!

Kram!


Nu är skoldagen slut och jag sitter på don...

img_7738 (MMS)

Nu är skoldagen slut och jag sitter på donken och äter glass tillsammans med Jenniföör och Patryk. Redovisningen på svenskan gick verkligen super bra, han hade inget dåligt att säga om presentationen. Kram!


Pictures won't show villains and heroes.


Here we go again.En otroligt trevlig tjej=)

http://annajohannanilsson.blogg.se
http://annajohannanilsson.blogg.se
http://annajohannanilsson.blogg.se


How does it feel to know you're everything I want ?

God morgon!

I dag är jag verkligen helt sjukt trött, jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt i går, men så blev det ju så klart inte! Så i dag blir det levande död, men eftersom det nu bara är en dag kvar tills jag fyller år så kommer jag nog vakna till om någon timme!
Detta är en riktigt skön skoldag för jag har bara en redovisning och det handlar om att rätta en text, vilket är ganska så lätt.
Kram!Julia och Jag förra sommaren!


God natt!

Här kommer den lilla låten som fick mig på mycket bättre tankar under matte provet i dag, en liten pepplåt sådär!

Någon som har sett tv-serien drake och Josh?;)


Couldn't help myself, you're too good to be true!

Hejsan!

Nu har jag precis fixat klart mina naglar och jag tänkte väl ta och lägga mig i sängen och slöa lite sen, för jag är helt slut!
Såg precis att det regnar, vad hände med vädret lixom! Det var ju jätte fint nyss?
I alla fall, jag körde på typ brunt nagellack i dag. Tänkte att jag skulle få lite mer färg på handen då kanske, men så blev det ju så klart inte. Men så här ser det ut i alla fall.
Kram!


I am better where you are.

Hejsan!

Nu är jag hemma och gud vilken tur jag har, för det började spö regna precis när jag gick in genom dörren! Ibland så lyckas man verkligen och jag hittat en låt som jag spelade under nästan hela matte provet i dag som jag blev riktigt glad av att lyssna på. Lägger upp dne lite senare, för nu ska jag måla mina naglar.
Kram!
Tyckte att de där var lite små snyggt, dock inte mina naglar!

Nu sitter jag i gallerian och firar att ja...

img_0651 (MMS)

Nu sitter jag i gallerian och firar att jag haft den sista matte lektionen för denna terminen, sååå skönt det är. Kram!


Now I know that anything's possible.

Hejsan!

Nu är det hemska provet över, och jag överlevde faktiskt. Jag trodde inte det men gjorde det trots allt! Men jag kan erkänna att jag bröt ihop några gånger och tyckte att jag inte kunde någonting, men tillslut så fick jag något skrivet på varje tal i alla fall. Resten av skoldagen kommer att bestå av franska och vi ska snart ha nationella i det oxå så jag hoppas vi får plugga till de.
Kram!


Länkbyte.Jätte trevligt tjej, men en super fin blogg!

http://justmetais.blogg.se
http://justmetais.blogg.se
http://justmetais.blogg.se


God morgon! I dag är det endast 2 dagar kv...

img_6017 (MMS)

God morgon! I dag är det endast 2 dagar kvar tills jag fyller år, herre Gud va jag längtar! Men det är oxå min dödsdag. För jag har det nationella provet i matte B! Jag kommer så inte att överleva detta, men aa har pluggat matte som en galning nu sista tiden, så på ett sätt är det skönt att få det överstökat. Men vill inte se betyget. Kram!


God natt!


Nu sitter jag och väntar på att konserten ...

img_2112 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på att konserten ska börja igen efter den lilla pausen som är. Än så länge har det väll varit lite sådär, men Tilda och Vicks är efter pausen så det blir nog mycket bättre. Kram!


Stop stealing my heart away.

Hejsan!

Nu sitter jag och kämpar med den sista matten till i morgon. Men jag ska snart gå på Tilda och Vicks konsert så jag tänker lägga ner det med matten nu, för allt jag ränknat i dag känns det ändå som om jag har lite koll på.
Men nu kom jag på att det är ju inte det ända jag har att göra när det kommer till skolarbete så måste skynda mig jätte mycket nu!
Kram!Tilda, Vicks och jag!


Dear math i don't want to solve your problems.

Hejsan!

Jaa rubriken säger ju allt, nu sitter jag här med matten igen. För i morgon så är det min dödsdag, det är nationella provet i matte B. Och jag tycker verkligen inte att det är lätt så vi får väl se hur det går.
Om ett tag så ska jag i alla fall bege mig till Huddinge Gymnasiet för att titta på Tilda och Vicks konsert.
Men hur som helst så är jag på riktigt bra humör i dag så tänkte bjuda på en lite småful bild.
Kram!


I don’t agree with him half the time, but, damn I’m glad he´s mine.

Hejsan!

Nu är jag hemma efetr dagen skoldag och snart är jag ännu en dag närmare min födelsedag. Dock så kommer det nationella provet i matte B och förstör allt i morgon. Eftersom det är 4 timmar långt så kommer det nog bli lite tidsinställda inlägg.
Engelska redovisningen gick väl lite sisådär, jag tyckte verkliegn att det var jätte roligt men var så sjukt nervös så vi får se hur det gick.
Kram!

Ett stort lycka till, till Fredrik<3 som ska ha uppkörning för sitt körkort strax!


How does it feel?

How does it feel to know you're everything I need
The butterflies in my stomach
They could bring me to my knees
How does it feel to know you're everything I want
I've got a hard time saying this
So I'll sing it in a song

Oh I adore the way you carry yourself
With the grace of a thousand angels overhead
I love the way the galaxy starts to melt


Stinging my eyes, it´s just a dust storm.

Hejsan!

Nu har jag precis haft samhälls redovisning, och det gick faktiskt riktigt bra. Man skulle spela ett spel framför en lärare och förklara varför amn gjorde som man gjorde. Och vi klarade det i alla fall!
Så nu har jag ingenting fram tills nästa redovisning, och det handlar om musik så det ska faktiskt bli roligt att berätta om dom jag har valt.
Här kommer dags klädval.
Kram!
Gud va jag har försovit mig i dag!  Inte o...

img_1538 (MMS)

Gud va jag har försovit mig i dag!  Inte okej alls, men jag var så trött så jag vaknade stängde av klockan och somnade igen!  Nää nu måste jag skynda mig. Kram!


Länkbyte.

Otroligt trevlig tjej vid namn Lisa!

http://lisaablom.blogg.se/
http://lisaablom.blogg.se/
http://lisaablom.blogg.se/


This foolish heart of mine... gets frustrated.

Hejsan!

Nu har jag gjort klart exakt allt till i morgon! Såå skönt det rä, och jag bytte låt förövrigt. Det blev den akustiska versionen på Dust storm, såå bra låt det är! Jag tänkte att jag skulle försöka komma i säng lite tidigare i dag, men känner jag mig själv så kommer det inte att gå så speciellt bra.
Nu är det i alla fall bara 4 dagar kvar till jag fyller år, och gud va jag längtar!!!!
Kram!


Hi Wonderland.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter dagens hämska övning, men med det sällskapet jag hade så var det trots allt uthärdligt! Men det första man får göra när man kommer hem är att sätta sig och plugga, det är inte okej! Men det vi gör nu är ändå ganska så roligt. Man ska välja en låt och analysera den samt skriva en massa om bandet.
Här kommer låten jag valde.
Kram!
 


Nu börjar jag att se slutet på eländet och...

img_4524 (MMS)

Nu börjar jag att se slutet på eländet och vi har till och med fått godis. Mutor funkar ju alltid så;)  Just nu håller jag ärligt talat på att somna och vi ska strax göra ett prov, det känns Inge vidare bra det. Men nu ska jag fortsätta räkna. Kram!


SMS-inlägg

img_7973 (MMS)


Nu så är min dag halvt räddad, för jag kan...

img_1000 (MMS)

Nu så är min dag halvt räddad, för jag kan äta polly under tiden som jag måste räkna matte. Det är dock inte bra för bikini formen men det struntar jag i idag. Kram!


Nu är det då andra dagen med den jobbiga m...

img_3805 (MMS)

Nu är det då andra dagen med den jobbiga matten, men fördelen med detta är att dagen går fort i alla fall. Och då blir det torsdag fortare, Gud va jag längtar! Här kommer en bild på dagens klädval. Kram!


SMS-inlägg

img_1236 (MMS)


Har inga roliga bilder så det får bli lite...

img_1692 (MMS)

Har inga roliga bilder så det får bli lite weheartit! Denna kvällen tillbringas tillsammans med Tilda och Vicks. Det blir en hel massa godis läsk och en satans massa musik. Kram!


Länkbyte.

http://mohammedialdebis.blogg.se
http://mohammedialdebis.blogg.se
http://mohammedialdebis.blogg.seMycket härlig kille vid namn Mohammedi!


'Cause there is no guarantee that this life is easy.

Hejsan!

Nu är jag hemma igen efter den jobbiga dagen helt fylld med matte! Det var bland det hemskaste jag varit med om, men nationella måste gå bra för annars är jag körd! Men träffade en jätte trevlig tjej där i alla fall så hade ganska roligt då.
I kväll ska jag nog träffa Vicks och Tilda för röj! Nää men skämt och sido, jag ska upp klockan 6 morgon med så just nu är jag så trött att jag knappt minns mitt namn. Så jag orkar inte med så värst mycket.
Kram!


Tilda och Jag för några dagar sedan.


Nu är det snart slut på det jobbiga denna ...

img_1245 (MMS)

Nu är det snart slut på det jobbiga denna dagen men det är precis lika långt i morgon! Det possitiva med detta är i alla fall att det är otroligt trevliga människor här. Kram!


SMS-inlägg

img_6277 (MMS)


Hejsan! Nu så är jag vid odenplan och sitt...

img_2499 (MMS)

Hejsan! Nu så är jag vid odenplan och sitter med en massa matte. Kommer bli en otroligt tråkig helg, men måste få bra resultat på nationella provet. Detta är i alla fall dagens klädval. Kram!


Nu är jag på väg hem efter att ha sett röd...

img_9550 (MMS)

Nu är jag på väg hem efter att ha sett rödluvan tillsammans med Tilda och Vicks! Riktigt bra film det dör, dock var mina förväntningar alldeles för höga så aa lite besviken blev jag ändå. Men tyckte ändå att den var super bra!  I morgon ska jag upp galet tidigt så ska sova. Kram!


You and I, It´s somethin´ different.


Länkbyte.Tycker ni borde kolla in super söta Tonjes blogg. Hennes blogg är super roligt att läsa, och man får riktgit bra med inspiration av bilderna hon lägger upp!

http://misshagen.blogg.se/
http://misshagen.blogg.se/
http://misshagen.blogg.se/


Nu är jag på NK och kollar runt lite, måst...

img_5149 (MMS)

Nu är jag på NK och kollar runt lite, måste nog säga att det är en av mina favorit affärer. Just nu kollar vi på lite gardintyg, men snart så blir det att kolla saker till min födelsedag. Denna dagen har förövrigt blivit otroligt mycket bättre nu än tidigare i dag, skriver om det sen. Kram!


Nu är det matte som gäller och det är sist...

img_1441 (MMS)

Nu är det matte som gäller och det är sista lektionen för denna veckan. Ska bli riktigt skönt! Och efter matten så bär det av till stan för att kolla på massa saker till min födelsedag. Kram!


Måste bara lägga upp denna bilden för jag ...

img_3498 (MMS)

Måste bara lägga upp denna bilden för jag gillar den grymt mycke! Nu sitter jag på biologi lektionen och pratar om koletskrätslopp, inte det roligaste! Fast nu går det över till dynamik vilket är lite mer spännande i alla fall. Kram!


God morgon! Nu var det äntligen fredag, så...

img_0290 (MMS)

God morgon! Nu var det äntligen fredag, sååå skönt det är! Dock känner jag mig allt annat än pigg i dag, jag vaknade av att jag hade jätte ont i magen. Men de kan säkert bero på att jag är hunrig. Kram!


Nu ska jag lägga mig och sova tänkte jag. ...

img_2711 (MMS)

Nu ska jag lägga mig och sova tänkte jag. Denna helgen kommer bli kaos, för har massor jag både vill och måste göra. Men tiden kommer att behövas till något mindre roligt.... Matte, har nationellt prov nästa vecka i matte b. Nu ska jag i alla fall sova. God natt, kram!


I wish we had one more kiss.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter dagens alla aktivitteter. Det har varit en riktigt händelse rik dag, nä men skämt och sido. Jag har hunnit med en massa saker i dag. Nu nyligen så var jag och tränade och jag kommer med 98% säkerthet att ha träningverk i morgon. Men det är ändå skönt på något vis.
Det blev ingen ny header i dag för vädret svek mig, men ska fixa det snaras möjligt.
Kram!Jag och Patryk på idrotten i dag.


Nu är det träning som gäller och jag är sj...

Nu är det träning som gäller och jag är sjukt trött så jag hoppas att jag vaknar till lite efter att ha kört riktig hårdträning! Det är ju snart bikini säsong så måste börja bli lite seriös med detta. Kram!


Reality.

He and I had something beautiful
But so dysfunctional, it couldn't last
I loved him so but I let him go
'Cause I knew he'd never love me back

Such pain as this
Shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss,
Still a little bit delirious

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.


Nu är skoldagen slut och jag skall strax m...

img_5504 (MMS)

Nu är skoldagen slut och jag skall strax möta upp Tilda som ska använda mig till ett skolarbete, samt hjälpa mig att fixa en ny header. Kram!


Nu så har halva skoldagen gått och vi har ...

img_8254 (MMS)

Nu så har halva skoldagen gått och vi har bara idrotten kvar. Det är ändå kul för vi ska bara leka i dag. Kram


Länkbyte.

Tycker att ni borde kolla den otroligt söta Almas blogg! Det är en suuper trevlig tjej med en jätte fin blogg=)
http://photosforall.blogg.se/
http://photosforall.blogg.se/
http://photosforall.blogg.se/


God morgon! I dag är det exakt en vecka kv...

img_0341 (MMS)

God morgon! I dag är det exakt en vecka kvar till jag fyller år, Gud va jag längtar! Kan man inte typ snabb spola över dom 7 dagarna som är nu?  Nu ska jag i alla fall hoppa in i durschen. Kram!


Let me sign.She was standing there by
The Broken Tree
Her hands are all twisted
She was pointing at me
I was dammed by the light coming
Out of her eyes
She spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said "walk on over here to
The bitter shade"
I will wrap you in my arms
And you will know you have been saved

She likes to think shell get him in the end.

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från Tilda och allt rä fixat till i morogn. Jag själv sitter och gör engelska läxa just nu, men den är riktgit rolig så ser fram emot denna presentation! För vi fick välja en valfri artist och en låt som vi sedan ska analysera och massa sånt. Vilket faktiskt rä riktigt roligt för att vara ett skolarbete! Jag tror jag ska ta Simple  Plan och Crazy, dock akustisk!
Jag Har även lyckats bränna mig riktigt ordentligt när jag somnade i solen i dag, men här kommer i alla fall en bild från innan jag somnade.
Kram!


Så här ser utsikten ut från Tildas balkong...

img_7383 (MMS)

Så här ser utsikten ut från Tildas balkong ut just nu. Snacka om att vädret är härligt. Vi har bestämt allt till i morgon nu och även hunnit med att ta massa bilder som hon måste skicka sen. Kram!


Nu sitter jag hemma hos Tilda och bestämme...

img_8847 (MMS)

Nu sitter jag hemma hos Tilda och bestämmer hur jag ska bli stylad i morgon! Det ska bli super roligt, och det verkar som inspirationen kommer tas från Christina Aguilera. Kram!


Be original.

Hejsan!

Nu är jag hemma från skolan, skulle igentligen gått och tagit en lunch i stan. Men jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag åkte hem i stället.
Nu när jag väl är hemma så kan jag inte förmå mig att vara inne, så jag tpg med mig datorn ut. Har legat och solat ett tag, och jag då är så fruktansvärt trött så somnade jag på gräset. Som tur var så hade jag lagt en handuk över huvet.
Ska återgå till solandet nu.
Kram!


Nu så är möter över och det andra jag skul...

img_6988 (MMS)

Nu så är möter över och det andra jag skulle göra med Tilda blev flyttat till efter skolan i dag. Så jag hinner med allt jag ville i dag. Kram!


I ́m still alive, but i´m barely breathing.

Hejsan!

Nu siter jag i skolan och väntar på att få åka härifrån. Skulel ha haft mötet halv 9 i morse, men jag hittade inte den jag skulle prata med och hon hittade inte mig. Så måste sitta och vänta tills hon är klar med ett annat möte nu. Inte det roligaste direkt, men hon är väl snart klar. Det var täntk att jag skulle åka till liljeholmen senare, men det kommer jag inte att hinna, tack vare den röran som blev nu.
Kram!


God morgon! I dag är jag igentligen ledig,...

img_5120 (MMS)

God morgon! I dag är jag igentligen ledig, men så blev det ju då inte riktigt! Jag ska ändå till skolan för ett litet möte, som jag hoppas inte tar allt för lång tid! Och nu måste jag göra mig i ordning. Kram!


I guess i've sacrifices everything for my dreams.I didn´t know what all thos love songs meant until he broke my heart.


He´s all I want.

Hejsan!

Nu så är jag hemma efter lite mer födelsedagspresnts kollande, och jag hittade nog den snyggaste kläningen jag har sett i hela mitt liv! Och mamma sa att jag kanske kommer få den när jag fyller år. Om jag får det kommer jag verkligen blir överlycklig:D
I alla fall, jag låg ute och solade förut. Och jag tror faktiskt att jag har fått lite färg, hoppas verkligen på det.
Kram!


I dag är det årets första ute fika, och ja...

img_2563 (MMS)

I dag är det årets första ute fika, och jag sitter till och med i shorts! Så otroligt härligt väder det är i dag! Det är verkligen efterlängtat! Kram


Nu sitter jag på bussen på väg hem, eller ...

Nu sitter jag på bussen på väg hem, eller aa jag är nästan hemma. Fick sluta efter provet vi hade på franskan för läraren var sjuk, vilket inte gjorde mig något alls! Provet i morse gick väl lite sådär, de var inte de lättaste jag varit med om! Nu ska jag i alla fall hem och byta kläder, håller på att dö av värmeslag. Kram!


Nu är första delen av nationella provet i ...

img_3343 (MMS)

Nu är första delen av nationella provet i engelska À gjord. Det var riktigt segt för det var läsförståelse! Men det är näst sista delen för i år. Kram!


God morgon! I dag måste jag tyvärr gå till...

img_1832 (MMS)

God morgon! I dag måste jag tyvärr gå till skolan eftersom det känns dumt att missa ett nationellt prov. Jag ska väl dock inte påstå att jag mår toppen  men aa det får väl gå. Och nu bär det av till durschen. Kram!


Find something that brings you closer to complete.Här är lite av det jag önskar mig i födelsedags present. Jag älskar verkligen att sitta och kolla runt på vad som finns i olika affärer. Och när mina föräldrar ber mig göra det så säger amn ju inte direkt nej! Så nu är min önskelista skriven i alla fall.
Kram!


I don't know if you notice anything missing.

Hejsan!

Nu så sitter jag framför datorn igen, men jag fick nyligen höra att det var en cyklist som hade dött i dag! Det är ju helt sjukt att det ens kan hända, och han var 26 år! Altså inte ens 10 år äldre än jag!
Men i alla fall nu måste jag sätta mig och plugga lite franska så vi har ett prov i morgon.
Kram!


Nu så har jag till och med tagit mig ut ur...

img_1964 (MMS)

Nu så har jag till och med tagit mig ut ur huset, känns som ett stort steg! Nää men skämt åsido, jag klarade inte att sitta inne längre så nu ligger jag på våran  altan med massa tidningar. Kram


Don't hang on, nothing lasts forever.

Hejsan!

Nu så sitter jag och kollar på lite saker till min födelse dag, jag längtar faktiskt riktigt mycket till den dagen. Det rä så mycket som är planerat till i år. På min födelse dag så lovade mina föräldrar att vi skulle ut och äta middag på något jätte fint ställe! Men dom ville inte säga vilket ställe vi skulle till!
Efetrsom jag fyller år en torsdag så händer de riktiga sakerna på lördagen! Och då är det dresscode lånklänning.
Kram!Här är min klänning för kvällen när vi ska ha grillfest! Dålig bild, men aa det får gå ändå!


Stop stealing my heart away.

Hejsan!

I dag har jag bestämt mig för att inte ligga i sängen hela dagen så nu sitter jag framför tv:n i alla fall. Känns dock väldigt fel när vädret är som det är men ska försöka gå ut lite senare i dag.
Jag sitter just nu och kollar på programmet toddlers and tiaras, det är igentligen helt sjukt hur vissa föräldrar behandlar sina barn bara för att dom vill vinna pengar. Nu börjar det igen så skriver mer senare.
Kram!
The memory I wanna forget, is goodbye.Before you call me ugly - show me what beauty is.Every move I make feels lost with no direction.

God morgon!

I dag så är jag hemma från skolan för jag har fortfarande feber, känns hemsk å behöva sitta inne juts nu. För det är verkligen jätte fint väder ute, och det är till och med varmt. Men kankse går ut och solar lite i alla fall för det är ju inte allt för anträngande så det borde gå. Jag har även en massa skolarbete att göra så aa har en hel del att göra.
Kram!Här är ringen som jag fick av mamma när hon kom hem i går. Jag tyckte den var suuuper fin!


Peace, love and understanding.

Hejsan!

Nu så sitter jag och kollar på filmen hair, därav rubriken. Eftersom jag var och såg musikalen tillsammans med Vicks för någon vecka sedan så tänkte jag att jag skulle se filmen. För jag förstod verkligen ingenting av musikalen, men filmen är lite små kul så den kan jag tänkta mig att se flera gånger.


Live one day at a time and make it a masterpiece!

Hejsan!

Nu har jag till och med lyckats ta mig upp ur sängen, men det blev ju inte så mycket bättre för det. Denna dagen kommer utan tvekan att spenderas framför denna skärmen! Eller jag ska försöka gå ut en liten stund i alla fall, det är ju så fint väder. Jag har nämligen bestämt att vi ska grilla i kväll.
Mamma som inte är hemma ringde nyss och sade att hon hade en överaskning till mig när hon kommer hem så jag längtar tills dess just nu.
Detta får bli dagens kläder.
Kram!


Just like the movies, that's how it will be.

God morgon!

Tävlingen som jag skulle spela i dag blir inte av, för jag är fortsatt sjuk. Mår dock mycket bättre i dag än vad jag gjorde i går så det gav mig något att ligga i sängen hela dagen. Tror nog att det blir en till dag spenderad i sängen så att det inte bilr som förra gången och jag ligger sjuk i flera veckor!
Kram!


You've already won me over in spite of me.

Hejsan!

Nu så har jag lyckats fördriva denna kvällen oå, dock inte på bästa sätt i dag men det gick väl hyffsat bra ändå! Fick lite sällskap på msn trots allt! Det finns mycket trevliga personer där, sedan ringde även jenniföör coh gjorde mig lite delaktid i hennes kväll!
I morgon är det tänkt att jag ska spela golf tävling, vet inte riktgit hur det kommer att bli med det, men de får vi se i morgon.
Kram!


I can´t breath without you, but I have to.

Hejsan!

Nu så har jag till och med lyckats få i mig någonting att äta i dag, det gick inte alls förut! Skulle igentligen gårr til grandhotell och ätit, eller i alla fall enligt pappa. Men jag orkar inte ens ta mig upp ur sängen, så det blev inte något med det elelr med bion tillsamnman med Tilda och Vicks. Det blir ingenting av någonting i dag känner jag. Men man måste väl få ha en sådan dag någon gång ibland oxå.
Kram!


Let's unwrite these pages and replace them with our own words.

Hejsan!

Nu har jag legat i sängen hela dagen och det är verkligen inte roligt! Men jag orkar inte helelr resa på mig så lär väl ligga kvar här ett tag till. I kväll är det planerat för bio, om jag får gå ut för mina föräldrar. Med tänke på hur jag mår. Det var i alla fall tänkt att vi skulle se Red Ridinghood, gud va jag längtar efetr att få se den filmen! Fast många säger ju att den inte ska vara bra så får väl sänka förhoppningarna en aning!
Kram!Havin you was a dream, losing you was my reality.


Hi Wonderland.

Hejsan!

Nu tänkte jag berätta lite om en rolig händelse från i torsdags. Jag åker ersättnings buss till skolan varje dag och när jag går på den så är det inte alls mycket folk i bussen. Och på stationen efter den jag går på så är det jätte mycket folk, men det är ju som vanligt så. I alla fall där går det på en kille, riktigt snygg. Och ganska så lik mitt ex. När han gick på var bussen nästan tom och då sätter han sig brevid mig (smidigt). Och sedan efetr ett tag så bah gud vilka snygga skor du har, kunde inte riktigt hålla mig för skratt då. Men i alla fall så började vi prata lite och det visade sig att han gick i skolan ganska så nära mig och vara två år äldre än jag. Ganska så bra tyckte jag! Och han skulle till upplandsväsby då men han skulle höra av sig när han kom hem därfirån. Det känns så sjukt overkligt, sånt händer igentligen inte lixom.
Kram!


It's like he doesn't hear a word I say.

God morgon!

Denna dagen börjar inte alls bra, för jag har feber och helt sjukt ont i halsen! Ingen rolig start på dagen. Jag skulle igentligen varit på väg till västerås nu, där jag skulle köpa en golfklubba. Då jag jag har specialbyggda klubbor så måste jag till en viss person och köpa. Men istället för en tur till västerås så blir det en tur till sjukhuset.
Kram!


Nu har vi ätit middagen och Gud så gott de...

img_6919 (MMS)

Nu har vi ätit middagen och Gud så gott det var! Men det bästa är ju ändå kvar! Och det som är på bilden i går. Jag måste berätta om min lilla killincident i dag, men tar det lite senare. Kram!


Nu är jag hemma efter dagens lilla leta fö...

img_1233 (MMS)

Nu är jag hemma efter dagens lilla leta födelsedags presents tur.  Detta blir kvällen outfit, och kvällens planer är middag. Har dock inte en aning om vad det blir för mat, men det blir säkert både trevlig och gott. Kram!


Nu är nationella över och jag är och kolla...

Nu är nationella över och jag är och kollar på lite kläder! Mamma ska bort och ville ha lite hjälp samt att jag ska kolla på saker jag önskar mig. De nationella provet gick väl helt okej, det kändes bra i alla fall. Det var den muntliga delen i engelska som vi hade prov i. Kram!


Jenniföör kommer döda mig nu, men hade ing...

img_1787 (MMS)

Jenniföör kommer döda mig nu, men hade ingen annan bild! Nu är det snart dags för nationella och jag börjar bli super nervös!:O Kram!


Remember to scream because you’re gonna be lost for words.

Hejsan!

Nu är biologi lektionen över och har till och med hunnit äta lunch, vilket kanske inte var det godaste jag ätit men det gick bra ändå. För jag var så sjukt hungrig så att jag höll på att dö.
Jag tycker att vädret i dag är väldigt härligt. flr solen är framme. Dock är det inte så varmt så det kunde varit bättre faktiskt.
Efter mycket om och men så hittade jag några kläder i morse. Och här kommer en bild på det.
Kram!


Nu sitter jag på biologiföreläsningen, vil...

img_7035 (MMS)

Nu sitter jag på biologiföreläsningen, vilket är allt annat än roligt. Just nu går vi igenom jordens energibalans. Som tur är så är denna lektionen bara en timme lång och inte två timmar som nästan alla andra lektioner. När denna föreläsning är slut så blir det ut och fota lite. Kram!


Never regret what once made you smile.

God morgon! 

I dag känns det som om jag verkligen inte har någon fantasi när det kommer till kläder så jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Det gick inte att ladda upp någon bild just nu, så blir en ganska tråkigt inlägg.
Senare i dag så har jag nationella i engelska, den muntliga delen. Det är den lättaste så det ska ändå bli lite roligt.
Kram!

God natt!It is not the goodby that hurts,
but the flashbacks that follow.


Move over and love me or let me go.

Hejsan!

Nu är jag klar med allt till i morgon, och jag sitter i fulkläder, uppsatt hår och utan smink! Mitt hemma spa blev inte så lyckat för jag orkade inte riktigt anstränga mig, men jag känner mig i alla fall lite frächare nu.
Jag startade nyss tv:n och såg att CSI Ny går, så jag är helt fast i det programmet just nu! Det är en av de bästa kriminal serierna ( om man nu kan kalla det så) tycker jag! Den och colde case har jag verkligen fastnat för!
Nu ska jag åter gå till tv:n.
Kram!Bara för att jag längtar riktigt mycket efetr sommaren nu så kommer det en bild på mig och min syssling från förra sommaren.


Städning!

Hejsan!

Nu när jag lagat maten och diskat och allt så ska jag börja städa. Snack aom att jag känner mig som värsta hemma frun just nu. Men efter detta slit så blir detlite hemma spa igen, tänkte att det kankse gör att jag känner mig lite bättre i morgon i alla fall. Jag skulle igentligen varit iväg och tränat nu, men det får jag inte eftersom jag har inte halsen! Jag som så gärna vill träna. Men ska kankse få ta något träningspass tillsammans med en PT i samband med att jag fyller år.
Kram!


I am done living for everone else.

Hejsan!

Nu sitter jag här och försöker komma på något sett att förbereda mig för engelskan i morgon. Men jag kommer verkligen inte på något bra sett, men jag skulle ju kunna starta en film och se den utan den svenska texten! Då får jag lite träning i alla fall!
Men nu blir det ner och laga pankakor!
Kram!Bild lånad från google!

Let me be around.


I never knew I could feel that much.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter denna otroligt långa skoldag. Skämt å sido, den var faktiskt ganska jobbig. För jag har jätte ont i halsen så kan inte svälja!
Nu när jag väl är hemma så tänkter jag göra så lite som möjligt, fast jag tänkte att jag i alla fall skulle kolla på lite engelska eftersom jag har prov i det i morgon!
Nu ska jag i alla fall kolla på Todlers and Tiaras, ganska hemskt program! Eftersom det är barn som tävlar i skönhetstävlingar, men jag måste ändå kolla på något sett.
Kram!Tänkte ta en bild till programmet i ära!


Do i really feel the way i feel ?

Hejsa

Nu sitter jag och har matte i skolan, och för första gången på länge så är det faktiskt ganska så roligt. För just nu jobbar vi i grupper om 5 personer, och det blir så mycket lättare när det är så. På något sett är det lättare att lära sig då.
I dag så har jag helt sjukt ont i halsen och det gick verkligen inte att gå upp i morse, vilket även drabbade dagensklädval. Men jag tänkte visa det i alla fall.
Denna skoldagen slutar om ungefär 20 minuter, för jag ska inte vara med på idrotten senare i dag. Tack vare min hals!
Kram!


God morgon! Eller nää den är inte god än f...

img_0821 (MMS)

God morgon! Eller nää den är inte god än för jag är så trött att jag tror att jag skulle kunna stå och sova just nu. I dag är det jätte kallt och det regnar så jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Måste gå och leta efter det nu. Kram!


Love me to pieces.


It´s har to let go of the good memories you shared together....
Specially when you wish they would happen again

There'll be no last chance to promise to never mess it up again.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter den lilla shopping rundan, och jag har till coh med hunnit äta. Och jag är så mätt nu så jag tror att min mage kommer att sprängas. När jag var i stan så köpte jag ett par solglasögon, riktigt stora är dom. Men det var precis vad jag letat efter, så jag tvekade inte en sekund när jag hittade dom.
Nu tänkte jag börja ladda ner lite musik, detta för att det inte går att lyssna på spotify som vanligt länge!
Någon som har något tips på någon bra låt? =)
Kram!

Mitt inköp!


Nu så är jag på NK och kollar runt lite. S...

img_1981 (MMS)

Nu så är jag på NK och kollar runt lite. Snacka om att det är paradiset, och jag älskar verkligen väskor! Av alla slag! Jag har hunnit köpa ett par solglasögon än så länge och nu bär det av mot Åhlens. Kram!


Nu sitter jag och fikar inne i stan. Rikti...

img_6188 (MMS)

Nu sitter jag och fikar inne i stan. Riktigt trevligt, efter detta så blir det lite mini shopping! Det finns verkligen inget roligare än de. Kram!


Remember to dream because it’s gonna be a starry night.

Hejsan!

Nu är det slut för dagen, och sista lektionen var ganska så skön. Det kom en tjej hit som kankse ska börja här efter sommaren, och våran lärare tyckte att jag skulle visa henne runt och sådant. Jag känner mig faktiskt lite hedrad att hon tyckte att jag skulle göra det!
Nu när skolan är slut så bär det i alla fall av till stan, kankse hittar någonting roligt att köpa där!
Kram!Har verkligen bildbrist just nu så det får bli en gammal!


Nu är lunchen avklarad å så här ser efterr...

img_5968 (MMS)

Nu är lunchen avklarad å så här ser efterrätten ut i dag. Kram


Remember to live, ’cause you’re gonna be thrilled to death.

God morgon!

Nu har ju snart halva veckan gått, riktigt skönt det är. Längtar helt sjukt mycket efter helgen, har nämligen stora planer inför denna veckas helg!
Nu på morgonen så är det nationellt prov i engelska, och jag kan lova att det är inte någonting som jag ser fram emot. Jag vaknade lixom och var nervös, det jobbigaste är att man inte kan läsa in någonting till np. Så jag känner mig helt oförberedd.
I dag bestämde jag mig för att gå runt med 8 cm klack, det är nog de högsta jag kan se mig själv i just nu.
Kram!


God natt och sov gott!


Blir tidig kväll i dag då det är nationella i morn och massor som skall fixas på morgonen så klockan står på 05,00. Så blir det till att plugga det sista och sen tvätta bort sminket. Kram

Mina absoluta favoritlåtar!The way i loved you - Tyler Ward + Julia Sheer.Paperweight - Joshua Radin.Promise me - Dead By April (acustic).Be Mine - Erik Hassle + Ellie Goulding.


Let's have a toast for the assholes.

Hejsan!

Nu sitter jag och pratar med Martin på skype, riktit rolig kille det! Och han pratar skånska, det kan ju inte bli bättre lixom!
Och snart kommer mamma hem med tacos, och det har slutat regna! Snacka om att denna dagen tog en stor vändning nu på eftermiddagen! Har till och med fåt frågan om att sätlla upp som modell!
Kram!


The absence of you is killing me.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter den segaste skoldagen i veckan. Och jag till och med ensam hemma, riktigt härligt. Då blir det hög musik! Och just nu så spelas E.T med Katy Perry. Den låten gör mig alltid glad på något sett.
Denna dagen kommer nu mera spenderas till att kolla igenom gamla nationella prov och liknande, då jag i morgon har det fösta nationella provet för i år. Och det är engelska skriftligt.
Nu ska jag ringa ett samtal.
Kram!Dont do me no good.

Hejsan!

Nu sitter jag på franska lektionen tillsamns med Helge. Och snacka om att det är en seg lektion detta. Men men trevligt sällskap så funkar det mesta. Just nu håller vi på att gå igenom alla kropsdelar, inte det roligaste. Och våran lärare hakade speciellt upp sig på ett ord. Det är ordet öga, och då ska ett e och ett o sitta ihop. Och läraren tror att vi är väldigt dumma och upprepar hur man ska få det att sitta ihop, hur många gånger som helst!
Kram!Helge in action!


Let your memory get the best of me.

Hejsan!

Nu är halva skoldagen över i alla fall och kom nyss tillbak till skolan från subway! Det är verkligen det bästa som finns, eller aa bästa snabb maten som finns. Efter lunchen så blir det franska, och världens längsta lektion. Det är så sjukt segt med tisdagar för dagen känns så otroligt lång tack vare just franskan. Och jag hoppas verkligen inte att Helge är sjuk i dag för då kommer jag bokstavligen att dö.
Kram!Jenniföör och jag på biologin i morse.


Remember to breathe, because it’ll take your breath away.

God morgon!

Detta är en riktig skit dag, en sådan dag där man inte skulle ha gått upp ur sängen. Jag borde ha legat kvar och dragit täcket över huvet. För allt som kunde gå fel denna morgon, har gjort det! Och jag är så trött så att jag tror jag ska dö! Och inte nog med det så ska det snöa oxå, det kan ju verkligen inte bli sämre! Men nu ska jag sluta gnälla.
Nu kommer dagens klädval.
Kram!


Boy, I hear you in my dreams.


I look up to the sky and now the World is mine.

Hejsan!

Nu är jag hemma efter träingen, och herre gud vilken hårdkörare det blev i dag. Jag kommer verkligen att ha träningsverk i morgon! Men det gillas:D. Tränade tillsammans med Tilda och Vicks, och vi han, förutom tränningen, med att planera vad vi skulle göra när jag fyller år. Och med de planerna som är nu så längtar jag riktigt mycket! Vi ska åka till Grönalund på dagen och på kvällen blir det fest hemma hos mig! Kan det bli bättre?
Kram!Jenniföör och Jag.


I lose myself here right before your eyes.


You and I are past our dancing days.

Hejsan!

Nu så har jag fixat klart med det mesta till i morgon. Sitter mest och väntar på att Tilda och Vicks ska höra av sig och säga att jag ska komma och möta dom. För i dag blir det hård träning. Det var trots allt gansk aså länge sedna nu! Vilket inte alls är okje, med tanke på vad jag ätit den senaste tiden.
Men så här ser jag i alla fall ut just nu, lite muskler har jag trots allt! ;)
Kram!


I miss you more each day.

Nu är denna hemska skoldag över, eller den var faktiskt helt okej. För på engelskan så fick vi jobba med musik, och då kan det inte vara tråkigt! Nu ska jag bege mig i väg och fika. Kram!

Konjukturspelet.

Hejsan!

Nu siter jag på tema lektionen och gör grupparbete tillsammans med Viktor, Alexander, Erik och Mathias. Vi håller på och spelar konjukturspelat juts nu, och om 2 veckor så skall det redovisas inför hela klassen. Vi får väl se hur det går ärligt talat för just nu så har vi kört sveriges inflation i taket. Spelat går hur som helst ut på att vi ska sköta hela sveriges ekonimi, och man får olika situationer som man kan välja att lösa genom att höja eller sänka reporäntan. Eller så kan man ge pengar till olika saker.
Riktigt tråkigt spel, men nu är det i alla fall lunch snart.
Kram!Suuper glad Viktor som var verkligen ville vara med på bild, och Mathias, Alexander och Erik ville inte vara med.


The last time I freaked out, I just kept lookin' down.

God morgon!

Nu var det skola igen, jag tycker verkliegen att helgerna går allt för fort! Man borde byta och gå två dagar i skolan och vara ledig 5 dagar. Såå mycket bättre det skulle vara!
I dag så kommer jag försöka att göra så lite som möjligt, för jag är helt sjukt tröt.
Mina fingrar nedfrysta just nu så stavningen känns inte riktigt jätte bra, för jag kan inte styra mina fingrar.
Kram!Dagens klädval.


Take me somewhere new.

Hejsan!

Nu är allt klart till i morgon, och jag kommer inte att få sova mycket i morgon. Jag ska nämligen möta Tilda och Vicks klockan kvart över 7 och det betyder att jag måste gå upp halv 6. Ganska säker på att det inte kommer gå men det är vad jag borde i alla fall!
Jag är väldigt nöjd med färgen på mina naglar, till och med så nöjd att jag bestämde mig för att ta en bild på det.
Kram!


That boy is a monster.

Hejsan!

Nu har jag gett upp pluggandet för i dag och jag är inte på långa vägar i fas med vad jag borde ha gjort till veckan. Men så får det bli nu, jag är inte på bästa humöret och sjukt trött så!
Jag körde lite hemma spa nu på kvällen, men anisktsmask, bad, hårinpakning och hela köret. Det var ett tag sedan sist nu och i dag hade jag till för det så! Nu tänkte jag måla naglarna igen, och i dag kör vi på rosa. Tror även att det blir lite dekoration på, för jag köte det häromdagen.
Kram!


I'm never gonna be good enough for you.

Hejsan!

Nu sitter jag och kämpar mig igenom dagen plugg, det är de värsta med söndagar! För så fort man vaknar så vet man hur mycket det är som måste hinnas med under dagen, och även hur mycket annat man skulle vilja göra. Inte alls roligt. Men så blir det när man alltid skuter upp allting.
Skulle igentligen ha tränat i dag, men jag hann inte det. Inte alls okej, måste verkligen börja ta tag i träningen igen!
Kram.


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.You were wild and crazy.
Just so frustrating, intoxicating, complicated.
And you got away by some mistake.


Every word you say I think I should write down, don't want to forget.

Hejsan!

Nu tänkte jag berätta lite om kvällen i går. Den började hemma hos Jenniföör tillsammans med Patryk där vi fixade oss lite snabbt och sedan mötte vi upp några utav dom andra som skulle med senare på kvällen. Efter det så bar det av till midsommarkransen för att äta middag hemma hos Markus, det blev pizza. Och jag lyckades övertala Jennfiöör, Patryk och Daniel att äta en hawaii. Vi delade nämligen på en familje pizza.
När vi ätit så mötte vi upp Tilda och Vicks och resten utav alla dom som skulle vara med. Och det slutade i alla fall med att vi åkte runt väldigt länge och letade efter en brasa, vi hittade tyvärr ingen! Snart kommer även min resencion på musikalen hair. För i dag ska jag ta tag i allting igen.
Kram!


I´ve got life.

God morgon!

Då var det söndag igen, och snacka om att helgerna går allt för fort! Men det gör ju och andra sidan att det är närmare till sommarlovet, och även till min födelsedag. Båda dom sakerna ser jag riktigt fram emot. Och i dag är det exakt 19 dagar kvar tills jag fyller 17 år.
Denna dagen kommer nog mesta dels spenderas framför denna dator, för jag har hur mycket som helst att göra till skolan denna veckan. Jag har två nationella prov bara denna veckan!
Så måste börja med det nu.
Kram!


I want you to care.

Detta blev en super bra kväll! En riktig Valborg helt enkelt! Jag har verkligen världens bästa vänner. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket. Berättar mer om det i morgon, men livet börjar hekt klart bli ljusare igen. Kram!

RSS 2.0