Sweet love.

I found a man I can trust
But boy, I am bound to you.


Litet instick!

Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg nu härifrån sjukhuset. Jag är nu inlagd på Karolinska universitetssjukhuset för att jag har fel på levern och kan inte behålla någon mat eller dricka alls! Så ligger med dropp för att inte få vätske rubbning!
Kram


Paus!

Jag har nu spenderat några dagar i Venedig! Och jag var lite små sjuk redan innan jag åkte dit! Men nu när jag kom hem så är det kaos! Jag tror nog inte att jag mått såhär dåligt någon gång i mitt liv! Men men!
Detta gjorde i alla fall att jag bestämde mig för att ta bloggpaus fram tills jag är frisk!
Puss & Kram


FML.

Hejsan!

Känner att jag ligger lite efter med skrivandet här på bloggen, men aa det har varit lite stressigt å väldigt mycket nu sista veckan!

Men aa i alla fall skolan hela veckan å hade börjat träna, var ute å sprang söndag-torsdag. Å sen igår fick jag ett samtal från sjukan å det var allt annat än roliga besked. Så är väl lite smått nere å orolig nu! Men det löser sig säkert!

Igår kväll bar det av till Eva för att fira att hon fyllt 18! Så det bar maskerad med tema yrken å jag bestämde mig för att köra typ sekreterare! Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll!
Sedan vaknade jag några gånger i natt å skakade å mådde riktigt dåligt! Å det visade sig att jag hade rätt hög feber. Så nu känns det lite lätt hopplöst med detta igen! Vill bara blir frisk!
Kram


RSS 2.0