27e April!

God morgon!

Innan vi hann komma fram till sommar huset så krockade vi med ett rådjur. Så våran bil är inte riktigt hel längre, hela grillen är förstörd och motorhuven är bucklig. Men tack vare att jag och vicks hade gått teori kursen så övertalade jag pappa att ringa polisen å det resulterade i att vi inte behöver betala reparationen! Så hur tråkigt de än var att sitta där så kom det faktiskt till nytta denna gången. Å jag var helt skakis efteråt! Å grät å hade mig, å förstod inte riktigt varför jag tog det så hårt. Jag var helt förstörd igår å under natten! Men på något sätt så vart jag inte förvånad när set hände för klockan var halv 2 på natten och det var jätte dimmigt. Men det gick ju bra tillslut så!

Igår på dan så åkte vi och beställde se sista brädorna till min sång, så nu på morgonen ska det byggas och sedan bär det av för att göra denna långhelg fulländad. Och även så kommer mamma ner hit! Och tack vare att hon inte varit närvarande nu så har jag och pappa fixat hennes födelsedags present( hon läser inte min blogg så kan skriva ut de ) vi ska överaska henne med en resa till Venedig sen 3 juni - 6 juni. Hemresedatumet är även mina föräldrars bröllops dag och deras smekmånad var till just Venedig, så andra dagen vi är där fyller hon 60 år och dagen vi åker hem så firar dom 25 årig bröllops dag!

Jag har lyckats vara frisk nu i nästan två veckor, vilket är rekord nu under se senaste 7 månaderna men nu så börjar jag känna av halsen igen! Så FML. Men ska på läkarbesök snart igen å röntga hela överkroppen och ska sedan till infektions läkare! Men nu ska jag gå upp för en liten spring tur innan dagen börjar!
Kram


Kommentarer
Postat av: Henriksson

Stackarn;;(<3!!

2012-04-27 @ 12:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0